Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ. ΚΡΟΝΟΣ Κ ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 21/12


Σκέφτομαι πόσο δύσκολο είναι οι υπηρεσίες των πολυεθνικών, οι τράπεζες να γίνουν φιλικές προς τον άνθρωπο, κι όλη αυτή η τεχνολογικη επανάσταση κ εξέλιξη που συμβαίνει να γίνει υπέρ του, προς την εξυπηρέτηση του ?


Ο Υδροχόος είναι εδώ, είναι εδώ η εποχή του, 

θα το νιώσουμε κ θα το δούμε πολύ πιο δυνατά από τις 21/12 κ μετά, με την εισοδο των δυο κοινωνικών πλανητών Κρόνος κ Δίας στην μηδενική του μοίρα.


Εγκαινιάζουν τον πρόλογο της εποχής του Υδροχοου, έχουμε ήδη μπει σε αυτή εδώ κ ένα αιώνα, βλέπουμε το χάος που υπάρχει την μετάβαση από τις ψευδαισθήσεις που μία προς μία καίγονται αφαιρούνται, πέπλα κ πλάνη με θρησκείες πιστεύω κ δόγματα που έφεραν σύγχυση στο συλλογικό νου κ επηρέασαν την ανθρωπότητα με φόβο , την ώθησαν περισσότερο προς τον θάνατο κ την ασθένεια, αντί για την ζωή κ την υγεία.


Από το 2025 κ μετά ο Πλούτωνας μπαίνει για τα καλά κ εγκαινιάζει αυτή την εποχή του Υδροχόου.

Από το 2025 θα περάσει σε ένα ζώδιο όπου εκεί βρίσκεται η έξαρση του Πλούτωνα, καθώς και οι δύο ενέργειες είναι επαναστατικές, ταρακουνουν, φέρνουν την πρόοδο κ την εξέλιξη.

Μετά το 2040 θα περάσει ο Πλούτωνας στο ζώδιο όπου κυβερνάει στην εσωτερική αστρολογια στον Ιχθύ, κι εκεί θα φέρει την πνευματικότητα στα ύψη.

40 γεμάτα επόμενα χρονια όπου θα υπάρξει η Χρυσή εποχή, όπου το πνεύμα, ο ανθρωπισμός, κ η εκτόξευση νέων θεραπειών όπου θα θεραπεύουν όχι μόνο ασθένειες, αλλά κ τα γηρατειά.

Κάθε τοξίνη από το δέρμα, από το σώμα θα αφαιρείται.

Είμαστε εδώ για να τα δούμε.

Για να τα ζήσουμε.

Ο άνθρωπος από την φύση του έχει πολύ περισσότερα χρονια ζωής, μέχρι κ το τριπλάσιο ακόμα, ασχετως αν ο εγκλωβισμός κ η φυλακή όπου υπήρξε από τους μεγάλους οργανισμούς κ κυβερνήσεις εστρεψε τον άνθρωπο να παλεύει κάθε μέρα με τον θάνατο.


Μέσα μου ξέρω ότι θα ζήσουμε αυτή την εποχή.

Εγώ ζω εκεί, την βιώνω, την βλέπω, την έχω εικόνα, είναι η μεγάλη εικόνα, το όραμα που έρχεται να υλοποιηθεί.


Ο Υδροχόος λοιπόν είναι ένα ζώδιο που συνδέεται με άλλους απροσωπα έως κ ψυχρά.

Το απροσωπο δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, ίσα ίσα στην θετική εκδήλωση είναι η απρόσωπη αγάπη που εξυπηρετεί ενώνει κ συνδέει όλους, υπηρετεί όλους με ισο τρόπο με ευγένεια, καλούς τρόπους .

Η απρόσωπη στάση που ωφελεί κ φέρεται σε όλους με τον ίδιο τρόπο για τα καλό του συνόλου.


Αυτή η 3ετια που ξεκινάει από το 2021 κ μετά, η ανθρωπότητα θα παλέψει για να ανατρέψει τις εξουσίες που θα θελήσουν να συνεχίσουν το εργο της παγκοσμιοποίησης που θέλει με ύπουλο κ σκοτεινό τρόπο οι λαοί να χάσουν την ταυτότητα τους.

Υποστηρίζω την ευημερία κ την ένωση των λαών, όμως κάθε λαός οφείλει να διατηρεί την ταυτότητα του κ όπως αυτή αναφέρεται στην έννοια της παγκοσμοιοτητας, η οποία θυμίζει αρχικά την παγκοσμοιοποιηση αλλά διαφέρει κατά πολύ.

Είναι φανερό ότι οι εξουσίες μας παίζουν με τις λέξεις για να μας μπερδεύουν , να φέρνουν σύγχυση κ να χτυπούν στο συναισθηματικό μας οίκτο προς χειραγώγηση.


Στην επόμενη λοιπόν τριετία η ανθρωπότητα έχει έργο όπως αναφέρει ο Κρόνος στο να Υδροχοο.

Οι πολλοί ενώνονται, ο κόσμος έρχεται σε σύζευξη, από κάθε πολιτική παράταξη που μπορεί να ανήκαν στο παρελθόν, συνδέονται οι άνθρωποι κ νέες ενώσεις κ ομάδες σχηματίζονται για να φέρουν πρόοδο εξέλιξη στον πλανήτη αυτόν.

Δεν θα είναι εύκολη η διαδρομή.

Το ξέρουμε αυτό μέσα μας.

Παρόλα αυτά η αλήθεια μέσα μας είναι αυτή που μας φέρνει σε ένωση, κ βρίσκει τρόπο κ δρόμο για να εκδηλωθεί.

Η αλήθεια κ η επιθυμία για να χτιστεί ένας νέος κόσμος , ενήλικας ώριμος κ ακέραιος.


Το 2020 που.αφηνουμε πίσω μας, έγινε ένα κάλεσμα μέσα από τον βόθρο που αναδείχτηκε κ αποκαλύφτηκε.

Να αφήσουμε πίσω την βρεφική μας κατάσταση, τον ανήλικα, που περιμένει κάποιος έξω από αυτόν να τον πρόστατεψει , καποιος άλλος να πάρει την ευθύνη.

Εδώ τώρα ο Κρόνος στον Υδροχόο ζητάει την ενηλικίωση των πολλών.

Είναι η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

Η ανθρωπότητα αναλαμβάνει την ευθύνη της για το μέλλον που δημιουργεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.