Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΈΚΛΕΙΨΗ (10/1) ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΚΡΟΝΟΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ. ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ.





Αυτές τις μέρες μια προς μια, χρόνο προς χρόνο, ώρα με ώρα, στιγμή προς στιγμή παρακολουθείστε τα συναισθήματα όπου βγαίνουν, οι παλιοί εαυτοί, συμπεριφορές του χτες όπου υπήρξαν ζωές των ζωών, επαναλήψεις τακτικών όπου επιβίωσαν στον χρόνο, εμφανίζονται τώρα, διογκώνονται με έντονο τρόπο.
Συμπεριφορές όπου περιέχουν φόβο ανασφάλεια, συναισθήματα πίκρας και ακύρωσης, όλα αυτά τα τοξικά όπου μεταφέραμε μέσα από μια τεράστια αλυσίδα γενεών, και μας αιχμαλώτισαν μέσα από την επανάληψη τους, μέσα από την άγνοια της ύπαρξης τους, μας κρατούσαν συνεχώς πίσω στην εξέλιξη μας.
Παρατηρείστε εαυτό, παλιούς εαυτούς, πολλά εγώ και πάλι έρχονται τώρα, μέσα από το μεγεθυντικό φακό της προσοχής μας, μέσα από την φωνή εντός, εαυτοί δικοί μας, μικρά παιδιά, έφηβοι, ενήλικες, συμπεριφορές σε σχέσεις μας, όλα αυτά όπου θέλαμε να ξεχάσουμε, νομίζαμε ότι τα αντιμετωπίσαμε, τα διαλύσαμε, τα ρυθμίσαμε.
Μια Σεληνιακή Έκλειψη μέρα προς μέρα σχηματίζεται, και έρχεται σε ολοκλήρωση ένα παρελθόν πολλών αιώνων, όπου τώρα ήρθε η ώρα να κοπεί.
Ήλιος Ερμής πλησιάζουν πιο κοντά στο δίδυμο Κρόνο Πλούτωνα για να φέρουν τον 'θάνατο", στην παλιά μας ύπαρξη, όπου άλλο δεν μπορεί να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο πια.
Μια τετράδα πλανητών μέσα στο καθαρτήριο, μέσα στον χώρο όπου καίει κάθε παλιό τρόπο, πρότυπο, μοντέλο, τακτική συλλογικά και ατομικά σε κάθε τώρα, αυτή την στιγμή, μέρα προς μέρα, ώρα με ώρα, για να γεννηθεί ο καθαρός εαυτός όπου εντός κατοικεί.
Μια Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο, στο ζώδιο όπου το συναίσθημα, ο εσωτερικός εαυτός όπου φέρνει μνήμες στο τώρα,  κουβαλά παρελθόν, έρχεται σε ολοκλήρωση για να βγει στο φως μια νέα ταυτότητα, ένας νέος άνθρωπος .
Μια Έκλειψη αιώνων με Κρόνο Πλούτωνα να σχηματίζουν ακριβή σύνοδο στην 22η μοίρα Αιγόκερω, και να βάζουν το πυρ στο παλιό, στις συμπεριφορές εκείνες όπου άλλο δεν χρησιμεύουν πια, και ιδίως δεν φέρνουν κάτι χρήσιμο στο νέο κόσμο που δημιουργείται τώρα.
Δώστε προσοχή αυτές τις μέρες τι έρχεται επάνω, τι εμφανίζεται και καθώς το παρατηρείται, μπορεί να σας προκαλεί μελαγχολία, θλίψη πόνο καθώς είναι εκείνος ο παλιός σας εαυτός όπου τώρα σας αποχαιρετά.
Και καθώς φεύγει φέρνει πίσω του τις μνήμες πάλι του εαυτού εκείνου όπου σας φόβισε, νιώθατε αδύναμος, ναι είναι τα ίδια εκείνα σημάδια του παιδιού που δεν πήρε φροντίδα, προσοχή, που ένιωσε απόρριψη, έλλειψη, ακύρωση, εγκατάλειψη.

Αγκαλιάστε τον . Μην τον φοβάστε. Είναι εδώ για να σας αποχαιρετήσει.

Έκλειψη Σελήνης (10/1) στην 22η μοίρα Καρκίνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.