Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΝ ΣΚΟΡΠΙΌ 15/11. ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗΣ Κ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ. Η ΜΑΧΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΩΣ Κ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑ.



Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό που έγινε (15/11), είναι σημαντικη για πολλούς λόγους καθώς άνοιξε την περίοδο των εκλείψεων.


Έγινε επάνω στην 23η-24η μοίρα Σκορπιου, όπου εδώ θεωρείται η πύλη της διαίσθησης κ της μαγείας.

Μαγεία χρησιμοποιείται είτε για το καλό είτε για το κακό, ανάλογα με τον βαθμό συνειδητότητας.


Η κατώτερη ποιότητα του Σκορπιού είναι η χειραγώγηση, τα ψέματα , η βία, εδώ ανήκει ο υπόκοσμος κ η μαφία, οι μεγάλοι εγκληματίες.

Είναι η μαγεία της χειραγώγησης, της δύναμης όπου τα κίνητρα της είναι υπόγεια, έχουν σκοπό να καταστρέψουν, να χειραγωγήσουν, να αρπάξουν κ να κατακτήσουν .


Στον Σκορπιό κ στον πλανήτη Πλούτωνα ανήκουν εδώ οι άνθρωποι που επιθυμούν περισσότερο πλούτο κ δύναμη, κ μέσα από τις υλιστικές επιθυμίες τους θέλουν να επιβάλλουν να χειραγωγήσουν, να φυλακίσουν τους άλλους.

Δημιουργούν σχέσεις εξαρτήσεις μέσα από παιχνίδια του φόβου.

Η ζωή τους κινείται μέσα από ατομικά συμφέροντα μόνο, δεν τους ενδιαφέρει το καλό των άλλων, αλλά μόνο το δικό τους.

Εδώ ανήκουν οι κατώτεροι Σκορπιοί κι όχι μόνο αυτοι, αλλά όλοι μας κάπου στον χάρτη μας έχουμε Σκορπιό. Ας αναρωτηθούμε που ανήκουμε όλοι μας.


Είναι η κατώτερη δόνηση της ανθρωποτητας, η οποία για πολλούς αιώνες εγκλωβίστηκε στην φάκα της υπερβολής των υλιστικων φιλοδοξιών, του εγώ, που φέρνει σε εξαρση την χωριστικοτητα, το μίσος, τον φόβο τον θάνατο.

Είναι το σημείο αυτό όπου η Λερναία Ύδρα έχει πιάσει στα πλοκάμια της πλειοψηφία κόσμου, όπου καθοδηγεί την ζωή του δίνοντας προτεραιότητα στον πλούτο, παγιδεύεται μέσα στην φάκα που άλλοι έστησαν για αυτον.

Ζει για το σκότος, εξυπηρετεί τα σχέδιά του.


Ο Σκορπιός είναι ένα αγαπημένο ζώδιο για εμενα, όπως κ ο Πλούτωνας του γιατί συνδεομαι με τις ανώτερες του ποιότητες περισσότερο.

Παρόλα αυτά όπως σε όλα τα ζώδια υπάρχουν οι χαμηλές δονήσεις, κ οι υψηλότερες έτσι κι εδώ.


Οι ανώτερες ποιότητες του ζωδίου ανήκουν οι άνθρωποι που αναζητούν την αλήθεια, εδώ ανήκουν οι ερευνητές, οι αναζητητές της αλήθειας, κι εκείνοι όπου οι επιθυμίες τους για πλούτο είναι στον πνευματικό χώρο.

Εδώ είναι το απόλυτο φως που βλέπει την ύπαρξη μέσα από τα μάτια του αετού, δεν εξαρτάται από την ύλη, ζει σε αυτή αλλά μέσα από απόσταση.

Επιθυμεί να δώσει φως, να φέρει δημιουργία.

Εδώ ανήκουν οι εσωτεριστες, ψυχολόγοι, οι πνευματικοί ηγέτες, οι άνθρωποι που επιθυμούν την εξέλιξη, εκείνοι που δημιουργούν, κ μεταμορφώνουν την κάθε κρίση σε διαμάντι κ σε σοφια.


Είναι η πύλη λοιπόν που άνοιξε στις 15/11 κ φέρνει στο επόμενο διάστημα κ τις δυο καταστάσεις , την έντονη διαίσθηση κ ενόραση, αλλά κ την χειραγώγηση μαγεία, ανάλογα με το τι έχει αναπτύξει ο καθένας μέσα του.


Η περίοδος αυτή που ακολουθεί μέχρι κ την επόμενη νέα Σελήνη θα είναι όλα στο peak, έντονα κ ακραία, είναι η περίοδος των άκρων, καθώς ο Σκορπιός είναι το ζώδιο όπου όλα ακραία εκφράζονται.

