Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

ΚΡΟΝΟΣ ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ (21/12). ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ Κ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΙΚΟΣΙ ΕΤΗ.


 Κρόνος Διας Υδροχόος σύνοδο (21/12).


Ανοίγουν νέο δρόμο 20ετιας.

Ήρθε η εποχή που όλοι περιμέναμε.

Το μέλλον είναι εδώ.


Οι δύο κοινωνικοί πλανήτες μαζί, που καθορίζουν την μορφή της κοινωνίας στο ζώδιο της εξέλιξης, της προόδου, στο ζώδιο της αλήθειας.


Το έργο της προόδου υπό κατασκευή για την επόμενη 20ετια που φέρνει πλέον τον άνθρωπο σε πρώτο πλανο, οι ανθρώπινες αξίες παίζουν τον πρώτο ρόλο.

Η εποχή όπου η κοινωνία στρέφεται στον άνθρωπο κ στις αξίες του.

Οι οραματιστές, οι πρωτοπόροι, οι ολιστικοι θεραπευτές θα είναι αυτοί που θα ανυψωθούν κ θα φέρουν σε πραγμάτωση μέσα από το έργο τους, μέσα από την αγάπη τους για τον άνθρωπο, την εποχή του ανώτερου Ανθρώπου, που δίνει μέσα από την απροσωπη αγάπη παντού στην ύπαρξη.

Η εποχή των πνευματικών αξιών.

Η εποχή της αλήθειας. 

Το ποιος αληθινά είσαι είναι αυτό που μετράει, κι όχι το τι έχεις.

Εκείνοι που υπολογίζουν τον εαυτό τους μέσα από υλικά επιτεύγματα, κ βλέπουν την ζωή πίσω από τίτλους πτυχία χαρτιά κ υλικές κατοχές θα δυσκολευτουν.

Αν η ύλη είναι αυτό που καθορίζει την αξία σου, τότε θα είναι δύσκολα.


Κρόνος κ Δίας στον Υδροχόο.


Η ομοιοπαθητική, ο βιοσυντονισμός, όλες οι εναλλακτικές θεραπείες που βλέπουν τον άνθρωπο ολιστικά κ με αγάπη, θα εκτοξευτούν.

Το ίδιο κ η αστρολογία η οποία πλέον θα ανέλθει σε πιο πνευματικό επίπεδο, η επιφανειακή αστρολογια που τόσο πολύ βόλεψε το σύστημα γιατί με αυτόν τον τρόπο έδινε την ευκαιρία στον χλευασμό κ στην υποβιβαση της, στην εκμετάλλευση της οικονομικά, θα εξαφανιστεί.

Οι κυβερνώντες που γνωρίζουν πολύ καλά τις κοσμικες πλανητικές επιρροές για να μπορούν με αυτό τον τρόπο να μας χειραγωγουν , δεν θέλουν να πιστεύεις στον ρόλο της αστρολογίας.


Γιατί η αληθινή φύση της είναι να ξυπνά τον άνθρωπο, αλλά ο κύριος σκοπός της είναι να τον καθιστά αυτοδύναμο, αυτοκυριαρχο, ανεξάρτητο, να του δίνει την δύναμη του πίσω.


Κρόνος κ Δίας στον Υδροχόο.

Κ φέρνει σε πτώση κ κατάρρευση ότι κυριάρχησε υλιστικά επάνω στην ανθρωπότητα.

Καταρρέει το υλιστικό μοντέλο, όπως κ τα πρότυπα που αναβαθμίστηκαν μαζί του, μέσα από το ψευδή σύστημα.


Ο Ουρανός ο πλανήτης του Υδροχόου είναι στο ζώδιο του Ταύρου κ φέρνει γκρέμισμα σε ότι κυριάρχησε κ ανέβηκε στα τελευταία 40 έτη.

Ήδη έχει δείξει το άρωμα του, έχει δώσει ίχνη από την πορεία του.

Αλλαγή στην εκπαίδευση, στο φαγητό, στην τροφή, οι άνθρωποι θα στραφούν στην φύση ακόμα περισσότερο για να προστατευτούν, να θωρακίσουν τον οργανισμό τους, το σώμα τους.

Η τροφή της φύσης, 'η τροφή σου είναι το φάρμακο σου', θα είναι το μότο που θα ακουστεί πολύ.


Επαγγέλματα που θα πέσουν, θα αλλάξουν, θα κριθούν, είναι όλοι οι κρατικοί μηχανισμοί, δημόσιοι υπάλληλοι θα δούμε αλλαγές.

Επίσης κρίνεται η Εκκλησία, οι κυβερνήσεις θα αλλάξουν, οι πολιτικοί, όλη η πολιτική σκηνή που δεν υπηρετεί τον άνθρωπο αλλάζει.

Οι τράπεζες, οι δικαστές, όλα τα πλούσια άτομα , όλοι οι τυχοδιώκτες παντός τύπου, που κοιτάζουν την τσέπη τους, βάλλονται.

Επίσης μεταμόρφωση στα σπίτια, στην κατασκευή σπιτιών, άλλη κατασκευή με διαφορετικά δομικά υλικά, που σέβονται την φύση.

Η Γη πηγή ενέργειας που θα βοηθήσει στην ανακάλυψη νέων ενεργειών που θα φέρουν λύσεις στην ανθρωπότητα, κι έτσι θα μειωθεί το οικονομικό κόστος.

Η εκπαίδευση, οι δάσκαλοι κ οι καθηγητές κι αυτοί θα φέρουν αλλαγές στον τρόπο κ την μορφή της εκπαίδευσης.

Κάποιοι μεσα από το δυνατό τους συναισθημα θα δημιουργήσουν μικρά σχολεία, ομάδες, όπου αυτά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της παιδείας αργότερα.

Οι ψυχολόγοι επίσης θα αναβαθμιστούν .


Οι πρωτοπόροι με ιδέες οράματα , θα βγουν μπροστά κ θα κινήσουν με τις πράξεις τους νέα κινηματα , θα φέρουν εφαρμογες στις ιδέες που είχαν αναπτυχθεί κ είναι η ώρα να εφαρμοστούν.

Στο εκπαιδευτικό σύστημα θα δούμε αλλαγές από το 2025 κ μετά.

Ενώ αλλαγές σε κατασκευές κ έργα σπιτιών θα δούμε από το 2030 κ ύστερα.

Είναι τόσα πολλά που έρχονται κ θέλω να πω.

Καθώς αυτή η εποχή υπάρχει μέσα μου από πάντα.

Ήρθα για να το ζήσω όλο αυτό


Αλλά δεν θα σας τα πω όλα τώρα.

Έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας.


Φιλιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.