Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ. Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑ. ΜΙΑ ΔΙΑΣΗΜΗ ΑΟΙΔΟΣ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ *SABIAN SYMBOLS





Μια υπέροχη μαγική Έκλειψη φορτώνει σήμερα και φέρνει μοναδικές υψηλές ενέργειες.
Μια έκλειψη όπου φέρνει το κάψιμο του παλιού επιφανειακού κόσμου.
Όπου κινείτο βλέποντας την ζωή μέσα από την επιφανειακή της πλευρά,  όπου τα ενδιαφέροντα του ήτο 'να τρώει να πίνει κ να περνάει καλά'.
Ο κόσμος της ακολασίας που έκανε την Γη κόλαση, καθώς το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η απόκτηση χρημάτων, μέσα από ατιμίες, με εύκολο τρόπο, χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό.
Ο σάπιος κόσμος μέσα από την  νεκρή του ζωή, που προκειμένου να κερδίσει χρήματα κ να περνάει καλά δεν διστάζει να σκοτώσει, να κλέψει, να εκμεταλλευτεί, μέσα από την απληστία του για να νιώσει ότι είναι σπουδαίος.
Ο κόσμος του φαίνεσθαι, ο  κόσμος της επιφάνειας, ο χωρίς έσω_ουσία, ο κόσμος της εξ(ω)_ουσία είναι νεκρός. ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ.

Νέες υψηλές ενέργειες φέρνουν μέσα από  την σημερινή Έκλειψη, την ολοκλήρωση στο έργο που είχε ξεκινήσει 2 έτη πριν, με την πρώτη Ηλιακή Έκλειψη (13/7/2018), να ετοιμάζει έναν καινούργιο κόσμο.
Μέσα σε αυτόν νέες προσωπικότητες- πρότυπα ωθούνται μπροστά, βγαίνουν στο φως, στην σκηνή, στο κέντρο του κόσμου.
Μέσα από τα χαρίσματα τους έρχονται να δοθούν κ για να απλώσουν φως, να μοιραστούν κ να ενωθούν με τους πολλούς.
Πνευματικές Ηγεσίες επίσης οι οποίες πρώτη φορά εμφανίστηκαν 2 έτη πριν, όταν οι πρώτες εκλείψεις στον ίδιο αυτόν άξονα (Καρκίνος/ Αιγόκερως), λάμβαναν μέρος (13/7/2018), απλώνονται παντού κ αναλαμβάνουν έργο μέσα από το ταλέντο της εν συναίσθησης τους, την αγάπη τους για τον άνθρωπο.
Ατομικότητες ξεχωριστές φανερώνονται με εν συναίσθηση γεμάτες.
Πνευματικοί οδηγοί αποκαλύπτονται, μέσα από την προετοιμασία μιας ζωής, όπου δεν ακολούθησαν το κοπάδι, αλλά μέσα από τις εσωτερικές τους αναζητήσεις βάδισαν τον δικό τους δρόμο.

Άνθρωποι όπου βίωσαν μεταφορικά έναν θάνατο, 'πέθαναν εν ζωή' για να ξαναγεννηθούν και να ακολουθήσουν την φωνή του είναι τους, την φωνή την υψηλότερη αυτή της ψυχής,  όπου οδηγεί τον άνθρωπο στον εξελικτικό του δρόμο, τον μόνο δρόμο.
Στον δρόμο της μύησης, μιας δεύτερης γέννησης.
Αυτόν τον δρόμο όπου έχει γραφτεί κ ειπωθεί μέσα από αρχαία μυστήρια, όλοι οι μεγάλοι φιλόσοφοι κ μύστες μιλούν γι αυτόν, όλοι οι πνευματικοί διδάσκαλοι που εμπνέουν  τον γνωρίζουν, κ τον ακολούθησαν.
Τον δρόμο της δεύτερης γέννησης, που δίδεται σαν ευκαιρία σε κάθε άνθρωπο, για να μπορέσει επάνω στην Γη να δημιουργήσει τον παράδεισο του.
Το μονοπάτι εκείνο όπου η ψυχή μέσα από έναν 'θάνατο', τον θάνατο στον υλικό κόσμο των φαινομένων, της ψεύτικης πραγματικότητας, ακούει τον Θείο της εαυτό, καίει τις υλιστικές της εξαρτήσεις κ ακολουθεί τον ψυχικό της σκοπό, αυτόν της εξέλιξης.

