Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΜΗΝΑΣ : ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΜΟΤΙΒΑ ΦΌΒΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ

Ένας ακόμα κρίσιμος μήνας αλλά και έντονος, όπου συνεχίζει τις ενέργειες και το δυναμικό του Οκτωβρίου, κάτω από την μεταμορφωτική λάβα του Πλούτωνα, όπου είναι ο κυβερνήτης του Σκορπιού. 


Και επάνω σε αυτό το ζώδιο για το μεγαλύτερο μέρος του θα είναι εδώ ο Άρης όπου έχει δυναμική χροιά και ενέργεια σε αυτό το ζώδιο, αλλά και ο Ήλιος -φυσικά- αφού είναι ο μήνας του Σκορπιού.


Ταυτόχρονα ο Πλούτωνας συνεχίζει να είναι στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου και να εντείνει το καθάρισμα και τις αποκαλύψεις όπου έχουν ξεκινήσει πιο έντονα από το καλοκαίρι, καθώς και αυτό τον μήνα όλο συνεχίζει να κάνει ένα τετράγωνο με τους δεσμούς του πεπρωμένου, αλλάζοντας την κατεύθυνση μας ατομικά και συλλογικά.


Τώρα όσο ποτέ οι αποφάσεις και το τι κατεύθυνση ή δρόμο θα ακολουθήσουμε, επηρεάζει και τον κόσμο γύρω μας αλλά και το συλλογικό μας πεπρωμένο.


Η παλιά πορεία ή ρότα του κόσμου πεθαίνει και μεταμορφώνεται, καθώς συνεχώς όλο και περισσότεροι αποκτούν θάρρος, θέληση και ισχύ, ώστε να φύγουν από τους παλιούς προγραμματισμούς και τα παιχνίδια ελέγχου και φόβου στις σχέσεις και σε συμπεριφορές, όπως και το να αφήσουν πίσω το να ακολουθούν ρομποτικά μοτίβα ή κατευθύνσεις.


Η ανθρωπότητα όλο και περισσότερο αυτό τον μήνα αντιλαμβάνεται, ότι είχε επιτρέψει άθελα ή ηθελημένα να ακολουθήσει μια ζωή μέσα από προγράμματα, λες και είχε ταυτιστεί με τα προγράμματα ενός άψυχου κομπιούτερ, και έτσι επέτρεψε να ζει σαν ένα ρομπότ όπου την ζωή της και την γνώμη της την διαμόρφωσαν άλλοι.


Κι αυτοί οι άλλοι δεν ήταν παρά όλοι εκείνοι όπου καθοδηγούν την κοινή γνώμη μέσα από τα προγράμματα των ΜΜΕ, μέσα από τα πληρωμένα δίκτυα έντυπα και καθοδηγούμενα κείμενα που διαμορφώνουν συνειδήσεις μέσα από τον φόβο και την τρομοκρατία.


Όμως είμαστε σε μια μεγάλη μεταμόρφωση και αυτός ο μήνας όπου είναι εκρηκτικός, μπορεί έξω εκεί να μας δείχνουν την πολεμική και έντονη κατάσταση όπου συμβαίνει, όμως δείχνει σε εσωτερικό βαθμό μια μεγάλη έκρηξη συνείδησης όπου φέρνει τόλμη και ακόμα περισσότερο την τάση να υπερασπιστούμε τις ανώτερες μας αξίες και να μην συμβιβαστούμε άλλο με ό,τι δεν υπηρετεί αυτές, όπου είναι η ανώτερη αξία της ελευθερίας και τα ιδανικά της ανθρώπινης ζωής και της κάθε ύπαρξης.


Ό,τι δεν υπηρετεί το συλλογικό και τον άνθρωπο έρχεται να καθαριστεί και να φέρει έκρηξη, καθώς τα παραμύθια όπου μας είπαν, μας δίδαξαν και επιβλήθηκαν έρχονται να φανερωθούν επάνω, και να αποκαλυφθούν.


Όλος ο μήνας χαρακτηρίζεται από σθένος, θέληση, θάρρος και πάθος απαραίτητο για να φέρουμε μάχη υποστήριξης σε ό,τι αληθινά αξίζει να έχουμε, και για να αφαιρέσουμε από τις ζωές μας ό,τι ανήκει στον παλιό κόσμο της μάχης, του ανταγωνισμού και της σκληρότητας.


Ενώ όμως το καθάρισμα αυτό φέρνει επάνω ανανέωση σε ένα νέο τρόπο ζωής και συνύπαρξης με άλλους, όπου υπηρετεί τις θηλυκές ποιότητες αυτές της αγάπης, της αρμονίας, της επιθυμίας για ομορφιά, ευθύτητα, αυθεντικότητα και ειλικρίνεια.


