Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ. ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ



Πρώτη φορά που γίνεται χαμός στα νοσοκομεία κ στο προσωπικο των γιατρών !!!

Πρώτη φορά που ο κόσμος πεθαίνει !!!


Θάνατοι από γρίπη χιλιάδες κ πολλοί περισσότεροι όλα τα χρονια, κάθε χειμώνα νέοι κ γέροι έχουν πεθάνει από αυτήν, απλά η διαφορά είναι ότι πριν ΔΕΝ το μάθαινες !

Δεν σε ενημέρωναν οι παπαγάλοι δημοσιογράφοι αναλυτικά για το ποιος πέθανε, τι ηλικία είχε.

Ότι γίνεται φέτος γινόταν κάθε χρονια κ σε πολύ πιο έντονο βαθμό, αλλά τότε δεν στο έλεγαν στην τηλεόραση, ούτε το διάβαζες από τα πουλημένα συστημικά σάιτ.


Ο βόθρος του συστήματος έχει ανοιξει κ φανερώνει τελικά το πόσο η ύλη κυβερνάει τα κεφάλια της πλειοψηφίας του κόσμου.

Το χρήμα είναι αυτό που κυβερνά την κορώνα, η οποία έχει ανοίξει διάπλατα κ φανερώνει τι περιέχει μέσα το κεφάλι του καθένα.

Άνοιξε η κορώνα της κεφαλής διάπλατα, κ φέρνει έξω στο φως κ αποκαλύπτει που ανήκει ο καθένας, τι πιστεύω υπηρετεί, ποια είναι τα ιδανικά του.


Ένας βούρκος χωρίς τέλος φανερώνεται, όπου για χιλιάδες χρονια ήταν ακίνητος, ένα έλος στασιμο γεμάτο από βρωμιες όπου κρύβονταν, κανένας δεν ακουμπούσε.


Και τώρα ήρθε η κρίσιμη χρονιά που όλοι οι πνευματικοί, όλοι οι εσωτεριστες, όλοι οι έτοιμοι περίμεναν αυτό το έτος που ήρθε να φέρει την αποκάλυψη, τα σημεία των καιρών είναι τώρα, η μεγάλη κάθαρση που οδηγεί τον κόσμο στο να δει την αλήθεια, το ψέμα που ζούσε να αποκαλυφτεί.


Ζούμε τα σημεία των καιρών, όπου όλα σκοτεινιάζουν, πριν έρθει η φωτεινή Αυγή, αυτη που πολλοί προφήτευσαν, αυτη που πολλοι γνωρίζουν.


Αυτό όλο που γίνεται προσωπικά για εμένα , είναι κάτι οικείο, νιώθω σαν να το έχω ξαναζήσει.

Μέσα μου γνωρίζω τι συμβαίνει, γνωρίζω την αλήθεια γιατί την νιώθω, γιατί η φωνή μου μέσα ουρλιάζει, κραυγάζει από την αρχή της χρονιας, κ δεν μπορώ να μην την ακούσω.

Μέσα μου γνωρίζω κάθε βήμα εξέλιξης, το μέλλον που έρχεται, δεν έχει να κάνει με αστρολογία, είναι μια γνώση που την έχω από μικρή, βλέπω τον μακρινό μέλλον, βλέπω τα στάδια της ανθρωπότητας, δεν μπορώ να σας το εξηγήσω αυτό πως, απλά το ξέρω.

Κάποιοι με νιώθουν κ με καταλαβαίνουν, είναι αυτοί που γνωρίζουν, είναι αυτοί που νιώθουν κ μιλάμε την ίδια γλώσσα.

Η αστρολογία απλά έρχεται για επιβεβαίωση.


Το ψέμα τώρα όπως κ το σκότος έχει δυναμώσει κ ενταθεί.

Είναι το τέρας που βρυχάται πριν πεθάνει, παίζει τα τελευταία του χαρτιά.

Αυτό που έρχεται κ που βλέπω είναι μια τεράστια αποκάλυψη η οποία θα σοκάρει πολλούς, πάρα πολύ κόσμος που έπεσε θύμα πλάνης θα οδηγηθεί σε ψυχιατρεία, θα τρελαθεί.


Ο κόσμος έχει ταυτιστεί τόσο πολύ με τον υλικό κόσμο, με την εξωτερική πραγματικότητα, όπως του την δείχνουν οι ειδικοί κ οι ειδήμονες που δεν μπορεί να δει πέρα από αυτή.

Ζούμε το ψέμα τεράστιων διαστάσεων, παντού όλα είναι σε υπερβολή, η τηλεόραση κ όλα τα ιντερνετικά σάιτ μεγεθύνουν έναν ιό, λες κ άλλες χρονιές δεν πέθαινε ο κόσμος από την γρίπη, δεν είχαμε θύματα κάθε ηλικίας, απλά δεν το γνώριζε.


