Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Κ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΕ ΟΡΘΗ ΦΟΡΑ


Τελικά αυτό το δεύτερο λοκνταουν μόνο λοκνταουν δεν ειναι.

Μπορεί να έκλεισαν οι επιχειρήσεις αλλά ο κόσμος είναι έξω σε σχέση με την πρώτη καραντίνα που είχε πειστει με το θανατικό που παρουσίαζαν τα ΜΜΕ.

Τώρα δεν τους πιστεύει άλλο κ αυτό φαίνεται .

Φοράει την μάσκα του όχι γιατί φοβάται αλλά για το πρόστιμο.

Σε αυτή την δεύτερη καραντίνα είδε βαθύτερα ερεύνησε κ κατανοησε το μέγεθος της πλάνης που υπήρξε.

Στην πρώτη καραντίνα ο Ερμής όπου δηλώνει τις ειδήσεις κ την μετάδοση ήταν στους Ιχθείς κ αυτό δηλώνει μια τεράστια φούσκα όπου οι ειδησεις μεταφέρονταν μέσα από διάστρεβλωση.

Κατά την περιοδο του πρώτου λοκνταουν με Ερμή (ειδήσεις, νέα, μετάδοση, πληροφοριες) στον Ιχθύ ειπώθηκαν πολλά παραμύθια μέσα από τα ΜΜΕ.

Εδώ έχουμε τον παραμυθά που μεταδίδει ειδήσεις για το δικό του σκοπό. Διογκώνει φουσκώνει κ αλλοιώνει τα πράγματα όπως τον βολεύουν.

Εδώ ο κόσμος το χαψε το παραμύθι, καθώς η κρίση του δεν ήταν πολύ διαυγής.


Στην δεύτερη καραντίνα υπήρξε μια διαφορετική κατάσταση. 

Ο Ερμής ήταν στον Σκορπιό μέχρι τέλος Νοεμβρίου, κι εδώ είναι η θέση του ερευνητή, του ντετέκτιβ, εδώ η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια.

Υπάρχει αμφισβήτηση κ μη εμπιστοσύνη σε ότι λεγεται, καχυποψία, που οδηγεί στην επιθυμία να ψάξει βαθύτερα τι συμβαίνει.

Εδώ η αλήθεια βγήκε εκτοξεύτηκε έξω στην επιφάνεια.


Στο τώρα που διανύουμε , όπου είναι περίοδος εκλείψεων το φως έχει την τιμητική του.


Ανήμερα στην πρώτη έκλειψη (30/11), ένα άλλο πολύ σημαντικό γεγονός συνέβη όπου κι αυτό θα φέρει πολλά ακόμα γεγονότα όπου το προηγουμενο πεντάμηνα υπήρξε διαστρέβλωση.

Ο Ποσειδώνας γύρισε ανήμερα καρφί επάνω στην έκλειψη της 30/11 ορθός και πρόκειται να ξεκαθαρίσει πολλά όπου έχουν να κάνουν με το τι ακριβώς συνέβη στα νοσοκομεία, με τους γιατρούς κ ότι αφορά την ιατρική, νοσηλείας φάρμακα κλπ.

Από τον Ιούνιο (23/6), ο Ποσειδώνας ήταν σε ανάδρομη πορεία κάτι όπου αποδυναμώνει την καθαρή διακριτικη μάτια σε ότι αφορά την πραγματικότητα των χώρων όπου αφορούν την ιατρική κοινότητα.

Ανάδρομος όπως ήταν δεν έχει δύναμη, καθυστερεί να δει την αληθινή εικόνα, αργεί να καταλάβει τι συμβαίνει στον εξωτερικό χώρο που συμβαίνουν όλα αυτά που όλοι ξέρουμε.

Εδώ είναι ιδανικός για εργασία εσωτερική κ ψυχική. Μόνο αυτοί που βλέπουν μέσα από το πεδίο της ψυχής, μπορούν να δουν καθαρά κ εσώτερα.


Ο Ποσειδώνας εδώ ανήκουν οι οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι θεραπευτές, τα φάρμακα, κι μέσα από την αναδρομή του στον Ιχθύ ανυψώνει κ εξιδανικεύει τις ιδιότητες του απέναντι ζωδίου Παρθένος.

Στην Παρθένο ανήκει όλο το νοσηλευτικο προσωπικό, οι υπηρεσίες όπου ασκούνται κ οι τεχνικές θεραπείας.

Άσκησε κατά την πορεία του την πεντάμηνη μια τεράστια διαστρέβλωση σε όλα αυτά, φανερώνοντας μία άλλη πραγματικότητα, όπου δύσκολα διακρίνεις την αλήθεια.

Από εδώ κ πέρα όμως κινείται ορθά.

Στρέψτε το μάτι σας σε αλήθειες που θα ακουστούν, που θα ξεκαθαρίσουν σε όλα αυτά που αφορούν τον τομέα ιατρικής κ νοσούντων.

Επίσης σε όλη του την αναδρομή αποδυνάμωσε την φωνή των γιατρών, κάποιοι πλανευτηκαν, ήρθαν σε σύγχυση, η φωνή τους κλείστηκε μέσα από απειλές.

Πολλοί από αυτούς θα δούμε να ανακτούν δυνάμεις , να παίρνουν θέση, κ να αντιδρούν.


Αυτά προς ενημέρωση αστρολογικων δεδομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.