Άρης και Ήλιος όλο τον μήνα σχεδόν μέσα από το ζώδιο του Σκορπιού φέρνουν την θέληση για να αφαιρέσουμε από πάνω μας ό,τι μας ρουφάει πίσω στα ίδια και στα ίδια, και μας ακινητοποιεί είτε σε σχέσεις, είτε σε οπτικές, είτε σε μοτίβα συμπεριφορών.


Να αποτινάξουμε από πάνω μας μοτίβα χωριστικότητας, επιθυμίας για επιβολή σε άλλους, παλιά πατριαρχικά μοτίβα επιβολής και κυριαρχίας, καθώς πλέον η εξέλιξη δεν τα επιτρέπει άλλο να συνεχίσουν να υπάρχουν.


Η Νέα Σελήνη στις 13/11 και οι μέρες πριν από αυτή και μετά, φέρνουν το τέλος και την απελευθέρωση από ό,τι παλιό, από φόβους και από πάθη για δύναμη και εξουσία.


Είναι όμως θετική στο να φέρει μια νέα αυγή και αναβάθμιση σε εκείνους όπου χρησιμοποιούν το πάθος τους για να δημιουργήσουν ζωή και για να υπηρετήσουν με τον καλύτερο και βέλτιστο τρόπο τον κόσμο και να προσφέρουν μέσα από αγάπη για αυτόν και όχι μέσα από φόβο και έλεγχο.


Στις μέρες πριν από την Νέα Σελήνη (13/11) θέλει προσοχή σε ρίσκα, σε παρορμητικές συμπεριφορές και κινήσεις, όπως και σε βιασύνες όπου μπορεί να οδηγήσουν σε απρόβλεπτα γεγονότα και εκρηκτικές καταστάσεις. Προσοχή κυρίως σε όσους ανήκουν στα σταθερά ζώδια, δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, όπως και στο ζώδιο του Κριού όπου χαρακτηρίζεται από βιασύνη και παρορμητισμό.


Μετά τις 22/11, πρώτα ο Ήλιος και μετά ο Άρης περνάνε στον Τοξότη και η ενέργεια απαλύνει, όμως συνεχίζει να έχει δυναμική και θέλει προσοχή εκείνες τις μέρες μέχρι και τις 27/11, όπου γίνεται μια πανσέληνος στους Διδύμους με τους πλανήτες να έρχονται σε έντονες όψεις με Κρόνο.


Εδώ στο τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου προσοχή τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, σε πτώσεις ατυχήματα, γκάφες και υπερβολές, καθώς ο Κρόνος απαιτεί προσοχή, βραδύτητα και ένα είδους μάζεμα και συρρίκνωση στην ενέργεια όπου τα μεταβλητά πολλές φορές απλώνουν με αφέλεια ή ενθουσιασμό. 


Εδώ η Πανσέληνος στους Διδύμους στην 5η μοίρα (27/11), όπου εδώ είναι η πύλη της μαθητείας, οδηγεί σε ακριβώς αυτό όπου λέει, σε μια μάθηση όπου έρχεται μέσα από παρατήρηση και φέρνει ωριμότητα.


Όμως ένα είδους μάθημα έρχεται ταυτόχρονα αυτό το διάστημα, μέσα από τις αποκαλύψεις όπου γίνονται σε κάθε είδους παραμύθια, ιστορίες και πραγματικότητες όπου μεταδόθηκαν για να καθοδηγήσουν και να έχουν άλλοι τον έλεγχο στις ζωές μας.


Με λίγα λόγια ο μήνας είναι θετικός για όσους πάρουν τον έλεγχο στην ζωή τους και την δύναμη του νου τους πίσω, ενώ για όσους συνεχίζουν να είναι καθοδηγούμενοι από άλλους τότε θα είναι αποκαλυπτικός, εκρηκτικός, πλην όμως τα σοκ θα φέρουν και την απελευθέρωση. 


Προσοχή σε ατυχήματα ρίσκα, επικίνδυνα σπορ – σε όσους ανήκουν στον σταθερό σταυρό ειδικότερα - αλλά και όλοι μας γενικά όλο τον μήνα. Έλεγχος πειθαρχία και παρατήρηση.

Αλλά και αποταύτιση από συναισθηματικές εμμονές και προσκολλήσεις.


Κάθε είδους αφαίρεση από ό,τι τοξικό στο σώμα ή σε εργασία μας περιβάλλον θα αποβεί θετική, ή και σε σχέσεις και αναβαθμίζει σε ένα νέο δρόμο ζωής.


Όλη η ανάλυση μου για τον μήνα Νοέμβριο και για κάθε ωροσκόπο/ζώδιο ξεχωριστά στο λινκ

https://eviawoman.gr/%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/%ce%bf%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ad%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%b6%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bd%ce%bf%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%83-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%b2%ce%b1-%cf%86%ce%bf%ce%b2%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b3%cf%87%ce%bf%cf%85/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.