Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΎΜΟΥΣ. ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΛΉΘΕΙΑΣ.


 Βρε για δες τελικά που οι 'συνωμοσιολογοι'

που έλεγαν χρόνια τώρα για εμβόλια τσιπακια κι όλες αυτές τις ακραίες ιστορίες, πως βγαίνουν αληθινοί με ακρίβεια όμως ε;

Όλα όσα έλεγαν βγαίνουν με ακρίβεια αληθινά, εκείνοι που χλεύαζαν κορόιδευαν κ περιγελούσαν έχουν κλείσει τα στόματα τους τώρα κ δεν μπορούν να χωνέψουν όλο αυτό που γίνεται.


Η πλειοψηφία πλέον έχει καταλάβει το όλο παιχνίδι, ότι έχει γίνει για τον Κορωνοιο.


Είμαστε στις εποχές του τσιπαρισματος, όλες οι αρχαίες ιστορίες είτε μέσα από θρησκεία, είτε όπου πιστεύει ο καθένας δεν έχει καμία σημασία, βλέπουμε ότι βγαίνουν αληθινές.

Άλλοι το λένε αποκάλυψη.

Άλλοι λένε έσχατοι καιροί.

Τα χάραγμα.

Το τσιπ.


Όλα ενώνονται στο τώρα που έρχεται επάνω τελικά η αλήθεια η βαθύτερη, η ρίζα κ η αιτία που έγινε όλο το παιχνίδι.

Ακόμα κ η αστρολογία μίλησε κ μιλάει με ακρίβεια καθώς λέει για την κρίσιμη χρονιά, τα κρίσιμα χρόνια.


Η μεγάλη συνάντηση Δια Πλούτωνα Κρόνου που τώρα συμβαίνει κ κυριαρχεί μεχρι τις γιορτες κ μετα αποχωρεί , φέρνει την ολοκλήρωση μιας ιστορίας χιλιαδων ετών, από 4000-6000 πίσω.

Φέρνει την ολοκλήρωση μιας παρελθουσας εμπειρίας.

Απελευθερώνει όμως κ από παλιά δεσμά.

Αποχαιρετούμε τώρα μια πραγματικότητα που σκηνοθετήθηκε από την μαύρη σκιά του συστήματος.

Μια ταινία αποκαλύπτεται μπροστά μας, ένα φιλμ όπου μέσα είχε θρησκευτικα πιστεύω που χειραγωγούν, χολιγουντιανές υπερπαραγωγές, μουσική θεάματα, μόδα, βανδαλιστικα ήθη κ έθιμα, όλα ταγμένοι υπηρέτες σε ένα σύστημα όπου με σκοτεινό τρόπο κ τακτικές χειραγώγησης υπνώτισε τους πολλούς, αιχμαλώτισε συνειδήσεις.


Από όποια πλευρά κ να το δει κανείς, είτε μέσα από τα πιστεύω της θρησκείας του, είτε μέσα από συνωμοσιολογια, είτε μέσα από αστρολογία, δεν έχει σημασία τι πιστεύει κανείς, σέβομαι την πίστη του καθενός κ δεν την ακυρώνω από την στιγμή που δεν έχω ψάξει εγώ η ίδια ερευνήσει.


Είναι ωραίο κ δίνει δύναμη να έχεις πίστη, αυτό δεν θα το κρίνουμε, αρκει αυτή η πίστη να σε βοηθάει να ανθίσεις, να εξελιχτείς, να είσαι δυνατός κ ανεξάρτητος.

Όταν αυτό που πιστεύεις σε καθιστά αδύναμο κ εξαρτώμενο, τότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα.


Από όπου λοιπόν κ να το δει κανείς, από οποίο σημείο κι αν κοιτάξει αυτό που τώρα γίνεται, καταλήγουμε στο ίδιο σημείο κ συμπέρασμα.