Έρχεται τεράστιο φως αλήθειας, αργά η γρήγορα το ξέρω.

Όλα κυλάνε ακριβώς όπως είναι.


Ένα είναι το μήνυμα που το σύμπαν θέλει να μεταφέρει μέσα από αυτή την μεγάλη δοκιμασία.

Να φέρει την αναβάθμιση στο χώρο της καρδιάς, να μεταμορφώσει την κορώνα του κόσμου σε πνευματική από υλιστική.

Βλέπουμε ποσοι γιατροί δικηγόροι αστυνομικοί, πολιτικοί, ψυχολόγοι, κάθε επάγγελμα κινείται χωρίς καρδιά, απλά κ μόνο μέσα από μια αψυχη έτοιμη γνώση που εχουν λάβει.

Όλο αυτό καταρρεει , το σύμπαν μέσα από την πίεση που ασκεί τώρα μας οδηγεί σε μια πνευματική μεταμόρφωση.

Λίγοι είναι αυτοί που ηγούνται από την καρδιά σε αυτό που υπηρετούν, κι αυτοί ξεχωρίζουν, είναι οι λίγοι μέσα στο πλήθος, ο καθένας στον τομέα του, είναι οι σπάνιοι που όμως αυτοί θα δείξουν τον δρόμο της αλήθειας.


Ο μήνας αυτός μέχρι τις 20/12, λίγο πριν ο Κρόνος κ ο Δίας περάσουν στον ζώδιο του Υδροχόου κι εκκινήσουν την εποχή που η ανθρωπότητα θα πάρει τα ηνία στα χέρια της, γιατι αυτό έρχεται όσο αδύνατο κι αν φαντάζει τώρα.

Ο μήνας αυτός λοιπόν περιέχει πολύ φως, το λέει ο Ήλιος στον Τοξότη, λίγο μετά περνάει εκεί κι ο Ερμής, επίσης οι εκλείψεις που ακολουθούν όπου φέρνουν την αλήθεια όλη στο φως.


Ο κοσμος βλέπει ότι οι κυβερνήσεις που εμπιστεύτηκε ανήκουν σε ανθρωποειδή τέρατα, άψυχα όντα , με βανδαλιστικες μεθόδους.


Αυτό είναι το έργο που ακολουθεί, το έργο που παίζει τους επόμενους μήνες.

Αυτή είναι η επόμενη σκηνή που έρχεται μέσα σε αυτό τον μήνα να φέρει πόνο μεν, σκότος περισσότερο, αλλά τελικά μέσα από εκεί έρχεται κ η θεραπεία.

Γιατί αν δεν βουλιαξεις στο δηλητηριο κ δεν το πιεις όλο, δεν έρχεται η ίαση.


Δύο εκλείψεις μαζί γίνονται στον άξονα του Διδύμου κ του Τοξότη , άξονας ΜΜΕ, μετάδοσης, εδώ ανήκουν οι δημοσιογράφοι, όλο το επιτελείο πρόκειται να μπει σε μια κρίση κ δυσκολία κ κάθαρση.


Η πρώτη έκλειψη (30/11) γίνεται επάνω στον Αλντεμπαράν, το μάτι του Ταύρου, εδώ είναι το τρίτο μάτι , η έσω αίσθηση η φωνής της διαίσθησης που βλέπει την αληθεια μέσα από την δική της σοφια, βίωμα κι όχι μέσα από τις παραισθήσεις του έξω κόσμου.

Αλντεμπαράν το σπαθί του Μιχαήλ, που κόβει κάθε ψέμα, κ μάχεται για την αλήθεια, με τον λόγο κ την κίνηση. 

Κόβει οποία πλάνη, καίει με το σπαθί του, με τη φωτιά της ψυχής του.


Απέναντι στον άξονα είναι ο Ανταρης, ένας άλλος βασιλικός Αστέρας, έχει άρια χροιά, έχει πάθος, έχει αφοσιωσει στον σκοπό της καρδιάς, εδώ είναι η καρδιά του Σκορπιού, η φωτιά που μεταμορφώνει κ έρχεται να καταστρέψει το παλιό για το καινούργιο.

Είναι οι δυο φυλακες της Ανατολής κ της Δύσης.

Και οι δύο παραδοσιακά βρίσκονται στην 9η μοίρα του άξονα Δίδυμοι Τοξότη, ενώ τώρα έχουν μετακινηθεί στην 11η μοίρα.


Το τελικό μήνυμα της πρώτης έκλειψης κ όλης της περιόδου είναι:


Να δούμε την πραγματικότητα μέσα από τα δικά μας μάτια, μέσα από την εσωτερική φωνή της διαίσθησης, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να δούμε αληθινά τον κόσμο, κ να τον μεταμορφωσουμε .


Αυτά.

Σας φιλώ

Καλή εβδομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.