Η Έκλειψη αυτή ακολουθεί την πρώτη Ηλιακή Έκλειψη στις 26/12, ενώ φέρνει σε ολοκλήρωση την Έκλειψη στις 13/7/2018, ένα έργο που τότε προπαρασκευαστικά ζητήθηκε για να φέρει το τελικό αποτέλεσμα στο τώρα.
Κι αυτό δεν ήταν άλλο από την ψυχική θέληση που ενεργοποιείτο και μέσα από το πάθος της βάζει πυρ κ φωτιά, κινεί με την δυναμική της γεγονότα έτσι ώστε το υψηλότερο καλό κ ανώτερο να επιτευχθεί.
Το πάθος είναι η βάση όλων, είναι η ρίζα που δίνει ζωή, είναι η κινητήριος δύναμη, το πυρ της δημιουργίας.
Η ψυχή μόνο με πάθος απόλυτο αφοσιώνεται στο έργο της.
Χωρίς πάθος δεν μπορεί τίποτα να κινηθεί.
Το πάθος βάζει την φωτιά, κ καίει ότι είναι σάπιο κ σαθρό.
Το πάθος που εκλείπει από τον περισσότερο κόσμο. Γιατί χωρίς πάθος δεν υπάρχει ζωή, όλα είναι νεκρά.
Ψυχή πάθος κ αφοσίωση το έργο που ζητήθηκε με απόλυτο τρόπο για το ανώτερο καλό κ τώρα φέρνει την πιο υψηλή του δυναμική.
Το αποτέλεσμα που καίει τον κορμό από τον νεκρό παλιό κόσμο επετεύχθη.
Η καταστροφή του κόσμου της επιφάνειας είναι γεγονός.
Φανερώνεται δυναμώνει απλώνεται.
Καίει όλο τον άξονα της εξέλιξης (Καρκίνος/Αιγόκερως) και καθαρίζει με την φλόγα της θέλησης για το καθαρότερο, το αγνότερο το ύψιστο.
Καίει όλο τον σταυρό του πεπρωμένου , τα πάντα ανάβουν, παίρνει φωτιά όλος ο βασικός κορμός που στηρίζει την ανθρωπότητα.
Γιατί έτσι είναι το θέλημα.
Έτσι είναι να γίνει.

Σε αυτό το πυρ η συμμετοχή ψυχών των ατόμων όπου αφοσιώθηκαν έδωσαν όλο τους το είναι, εργάστηκαν,  προετοιμάστηκαν κ συνέβαλαν σε αυτό, ήρθε η ώρα να απονεμηθούν τα βραβεία, τους δίνονται τα έπαθλα.
Είναι εκείνοι που έδωσαν όλο τους το είναι για την φροντίδα ενός καλύτερου κόσμου, για την δημιουργία του δόθηκαν με αφοσίωση.
Η ζωή τους όλη μια προετοιμασία.
Πίσω από το έργο κρύβεται μια σκληρή προσπάθεια.
Μια τέλεια προετοιμασία όπου τώρα φέρνει το αποτέλεσμα, όπως δείχνει κ ο Ήλιος στον Αιγόκερω,  αλλά κ μια τετράδα πλανητών εκεί.
Είναι ο Αιγόκερως που μέσα από την υπεύθυνη δράση του, που χρησιμοποιεί σοφά τον χρόνο του για να φέρει ένα έργο αποτελέσματος, το έργο της αγάπης, της ανώτερης δόνησης που φέρνει το ζώδιο αυτό.

Τελειώνοντας θα αναφερθώ στα χαρακτηριστικά των προσώπων όπου πρόκειται να ξεχωρίσουν αναλύοντας την μοίρα όπου βρίσκεται η κυρία αυτής της Έκλειψης, η βασίλισσα diva Σελήνη.

Η Σελήνη η κυρίαρχος σε αυτή την Έκλειψη βρίσκεται επάνω στην 21 μοίρα Καρκίνου.
Μοίρα όπου τα Sabian Symbols λένε γι αυτή :

ΜΙΑ ΔΙΑΣΗΜΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

Η τραγουδίστρια σε όπερα είναι μια ιδιαίτερη φωνή, έχει κληρονομήσει ένα ταλέντο το οποίο το παρουσιάζει μπροστά σ ένα μεγάλο κοινό μαγεύοντας το.
Μπορεί ο κόσμος από έξω να βλέπει μια δυναμική φιγούρα, παρόλα αυτά η ίδια δεν παύει μέσα της να είναι ευαίσθητη με πολλές συστολές κ φόβους.
Το πάθος της κι η αφοσίωση της όμως για να προσφέρει το καλύτερο που μπορεί, την έχουν κάνει να φέρει πολλά χρόνια προετοιμασίας προς την τελειοποίηση της.
Το χάρισμα που της δόθηκε, το ταλέντο της φωνής της πήρε πολλά χρόνια εκπαίδευσης κ τελειοποίησης.
Η τραγουδίστρια της όπερας διαφέρει από τις υπόλοιπες. Δεν την ενδιαφέρει να φανεί, να διαφημιστεί, να βγάλει δίσκους να έχει όφελος ατομικό, να κερδίσει χρήματα. Δεν παρακινείται από συμφέρον.
Αλλά γιατί με αυτό τον τρόπο ανοίγει την καρδιά της.
Φέρει μέσα της μια πνευματική επιθυμία, να ακουστεί, η ηχώ της ψυχής της να βγει προς τα έξω κ μέσα από  αυτή να εκφράσει το συναίσθημα της.
Καθώς ανοίγεται κ συνδέεται με το συναίσθημα, δίνει σε άλλους, αλλά κυρίως δίνει στον εαυτό της.
Η ευαισθησία που βγαίνει μέσα από την δυνατή φωνή της αγγίζει κ μαγεύει, συγκινεί τον κόσμο καθώς δημιουργεί εικόνες κ έντονα συναισθήματα.


Έκλειψη Σελήνης στην 21η μοίρα Καρκίνου.
(10/1).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.