Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ (13/11) ΜΑΖΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

 



Η ταχύτατη πτώση κ ρήξη όλων των συστημάτων που έφεραν καταπίεση, συνεχίζεται με έντονο τρόπο.


Πλούτωνας ο κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης, ο συστηματοθραύστης (μαζι με τον Ουρανό), φανερώνουν στο φως όλη την αλήθεια για την χειραγώγηση των μαζών εδώ κ αιώνες.


Καταλυτικές αλλαγές σηματοδοτούν οι ενέργειες που έρχονται να σπάσουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όλα τα προγράμματα ελέγχου φόβου φτώχειας κ θυματοποίησης.


Ενέργειες που φέρνουν κρίσεις, ξαφνικές απότομες αλλαγές, σοκ ανατροπές όπου όμως επιτάσουν όσο ποτέ άλλωτε να έρθουμε στην δύναμη μας, να έρθουμε στο εδώ κ τώρα, να κινηθούμε στον δρόμο, εκεί όπου η πυξίδα της εσωτερικής μας ελευθερίας δείχνει.


Ελευθερία η ανώτερη αξία όλων στην ζωή.


Η ελευθερία οδηγεί στην ζωή.


Η σκλαβιά, η αιχμαλωσία σε υλικές απληστίες, σε σχέσεις που υπάρχει βία κ εκμετάλλευση, οδηγεί στον θάνατο, είσαι νεκρός.


Η ελευθερία είναι η ανώτερη αξία όλων.


Και έχει δυο πλευρές.


Η μια είναι η ελευθερία απο το να πιστεύεις ότι είσαι μόνο σώμα κ να τρέχεις να ικανοποιήσεις το σώμα σου μόνο μέσα απο φαγητό, υπερβολές, σπατάλη σεξουαλικής ενέργειας κ υλιστικές επιθυμίες.


Και η δεύτερη είναι σε ψυχολογικο κομμάτι, το να είσαι με ανθρώπους που αδικούν, επιβάλλουν, διαταζουν κ εκμεταλλεύονται, φέρνει την φυλακή.


Ελευθερία έρχεται όταν κόψεις σχέση, δεσμούς κ εξαρτήσεις με όλα τα παραπάνω κ συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχει σύνδεση με κάτι ανώτερο, ότι δεν είσαι μόνο σώμα, αλλά υπάρχεις μέσα απο την ένωση κ την βαθιά σύνδεση μιας υψηλότερης ύπαρξης.


Ένα πυρ φωτιάς, σαν κοσμικό δώρο έρχεται τώρα για να αναγκάσει πολλούς να έρθουν σε σύνδεση με την εσωτερική αξία της ελευθερίας, κ να κόψουν κάθε δεσμό με ό,τι δεν την τιμάει.


Λίγοι είναι εκείνοι που έχουν καταφέρει μέσα σε αυτή την σαπίλα του κόσμου, να αποσυνδεθούν όσο μπορούν με αυτο τον βάλτο, τον νεκρό κόσμο κ να δημιουργήσουν έναν τρόπο ζωής περισσότερο πνευματικο, όπου στο εδώ κ τώρα υπάρχει ο παράδεισος κι όχι κάπου εκεί πέρα στο μέλλον μακριά.


Αυτοί είναι οι λίγοι που όμως μεταμορφώνουν με την ενέργεια τους κ την αύρα τους τον κόσμο σε κάτι καλύτερο.

Γιατί η κάθε μέρα τους είναι χαρά, είναι συνειδητή, έχουν φέρει τον δικό τους παράδεισο στο εδώ κ τώρα.


Η πνευματική επίγνωση είναι το αποτέλεσμα σε όλο αυτο το τράνταγμα που υπάρχει εκεί έξω.


Και όσες κρίσεις έρχονται σε κάποιους είναι για να τους σπρώξουν στο να πετάξουν απο πάνω τους όλα τα δεδομένα, προγράμματα κ συμπεριφορές που υπήρξαν απο τα κέντρα εξουσίας κ πλάνεψαν.


Σε ατομικό σημείο φέρνει σε κάποιους δυνάμωμα, ενω σε αλλους ωθεί σε ένα βίαιο ξύπνημα για να στραφούν στον δρόμο της ελευθερίας.


Σε συλλογικό φέρνει τα σημαδια εκείνα που θα δούμε να εντείνονται απο το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο απο το 2024-25 κ μετά.


Ένα σημαντικό κόσμικο πέρασμα που φέρνει την νέα αυγή, κ αποκόβει απο τις συχνοτητες φόβου, θλιψης, θυμα κ θύτης, σε αυτές της ειρήνης, αρμονίας κ πνευματικής επίγνωσης.


Ένας αριθμός ανθρωπων, λίγοι, έχουν πάρει την δύναμη τους πίσω κ τον έλεγχο του νου απο τις δυνάμεις του σκότους που παραδόθηκαν.

Λίγοι..

Όμως η φλόγα κ το πυρ τους είναι με δυναμική δις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.