Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

ΑΡΗΣ ΣΕ ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 15/11. ΤΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ;


 Με τον Άρη να γυρνάει από τις 15/11 κ μετά σε ορθή πορεία , τι είδους μεταμορφωση φέρατε στον εαυτό σας, τι έργο κάνατε εντός σας όλο αυτό το διάστημα της ανάδρομης του (από τις 9/9)?

Μέσα σε όλη αυτή την περίοδο τα κατώτερα ένστικτα του εγώ είμαι Άρη, που δεν εξυπηρετούν την εξέλιξη ήρθαν στην επιφάνεια για να καθαριστούν.

Ο Άρης στην αναδρομή του, κινείται κ δρα υπολογιζοντας κ τους αλλους στην δράση κ στην συμπεριφορά του.

Εξ ου κ είναι ο Άρης που ευνοεί τους παθητικούς, τους εσωστρεφείς κ τους ωθεί να τολμήσουν, να εκδηλωθούν κ να φανούν προς τα έξω.

Να γίνουν αυτοί οι φάροι όπου μέσα από την κόσμια κ υγιή εκδήλωση του εγώ, γινονται οι καθοδηγητές του νέου κόσμου που ανοίγει τις πόρτες του διάπλατα.


Κατά την ανάδρομη πορεία του ο Άρης αποκτάει την δύναμη του Σκορπιού, το είδωλο του φοίνικα, που πεθαίνει το παλιά κ ανατέλλει το καινούργιο. 


Στην τελευταία του ορθή πορεία μέχρι το τέλος του έτους, σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας ύπαρξης εγώ, η οποία δεν θυμίζει με τίποτα αυτή που ήταν στο ξεκίνημα του 2020.


Η διέλευση του Άρη στον :


Πρώτο οίκο έφερε αλλαγές στον τρόπο εκδήλωσης του εαυτού μας προς τα έξω, ποσο κόσμια κ ισορροπημένα εκφραζομαστε στο περιβάλλον, έτσι ώστε να λαμβάνουμε μέσα από κάθε μας έκφραση κ την άλλη πλευρά υπόψη.


Στον δεύτερο οίκο δυνάμωσε κ άλλαξε την σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας, παρέχοντας του στήριξη μέσα από τις δικές μας δυνάμεις, δυνάμωσε την πίστη εντός. 


Στον τρίτο οίκο έφερε νέα ανοιγματα σε ιδεες, φέρνοντας νέους τρόπους κ οπτικές , διαύλους πιο ωφέλιμους προς επικοινωνια που συνδέουν κ ενώνουν .


Στον τέταρτο οίκο ώθησε σε συγκέντρωση κ στο δώσουμε περισσότερη προσοχή στα συναισθήματα μας κ στην αφαίρεση ότι βλάπτει κ τοξινωνει εντός το εσωτερικό μας σπίτι.


Στον πέμπτο οίκο μεταμόρφωσε τον τρόπο όπου προσφέρουμε τα ταλέντα μας στον έξω κόσμο κ στο να φέρουμε τη δημιουργία στην ζωή, κι όχι την καταστροφή.


Στον έκτο οίκο, χώρο εργασίας κ υγείας, στο να διακρίνουμε ότι η ποιότητα της καθημερινότητας/διατροφης μας συνδέεται άμεσα με την υγεία μας, άρα μία βελτίωση προς ένα ισορροπημένο πρόγραμμα είναι το επόμενο βήμα που θα δώσουμε προσοχη.


Στον έβδομο οίκο, στο να πάρουμε πρωτοβουλίες στο χώρο των σχέσεων κ συνεργασιών, να διώξουμε αυτές που φέρνουν πόλεμο, κ να διατηρήσουμε εκείνες που οδηγούν στην ειρήνη.


Στον όγδοο οίκο, οίκο έντονης ψυχικής έρευνας , να διακρίνουμε ποια είναι τα εφόδια κ οι πηγές που έχουμε, κ να τις χρησιμοποιήσουμε για το βέλτιστο της ύπαρξης γενικότερα.


Στον ένατο οίκο, να δούμε τον κόσμο κ το μέλλον μέσα από νεα μάτια, να τιναξουμε παλιές πεποιθήσεις, πιστεύω κ ιδανικά που δεν έχουν τίποτα πλέον άλλο να προσφέρουν.


Στον δέκατο οίκο , οίκο επαγγέλματος κ φήμης, έφερε συνειδητοποιήσεις ότι για να έχουμε αναγνώριση κ επιτυχία στον κοινωνικό μας χώρο χρειάζεται μαζι με την γνώση που έχουμε να βάζουμε κ την αγάπη , σόφια μαζι με ενσυναίσθηση .


Στο ενδεκατο οίκο, οίκο των φίλων κ των κοινωνικών επαφών, να συνδεθούμε με όσους μας δίνουν ενθάρρυνση κ τα πιστεύω τους συνδέονται με τα δικα μας .


Στον δωδέκατο οίκο, μας οδήγησε στο να βρουμε την δυναμη κ να τολμήσουμε ακριβώς εκεί που φοβόμαστε, να υπερβούμε φοβίες, να δούμε τον εαυτό που κρύβεται κ φοβάται να εκδηλωθεί.


Φιλιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.