Η αλήθεια κ το ψέμα θα είναι στα άκρα.

Το καλό με το κακό το ίδιο.

Το φως κ το σκότος.


Όλη αυτή την περίοδο, ο κυβερνήτης του Σκορπιού ο Πλούτωνας, κάνει την τελευταία του σύνοδο με τον Δία, μια όψη όπου έφερε το λοκνταουν τον Μάρτιο κ τώρα εξωτερικά, αλλά εσωτερικά δηλώνει την επιθυμία των μεγάλων που κατέχουν τον πλούτο για περισσότερο έλεγχο κ δύναμη.

Ταυτόχρονα η σύνοδος αυτή φέρνει σε πολλούς ματαιότητα, δεν μπορούν να δουν κάτι ελπιδοφόρο, το μέλλον σκοτεινιάζει τωρα, παρόλα αυτά για να φέρει μετά κάτι πιο φωτεινο, με περισσότερο νόημα.

Η όψη αυτή είναι τώρα σε κορύφωση κι αυτό δείχνει τις υπόγειες τακτικές των μεγάλων για να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα, οι οποίες όμως φανερώνονται κ αποκαλύπτονται στα μάτια όλων μας.

Γιατί είναι έντονο το σκότος, εντονο όμως είναι κ το φως.

Είναι έντονο το ψέμα, δυνατή όμως βγαίνει κ η αλήθεια.

Παρόλα αυτά καθώς αυτή η Νέα σελήνη συνδέεται κ με τις εκλείψεις, όπου εκλείψεις φέρνουν πληροφορίες αλήθειας κ φωτός, θα δούμε μέχρι τις 14/12 την μάχη ανάμεσα στα δύο άκρα, με το φως όμως να υπερισχύει.


Απο τις 25/11 κ μετά ο Δίας αφήνει τον Πλούτωνα, κ η πίστη δυναμώνει αφού πρώτα έχει περάσει μέσα από έναν μηδενισμό κ μια ακύρωση.

Από τέλη του μήνα μπαίνουμε σε μια νέα περίοδο πολύ διαφορετική, αφήνουμε πίσω σιγά σιγά το 2020 που μπορεί να ήταν σκληρό κ ακραίο, αλλά έφερε μια μετάλλαξη στον εσωτερικό πυρήνα μας.

Φανέρωσε παγκόσμια κ ξεφτυλισε ταυτόχρονα όλες τις εξουσίες, ο κόσμος είδε τι κρύβεται, μπορεί να έφερε πόνο, θλίψη φόβο, αλλά αυτό οδηγεί σε μια κοσμική μεταμόρφωση, σε μια πνευματική αναβάθμιση.


Οι εξουσίες αυτές που κυριάρχησαν δεν έχουν ακόμα πολύ καιρό επάνω.

Το δηλώνουν όλες οι πλανητικές συγκυρίες.

Ασχέτως αν όλα φαντάζουν μαύρα.

Οι αυτοκρατορίες που μεσουρανούσαν τα 200 τελευταία χρόνια καταρρεουν.

Αυτό είναι μια υπόσχεση που έχει δοθεί.


Από αυτή την νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11, ξεκινάει η περίοδος της μετάβασης σε μια νέα εποχή.

Φέρνει επάνω την ολοκλήρωση μέσα από ακραία σκηνικά , σε ότι έχει γίνει όλο το έτος, γιατί ο σκοπός της χρονιάς ήταν να λάμψει η αλήθεια, να επιτευχθεί η πνευματική μεταμόρφωση.

Κι έτσι κι έγινε.

Μια παγκόσμια αφύπνιση υπήρξε συλλογικά που δεν έχει υπαρξει ποτέ στην ιστορία.

Ο κόσμος είδε με τα εσω μάτια.

Υπήρξε μια τεράστιων διαστάσεων αφύπνιση σε όλο τον πλανήτη !

Η πύλη της διαισθησης, του καλού κ του φωτος άνοιξαν.

Και δίνουν τις μάχες τους με το σκότος, τα ψέματα κ την χειραγώγηση.


Είχα πει ότι από τις 15/11 οι ενέργειες θα αρχίσουν ν' αλλάζουν.

Κι έτσι γίνεται. 

Αλλά πιο πολύ αυτό θα φανεί από αρχές Δεκεμβρίου.

Αγρυπνειτε.

Κρατηστε την πίστη σας.

Συνεχίζουμε την μάχη για την αλήθεια.

Για την ελευθερία.

Για την ζωή μας.


Φιλιά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.