Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2020 ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜVΟΛΙΟ

Διαδιδουν σεναρια για Γ παγκοσμιο πόλεμο, ενώ κλεινουν τα ματια στο ότι απο το 2021 παγκόσμια πεθαινουν απο μπολι.


Στον παγκόσμιο πόλεμο που εχει αρχισει απο το 2021 με τα μπόλια. Εκατομμύρια κόσμου πέφτουν κ έπεσαν νεκροι απο τις σφαίρες του πιο μεγάλου πειράματος χειραγώγησης που έχει συμβει ποτε!


Απο το 2020 έχουμε παγκόσμια θανάτους μέσα απο τα μπόλια κ για ολη την δεκαετία αυτο θα συνεχίζει.


Έχουμε ήδη παγκόσμιο πόλεμο κι εκεινοι που διαδίδουν τα,γεγονοτα, παραβλέπουν το γεγονος ότι οι κυβερνήσεις παγκόσμια με όλα τα τσιρακια τους ειδικους, τα συστημικά μέσα, δημοσιογράφους, συστημικους αστρολόγους κι όλα τα δικά τους πρόσωπα, οργανώθηκαν παγκόσμια για να φέρουν το θανατικο.


Μιλάνε κ δείχνουν οι προβολεις σε ένα μελλοντικο παγκόσμιο πόλεμο, για να πάρουν τα μάτια κ την εστίαση του κόσμου απο αυτο που ήδη συμβαίνει στο ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ, ΕΔΩ κ 4 ΧΡΟΝΙΑ! 


Απο το 2021 ξεκίνησε ένα τεράστιο θανατικό, στο οποίο ευθύνη έχουν εκτος απο τα κυβερνητικά πρόσωπα, αλλά κι όλοι όσοι δεν μίλησαν κ δεν πήραν θέση, την στιγμή που αυτο ζητούσε όσο τίποτα αλλο οι ανώτερες ενέργειες κ το ανώτερο σχέδιο.


Είναι η δεκαετία που αφήνεις ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ, μέσα απο την δράση σου , τις πράξεις σου στο εδώ κ τώρα.


Στον ανάποδο κόσμο κ στην αναποδη γλώσσα τους, μιλάνε για αποτύπωμα ενεργειακο που αλλαζει το κλίμα. Ναι υπάρχει αλήθεια εδώ.

Πάντα χρησιμοποιούν λέξεις αλήθειας.

Χρειάζεται να το αναφερουν γιατι πρεπει να πουν κάποιες αλήθειες, σε μικρες δόσεις.


Όμως η αληθινη ερμηνεια στον αναποδο κόσμο, είναι το αποτύπωμα που αυτη την στιγμη απο το 2019 κ μετα, είναι ισχυρό γιατι αλλάζει κ μεταμορφώνει τον κόσμο όλο.


Το ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ του ελεύθερου ανθρώπου που δεν χειραγωγείται, δεν επηρεάζεται απο τα κατασκευασμένα θέατρα φοβου τους, απο τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ άνθρωπο, ελεύθερος απο την επιθυμια για δυναμη πλούτο κ εξουσία.


Ναι αφήνεις τώρα το ενεργειακο σου αποτύπωμα κ αλλάζεις όλο τον κόσμο.


Ζούμε την πιο ισχυρη μεταμόρφωση που έχει υπάρξει ποτε στον πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.