Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

 


Μέσα σε όλο αυτο το ταραχώδες διάστημα έρχονται οι Δίδυμοι για να προσφέρουν λύσεις κ διεξόδους κ να αποκαλύψουν κάτι που πριν δεν βλέπαμε.


Ένα τέλος χρόνου παράλληλα συμβαίνει μέσα απην κατάρρευση των συστημάτων όπου λαμβάνει χώρα τώρα.

Κατάρρευση σε χειραγώγηση, σε προγράμματα αρνητισμού, θυματοποίησης, να νιώθουμε έλλειψη, κατώτεροι, τεχνικές μέσα απο θλιψη πόνο κ φόβο.


Ένα ολάκερο σύστημα εκπαίδευσης έρχεται να πέσει κάτω που βασίστηκε απο γενιά σε γενιά περασμένο, μέσα απο την απόρριψη, την ακύρωση κ τον αρνητισμό.


Προγράμματα που στάθηκαν μέσα απο τα σενάρια φόβου, μέσα απο ένα πολεμικό κ ανταγωνιστικό κλίμα, για να μας κρατάει στην σιωπή, στην υποταγή κ στον φόβο να εκφράσουμε αυτό που αυθεντικά είμαστε.


Όλα αυτά ανήκουν στις τακτικές του παλιού κόσμου, σε ένα σύστημα αυταρχικό με δούλους κ αφεντικά.


Ένα κλείσιμο κύκλου μεγάλου λοιπόν φέρνει τώρα δα αυτή η Πανσέληνος (27/11) που ολοκληρώνει τον παλιό τρόπο σκέψης, απελευθερώνοντας από δογματισμούς, πιστεύω κ μοτίβα ή τρόπους που αιχμαλωτίζουν.


Η λέξη κλειδί για τους Διδύμους είναι η λέξη ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ κ ΑΛΛΑΓΗ.


Μετακίνηση λοιπον τώρα γίνεται σε ένα δρόμο, σε επιλογές, σε αποφάσεις, σε τρόπο σκέψης, σε φιλοσοφίες, σε κατεύθυνση, στον τρόπο της ύπαρξης μας, στις σχέσεις κλεισίματα οριστικά.


Μετακίνηση μαζί όμως με σοφή σκέψη καθώς ο Κρόνος συμμετέχει εδώ κ φέρνει την παρατήρηση, την διάκριση κ την σοφία σε αυτό που πριν δεν βλέπαμε.


Οι διπλοί ρόλοι κάποιων που ούτε καν υποψιαζόμαστε αποκαλύπτονται κ θα συνεχίσει αυτό ολο το 2024.

Πρόσωπα που φορούν την μάσκα του φωτεινού, του ήρωα, αλλα τελικά υπάρχει κάτι άλλο παρασκηνιακά.


Σημαντικά αποκαλύπτικη εποχή.


Ιδιαίτερα ενδιαφερουσα για όσους παρατηρούν κ αναζητουν την αλήθεια.


Για όσους είναι ελεύθεροι απο το να ανήκουν κάπου, σε μια ομάδα, σε μια θρησκεία, σε πολιτικά κόμματα, σε δόγματα, ελεύθεροι απο όλα τα προγράμματα ελέγχου.


Το βίντεο έγινε στις 23/11.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.