Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ . Η ΦΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ


 Το πιο αποτελεσματικό φάρμακο σε ιούς κ επιδημίες είναι η κάθαρση μέσω διατροφής.

Έτσι έχεις τον έλεγχο εσυ στην ζωή σου θωρακίζεσαι κ δεν φοβάσαι . 


Η διατροφή με φρούτα λαχανικά ξηρούς καρπούς, διατροφή χωρίς κρέατα κ τοξίνες κ δηλητήρια από τα χημικά κ ότι κουβαλάει ένα πτώμα ζώου επάνω του, είναι η μεγαλύτερη άμυνα, η πιο αποτελεσματική όπου σε οδηγεί στο να κυριαρχείς εσύ στον εαυτό σου, να νιώθεις ασφαλής με το σώμα σου, έχεις διαύγεια κ καθαρό νου, τον έλεγχο σε σώμα νου κ ψυχή.


Γίνεσαι εσύ ο αφέντης της ζωής σου δεν χρειάζεσαι άλλους αφεντάδες από έξω να σε τρομοκρατούν, να σε φοβίζουν , να σε καθοδηγούν, δεν νιώθεις απειλή, έχεις εσυ την εξουσία σου  για εσένα.


Με όλο αυτο το θέατρο του τρόμου κ της απειλής , όπου ο φόβος κ ο τρόμος τα δύο όπλα κ όργανα των εξουσιών που θέλουν να ελέγχουν τους πολίτες, μέσω της απειλής μιας ασθένειας κ ενός θανάτου, καταφέρνουν να λυγίζουν νοητικά ψυχικά κ τέλος σωματικά τον κόσμο.


Πρώτα απειλούν το νου με την πληροφορία, μετά με εικόνες τρομοκρατούν συναισθηματικα κι έτσι καταλαμβάνουν κ την ψυχή σου, την ζωή σου.

Για να έχεις τον έλεγχο πρέπει να αφαιρέσεις από το νου σου τις τοξίνες, να τον κρατήσεις καθαρό.


Η εξωτερική τροφή (μεταφορικά κ κυριολεκτικά), είναι αυτή που επηρεάζει την διάθεση κ όταν είναι τοξική δημιουργεί σκότος κ σκέψεις καταστροφικές.

Η σκοτεινή τροφή φέρνει σκοτος, αρνητισμο  μελαγχολία, πέσιμο διάθεσης δεν μπορείς να διακρίνεις ένα φωτεινό μέλλον, μόνο σκοτάδι κ μαυρίλα.

Η τροφή μέσω των προϊόντων που πωλούνται είναι κατασκευασμένη στην πλειοψηφία της να ασκεί ένα είδος μαγείας μέσα στο νου μέσω των στοιχείων που έχει.

Δεσμεύει το φως αφού στην πλειοψηφία της  τα συστατικά των προϊόντων που διανεμονται δεν περιέχουν φως.

Εκείνος όμως που τρέφεται με την τροφή του Ήλιου, βγαίνει από τα μαγια του Μάτριξ, κ βλέπει καθαρά κ με διαύγεια.

Το φως κυριεύει το νου κι έτσι είναι χαρούμενος φωτεινός κ ευδιάθετος.

Έχει ισορροπία ακόμα κ μέσα σε καταστάσεις παράνοιας  διατηρεί την αρμονία κ την ειρήνη μεσα του.

Διατηρεί την διάθεση του ανεβασμένη γιατί βρίσκεται έξω από το Μάτριξ κ τα μαγια που του έχουν κάνει.


Καθώς το παιχνίδι της υποδουλωσης συνεχίζεται από τις εξουσίες κ τις κυβερνήσεις για να αιχμαλωτισουν τους λαούς, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φέρουν κι άλλους ιους για εκφοβισμό πιο δυνατούς για να υποδουλώσουν κ τους ανυπότακτους κ τους αμφισβητίες.


Ο κόσμος στα επόμενα 4 χρόνια θα αντιμετωπίσει κι άλλες απειλές μεσα από τα έργα της τρομοκρατίας,  η εξουσία δεν θα παραδώσει έτσι εύκολα την θέση της.


Βλέποντας συνεχώς τον φόβο του θανάτου μπροστά του, θα αναγκαστεί πλήθος κόσμου να πάρει την ευθύνη της ζωής στα χέρια του αλλάζοντας τον τρόπο διατροφής του, βάζοντας μέσα του την φύση για να νιώσει έτσι περισσότερο ασφαλής, για να λάβει στήριξη.


Είμαστε μέρος της φύσης.


Οταν η φύση είναι μέσα μας, μας θρέφει, βρισκόμαστε στο σπίτι μας , νιώθουμε ασφαλής.

Ο κόσμος θα αναγκαστεί με την βία κ μέσω απειλής να οδηγηθεί πιο κοντά στην φύση, οχι μόνο μένοντας εκεί, αλλά τρεφόμενος με αυτή γιατί έτσι θα αποκτήσει δύναμη άμυνα καθαρότητα.


Η φύση είναι το φάρμακο.


'Η διατροφή είναι το φάρμακο σου' έλεγε κ ο Ιπποκράτης.


Αυτό είναι κ το αίτημα του Ουρανού στον Ταύρο, στο ζώδιο της θρέψης κ της φύσης, όπου μέχρι το 2026, θα εχει φέρει έναν άλλο τρόπο στην ζωή μας, κ θα έχει αλλάξει την διατροφή μας αναγκαστικά.

Ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει την διέξοδο κ την λύση, μας οδηγεί στην ελευθερία μέσα από αυτή.

Ο Ουρανός συνεργάζεται με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μέσα από τρίγωνα για την επόμενη πενταετία.

Ο Πλούτωνας είναι ο καταστροφέας του παλιού, του σαθρού συστήματος, είναι η απειλή που έρχεται να αλλάξει τον κόσμο με την βία, κι έχει σύμμαχο δίπλα του τον Ουρανό στον Ταύρο.


Μην περιμένεις την ασφάλεια από έξω.

Βρες την ασφάλεια μέσα σου.


Αυτό το κείμενο δεν μπήκε τυχαία.


Μπήκε με αφορμή αυτή την πανσέληνο που έγινε (31/10), στο ζώδιο του Ταύρου με σύνοδο Ουρανό, αντίθεση με Ήλιο στον Σκορπιό.

Κ δηλώνει ότι χρειάζεται να βρούμε την ασφάλεια εντός υιοθετώντας νέες συνήθειες κ τρόπους.

Το χτισιμο της ασφάλειας από μέσα είναι αυτό που μας δίνει δύναμη κ στήριξη εντός.

Ανοίγει την πόρτα στο νέο φέρνοντας μας νέες θέσεις ιδέες κ καινοτόμους τρόπους όπου μέσα από από αυτούς νιώθουμε περισσότερο δυνατοί κ σίγουροι, κ μας καλεί να στηριχτούμε στον εαυτό μας κι όχι σε στηρίγματα έξω από εμάς.


Ανοίγει την πόρτα στο εσωτερικό μας σπίτι, μας οδηγεί στην φύση, εκεί είναι το σπίτι μας, εκεί βρίσκεται το φως.


Καλή εβδομάδα κ

Καλό μήνα

Σε νέα ανοίγματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.