Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

ΙΟΥΝΙΟΣ ΜΗΝΑΣ : Η ζωή σου είναι εκεί όπου υπάρχει η χαρά, η αγάπη, ο σεβασμός και η ελευθερία.


Ένας μήνας διαφορετικός μπαίνει, μετά το βαρύ κλίμα όπου έφερε ο Μάιος, όπου φέρνει νέες ενέργειες μέσα σε μια κρίσιμη μεταβατική περίοδο όπου βρισκόμαστε. 


Μια παντελώς καινούργια ενέργεια πιο φωτεινή, με περισσότερη διαύγεια, καθαρότητα και διεύρυνση οπτικής. 


Ένας μήνας όπου όλοι οι προσωπικοί πλανήτες θα βρίσκονται σε ζώδια αέρα και της φωτιάς, ειδικότερα μετά τις 10/6 όπου και ο Ερμής θα αλλάξει ζώδιο και θα περάσει στους Διδύμους.


Ενώ οι μεγάλοι πιο αργοί πλανήτες κινούνται σε ζώδια Γης και Νερού, αλλάζοντας την ψυχική μας δομή, και συνδέοντας μας με τον νου της καρδιάς, την διαίσθηση και ενισχύοντας τις ψυχικές μας δυνάμεις. 


Μετά τις 10/6 και ο Πλούτωνας περνάει από τον Υδροχόο – όπου έκανε ένα μικρό πέρασμα και είχε μπει για λίγο από τον Μάρτιο, δίνοντας μας τις πρώτες πληροφορίες από το μέλλον όπου θα δούμε μετά το 2026 κυρίως.

Επιστρέφει κ πάλι πίσω στον Αιγόκερω μέχρι τέλος του έτους, ετοιμάζοντας την αλλαγή από ένα παλιό σύστημα σε ένα καινούργιο.


Ο Ποσειδώνας από τώρα και για τα επόμενα 3 έτη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες Ιχθύ, φέρνοντας την διάλυση σε όποιες ψευδαισθήσεις είχαμε για την ύλη, αποδυναμώνει την σύνδεση με όποιες προσκολλήσεις, φέρνοντας παράλληλα μαζί και την θεραπεία. 


Ο Άρης μέσα από τον Λέοντα ενεργοποιεί όλο τον μήνα τις μοίρες όπου έγιναν οι εκλείψεις του 2022-23, (ειδικότερα στις μοίρες 14η-16η των σταθερών), ταρακουνώντας τον σταθερό σταυρό, και φέροντας αναπάντεχα γεγονότα, διασπάσεις, χωρισμούς και ανατροπές, κυρίως μετά τις 18/6, στο δεύτερο μισό του Ιουνίου.


Δίπλα του κινείται και η Αφροδίτη όπου και αυτή μετά τις 5/6 περνάει στο ζώδιο του Λέοντα, όπου εδώ θα παραμείνει για πολύ καιρό μέχρι και τον Οκτώβριο καθώς θα γυρίσει ανάδρομη το διάστημα (23/7-3/9).


Άρης και Αφροδίτη θα πορεύονται δίπλα δίπλα μαζί για όλο τον μήνα και οδηγούν τον εαυτό εκεί όπου είναι η αυτοαγάπη, αυτό φροντίδα και η εκτίμηση. 


Το μήνυμα του μήνα είναι να πάμε εκεί όπου είναι η αγάπη, η χαρά, ο σεβασμός, μας τιμούν και μας υπολογίζουν. 


Το πρώτο μέρος του μήνα καθορίζεται από τις ενέργειες της Πανσελήνου στον Τοξότη (4/6), όπου φέρνει αισιοδοξία, θέληση και ενθουσιασμό. 


Φανερώνει μια νέα οπτική, διευρύνει την αντίληψη μας και μας συνδέει με την διαίσθηση και τις ψυχικές μας δυνάμεις.


Ο Τοξότης είναι το ζώδιο του οράματος, του μέλλοντος και της ελευθερίας.


Και φέρνει στο πρώτο μέρος του μήνα ενθουσιασμό και πίστη για να φέρουμε το ιδανικό και να έρθουμε σε ένωση και συνεργασία με άλλους όπου έχουμε κοινή φιλοσοφία. 


Ο μήνας Ιούνιος είναι ο μήνας των Διδύμων, και εδώ είναι οι πληροφορίες, η σκέψη, οι πρακτικές και οι κινήσεις όπου φανερώνονται ολοκάθαρα επάνω για να δούμε την μεγάλη εικόνα μπροστά μας.


Ο Δίας έχει περάσει στο ζώδιο του Ταύρου από τις 16/5, και μας φορτίζει με περισσότερη σιγουριά, αναγνώριση των δυνάμεων μας, και στο να κατευθυνθούμε προς τον δρόμο και το μονοπάτι εκείνο όπου φέρνει ένα υψηλότερο νόημα στην ζωή μας με στόχο και όραμα. 


Η πίστη και η εμπιστοσύνη είναι δύο δώρα όπου έρχονται αυτή την περίοδο, την τόσο κρίσιμη αλλά και μεταβατική, που μας βοηθάει να υποστηρίξουμε το αρχικό μας όραμα.


Η κατανόηση, η συγχώρεση και η μεγαλοψυχία αυξάνονται, απαραίτητα υλικά για να έρθουμε κοντά με ανθρώπους όπου λειτουργούν μέσα από το νου της καρδιάς.


Το πρώτο μέρος του μήνα θα είναι πιο ήρεμο φέροντας την απαραίτητα αισιοδοξία και θέληση, ενώ στο δεύτερο μέρος θα είναι πιο δυναμικό αλλά και ανατρεπτικό, όπου θα φέρει πολιτικές συγκρούσεις, διασπάσεις κομμάτων, αλλά και χωρισμούς από φίλους και πρόσωπα όπου δεν υπάρχει η ειλικρίνεια, και δεν έχουμε το ίδιο αξιακό σύστημα. 


Στο πρώτο μισό του μήνα επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού. 


Ενώ έντονος θα είναι ο μήνας με γεγονότα εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες συναντήσεις για τα ζώδια του σταθερού σταυρού, όπου χρειάζεται να είναι σε εγρήγορση στο δεύτερο μισό του Ιουνίου κυρίως.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.