Ότι μεγαλώσαμε σε ένα τεράστιο ψέμα, όπου όλα όσα μας πρόσφεραν είτε έχει να κάνει με μόδα, με μουσική, με διατροφή ακόμα, είχαν σαν σκοπό την μαύρη μαγεία , την σκλαβιά μας, το σκοτάδι μας.


Αυτή την εποχή αποχαιρετούμε λοιπόν αυτό το παρελθόν των χιλιάδων ετών κ πηγαίνουμε στο μέλλον, μέσα από την γνώση κ την εμπειρία , την μαθητεία ενός απόλυτου σκότους.


Αυτό που έρχεται δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα προηγούμενο.

Γιατί;

Γιατι τώρα γνωρίζουμε, έχουμε βίωμα κ το βίωμα είναι πιο δυνατό από την έτοιμη γνώση.

Είμαστε στην εποχή της πληροφορίας διάχυτη από παντού, που όμως μέσα από την εμπειρία κ την διακριση δείχνει την βέλος στην αλήθεια.


Μια μέρα πριν γράφω όλα αυτά από μια Εκλειψη στο ζώδιο των Διδύμων, ζώδιο των ψυχών, των αγγέλων κ αγγελιοφόρων.

Είναι το ζώδιο όπου λένε ανήκει η Γη , ο πλανήτης μας.


Γιατί ;


Εδώ ειναι όπου η ψυχή κατεβαίνει για να βιώσει κ να παρει διαφορετικές εμπειρίες, για να μαθητεύσει μέσα από διαφορετικές καταστάσεις, κ μέσα από αυτές τελικά να γίνει σοφότερη, να δει την αλήθεια , το ανώτερο νόημα ύπαρξης κ να ολοκληρωθεί.


Η Έκλειψη αυτή γίνεται επάνω στον άξονα όπου βρίσκονται οι δύο βασιλικοι Αστέρες Αλντεμπαράν κ Ανταρες. Έχω γράψει πάλι για αυτούς.

Έχει ιδιαίτερη χροιά φέρνει πληροφορίες αλήθειας κατευθείαν μέσα από την καρδιά.

Εδώ σε αυτόν τον άξονα η αντίληψη είναι υψηλή, υπάρχει ιδιαίτερη ευφυία, ενέργεια κ ορθή εκτίμηση σε ότι γίνεται κ συμβαίνει.

Εδώ τιμάει όλους όσους έχουν ακεραιότητα, εκείνους όπου ο λόγος τους είναι σπαθί (το σπαθί του Μιχαήλ), η έκφραση του λόγου τους γίνεται πράξη.

Η συνέπεια των λόγων κ η ειλικρίνεια είναι που ανοίγει τους Ουρανούς κ οδηγεί σε ένα υψηλότερο σημείο.

Ο λόγος της αλήθειας που έρχεται να επιβεβαιώσει τους αναζητητές της.


Έτσι λοιπόν κλείνοντας αυτό το άρθρο θα πω αυτά που ανέφερα κ στην αρχή του.

Καθώς αυτή η Εκλειψη επιβεβαιώνει τους συνομωσιολογους, στην ουσία τους ερευνητές, τις φωνές της αλήθειας, φέρνει κ ένα μάθημα σε όσους χλεύαζαν χωρίς να ξέρουν.


Πριν αμφισβητήσετε κάτι, χλευασετε ειρωνευτειτε κ κοροϊδέψετε, ψάξτε κ ερευνήστε.


Στην ουσία για να βρείτε την αλήθεια, σε καιρούς που όλα είναι ψέμα, γιατί συμφέρει τους σκοπούς καποιων, η μόνη αλήθεια είναι η σύνδεση μέσα σας.

Εκεί είναι η φωνή της ψυχής .


Αυτό είναι το μήνυμα των καιρών, αν θέλετε να σωθείτε από την παράνοια .


Ενωθείτε με την ψυχή σας.


Καλή Έκλειψη Φίλοι μου!




ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 

ΣΤΗΝ 9 ΜΟΙΡΑ ΔΙΔΥΜΩΝ (30/11).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.