Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ

 



Η χούντα του Μητσοτακη υποστηρίζεται κ από όλες τις υπόλοιπες κομματικές παρατάξεις αφού καμία δεν ακούγεται, απόλυτη ησυχία ακινησία τσιμουδιά.

Τελικά όπως κάπου διάβασα μπορεί να μαλώνουν για το γλυκό αλλά τα βρίσκουν στο κυρίως πιάτο.

Κι αυτό που ζούμε τώρα είναι το κυρίως πιάτο.

Η καταπάτηση κάθε ελευθερίας, της ζωής .

Ευλογια αυτός ο Κορωνοιος γιατί τελικά έδειξε τι κρύβεται πίσω από την εικονα, τους τίτλους.

Ευλογια γιατί τα πάντα καταρρέουν .

Κι αυτό είναι κ το μήνυμα που φέρνει ο Κρόνος στον Υδροχόο απο τον Δεκέμβριο, για την επόμενη διετία, ο οποίος γκρεμίζει κόμματα, ομάδες, συλλόγους, γιατί απαιτεί ακεραιότητα, υποστηρίζει μόνο αυτές που καθοδηγούνται από αγάπη για την ελευθερία , στηρίζει κ αναβαθμίζει το έργο εκείνων που βάζουν πάνω από όλα τον άνθρωπο, κι όχι το συμφέρον.

Όλο το σύστημα καταρρέει τώρα, πρώτα γίνεται στο συνειδητό μας χώρο, καθώς αντιλαμβανομαστε τι αληθινά συμβαίνει, τι υπάρχει κάτω από τα φαινόμενα.

Είναι ένας μήνας αυτός ο Νοέμβριος όπου κ οι δύο καταλύτες κ οι δύο καταστροφείς συστημάτων Ουρανός κ Πλούτωνας έχουν ρόλο αρχηγικό , στο να φέρουν γκρέμισμα, να αναστατώσουν , να δείξουν την Αλήθεια.


Είναι δύσκολο αυτές τις μέρες με Ερμή τετράγωνο Κρόνο μέχρι τις 8/11, να σκεφτουμε κάτι θετικό, που να δίνει ελπίδα.

Η σκέψη είναι σκοτεινή, μπλοκαρισμενες οι δίοδοι όπου οδηγούν στην αρμονία κ στην ομορφιά.

Είναι αυτός ο μήνας ο Νοέμβριος όπου έχει φέρει την υπόσχεση , να αναδείξει το σκοτεινό πρόσωπο των εξουσιών, τα παιχνίδια που κρύβονται κάτω από το τραπέζι, τις κρυφές μεθόδους κ τεχνικές τους.

Διας Πλούτωνας είναι εδώ κ φέρνουν επάνω την αλήθεια, η ελπίδα σκοτεινιάζει, απογοήτευση καθώς βλέπουμε ότι τα φαινόμενα δεν είναι ναι αυτά που δείχνουν, ότι οι εξουσίες είναι αμείλικτες σκληρές.


Δεν έχω κι εγώ κάτι ελπιδοφόρο να μεταφέρω .

Καθώς βλέπω τον άνθρωπο όλο κ πιο πολύ να υποτάσσεται , να σιωπαινει, να δέχεται, χωρίς να αντιδρά, να μένει στην φυλακή του δεχόμενος χωρίς καμία αντίσταση ότι του πουν.

Απογοήτευση νιώθω καθώς βλέπω να πιστεύει ο κόσμος σε ότι του πουν, σε ότι διαβάζει χωρίς έρευνα, χωρίς να αμφισβητήσει.

Εχτές σκεφτομουν ότι ήθελα να τα παρατήσω, ότι δεν έχει νόημα όλο αυτό. Ότι είμαστε τόσο χαμηλά σε αντιληπτικο πεδίο, κι αντιγράφουμε σαν κασέτα ότι ακούσουμε κι ότι πούμε, που δεν έχουμε καμία ελπίδα.


Κοιτάζοντας τα αστρολογικά θα δώσω τρεις φασεις όπου αλλάζουν οι ενέργειες.


Από τις 10/11 κ επειτα ο Ερμής απομακρύνεται από το τετράγωνο του με τον Κρόνο, οπότε εκεί κάποιες ειδήσεις νέα πληροφορίες έρχονται που αλλάζουν το σκηνικό.


Από τις 15/11 κ μετά ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία, κ αυτό φέρνει περισσότερο αποφασιστικότητα δυναμισμό κ ώθηση για δράση, ενώ ταυτόχρονα μια νέα σελήνη γίνεται εκείνη την μέρα με τρίγωνο Ποσειδώνα κ εξάγωνα Κρόνο Δια Πλούτωνα όπου φέρνει δύναμη πίστη ελπίδα , αναγέννηση.


Από τις  20/11 κ μετά η συνοδος Δια Πλούτωνα ανοίγει κ εκεί θα δούμε χαλάρωση των μέτρων, του εγκλεισμού κ κάτι στην ουσία να αλλάζει από εκεί κ πέρα.


Για τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι αυτή την εποχή που συζητιέται κ πάλι το λοκνταουν γίνεται ακριβώς η ίδια σύνοδος όπου είχε υπάρξει κ τον Μάρτιο Δίας Πλούτωνας με την διαφορά ότι τότε ο Άρης συμμετείχε στην σύνοδο κ έδινε την εκκίνηση του.

Σε αυτή την δεύτερη φάση ο Άρης είναι σε μακρινό τετράγωνο, εξ ου κ εξ αρχής δεν έβλεπα λοκνταουν δεύτερο κ εξακολουθώ να το υποστηρίζω αν κ ξέρω ότι είναι προ των πυλών να ανακοινωθεί.

Επίσης ταυτόχρονα κ η πανσέληνος που έγινε με Ουρανό δηλώνει ότι μέχρι τις 15/11 θα υπάρξουν ανατροπές κ αναταραχες , όπως κ αντιδράσεις από τον κόσμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.