Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ. ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΡΦΗ.




Πολλές φορές σε συζητήσεις μου με άλλους στο παρελθόν, έλεγα πως το 8ωρο εργασίας πόσο μάλλον κ περισσότερες ώρες δεν ειναι το φυσιολογικό, ανεξαρτήτως αν μας έχουν περάσει κάτι άλλο μέσα στις συνειδήσεις μας κ μας το επέβαλαν σαν κάτι νορμάλ.

Το κανονικό είναι 4 ώρες επί 4-5 φορές την εβδομάδα, για να μπορέσει ο άνθρωπος να αφοσιωθεί κ σε άλλες δραστηριότητες κ απολαύσεις πνευματικές που θα διεγείρουν κ θ ανοίξουν το μυαλό του.
Πίστευα ότι αυτό είναι ένα σενάριο όπου ανήκει στο σχέδιο, έβλεπα ότι στην ανθρωπότητα έρχεται, και μέσα απο την κίνηση στην Φινλανδία τελικά το μέλλον αυτό είναι ήδη εδώ κ πιο κοντά μας.

Ο άνθρωπος χρειάζεται τα 3/4 της μέρας του να τα αφιερώνει στο πνεύμα κ το 1/4 στην ύλη.
Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να αναπτύσσει κ να εργάζεται στο νοητικό του χώρο, να ανοίγει ορίζοντες, να βλέπει άλλες οπτικές, να εργάζεται με την πνευματική του ανάπτυξη, να αφιερώνει χρόνο στον εαυτό του, στην οικογένεια του να δει φίλους.

Η σχέση με την ύλη κ η εργασία είναι κάτι που έρχεται για να φέρει ισορροπία στον ψυχικό κόσμο, πως είμαστε εδώ για να προσφέρουμε τα χσρίσματα μας, τις δεξιότητες μας σε άλλους, να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη αυτού του κόσμου, κ στην δική μας ταυτόχρονα αυτοβελτίωση.
Μονάχα έτσι μπορεί να υπάρχει ισορροπία κ υγεία στην ζωή μας.
Το 'παν μέτρον άριστον' σε όλα.

Όταν υπερβαίνουμε τα άκρα είτε στο ένα πόλο, όπως για πολλά χρόμια η ανθρωπότητα υπήρξε, τότε αυτό γίνεται εις βάρος της υγείας μας, φέρνει τον θάνατο πιο κοντά.
Ούτως η άλλως στην αστρολογία η υγεία, η εργασία αλλά κ η ψυχική υγεία, βρίσκονται στον ίδιο χώρο τομέα  οίκο.
Γιατί αν δεν υπάρχει ισορροπία κ μέτρο εκεί στην καθημερινή μας λειτουργία -εργασία, δεν μπορεί να υπάρξει ούτε κ στην υγεία μας την σωματική, αφού πρωτίστως η ψυχική μας βάλεται αρχικα.

Αστρολογικώς ο Ουρανός στον Ταύρο έκανε το θαύμα του (2018-2026).
Μέσα από εναν κύκλο ολοκλήρωσης 84 ετών όπου υπήρξε και πάλι στο ίδιο ζώδιο, καταστρέφει κ διασπά  τις δομές, που τότε έφερε κ δημιουργεί νέες καλύτερες ποιότητες.
Η διαφορά του τότε με το τώρα είναι οι θέσειςτων 2 άλλων υπερβατικών Ποσειδώνα κ Πλούτωνα όπου τότε υπήρξαν στην πτώση τους.
Συγκεκριμένα ο Ποσειδώνας ήταν στην πτώση του στην Παρθένο, όπου η Παρθένος είναι το ζώδιο της εργασίας κ της υγείας, κ μέσα από εκεί έφερε χάος σύγχυση λάθος μηνύματα κ όλη αυτή την χειριστική καθοδήγηση περί φαρμάκων νόσων ασθενειών, διαστρέβλωση περί συνθηκών εργασίας κ ωραρίου στο νοητικό της μάζας.

Τώρα ο Ποσειδώνας βρίσκεται στην θέση του, όπως κ ο  Πλούτωνας σε μια θετική θέση προς αυτόν κ ο Ουρανός ολοκληρώνοντας τιν κύκλο του έρχεται να σπάσει όποιες διαστρεβλώσεις στα θέματα αυτά  κ να απελευθερώσει το νοητικό από πολλές αιχμαλωσίες που οδήγησαν την ανθρωπότητα σε λαθασμένες τακτικές.

Ο Ουρανός στην επόμενη 5ετία σπάει προγραμματισμούς κ με την βοήθεια των 2 υπόλοιπων υπερβατικών να φέρει μια νέα πιο απελευθερωμένη αντίληψη περί ύλης ζωής.
Στην ουσία να δείξει ότι η ζωή δεν είναι μόνο χρήμα καταξίωση υλιστικές επιδιώξεις, να φέρει μια πιο πνευματική αντίληψη στον γήινο χώρο, κ να απελευθερώσει από παλιούς προγραμματισμούς που φυλάκισαν τον κόσμο τον τελευταίο αιώνα.
Το πρώτο βήμα έγινε.
Τα γεγονότα κυλούν γρήγορα.
Το όραμα της ανθρωπότητας αποκτάει μορφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.