Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

ΚΡΟΝΟΣ & ΔΙΑΣ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ 29η ΑΙΓΟΚΕΡΩ. ΠΡΙΝ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΡΜΑ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

 


Λίγο πριν οι δύο κοινωνικοί πλανήτες Κρόνος κ Δίας περάσουν στην μηδενική μοίρα του Υδροχοου κ φέρουν ένα νέο άνοιγμα στην εποχή του Υδροχόου, το σύμπαν θα μας χαρίσει ένα ωραίο θέαμα στις οθόνες ενός έργου που ήδη τώρα βλέπουμε όλοι να παίζει.

Ένα έργο έχει ανοίξει όλη την χρονιά μέσα από την μοναδικη κοσμοϊστορικη σύνοδο Δια Κρόνου Πλούτωνα όπου στο ζωδιο του Αιγοκερου είχε να συμβεί εδώ κ 4000 έτη.

Ένα έργο αποκαλύπτεται μπροστά μας όλο αυτό το έτος, φανερώνοντας τι είχε συμβεί όλο το προηγουμενο διαστημα χιλιάδων ετών.

Αυτό που τώρα βλέπουμε όλοι να συμβαινει είναι πρόσωπα δυνάμεις κ καταστάσεις που είχαν μείνει κρυφά, κρυμμένα κάτω στο βάθος.

Υπόγειες δυνάμεις εξουσίας κ κυριαρχίας που μέχρι τώρα ήταν σκοτεινές, έχουν ανοιχτεί τα φώτα κ βλέπουμε όλοι σοκαρισμένοι τις προθέσεις τους , τα κίνητρα τους.

Κρόνος κ Δίας λοιπόν πριν περάσουν στην μηδενική μοίρα του Υδροχοου, συναντιούνται μαζί στηνν 29η μοίρα του Αιγοκερου.

Από τις 6/12 ο Κρόνος & από τις 13/12 ο Δίας μέχρι τις 17/12 ο πρώτος & μέχρι τις 18/12 ο δεύτερος θα βρεθούν μαζί κ οι δύο επάνω στην τελευταία μοίρα του ζωδίου.

Εδώ είναι η μοίρα η αναιρετική, είναι η μοίρα όπου οι κατώτερες δυνάμεις κ ποιότητες του ζωδίου δίνουν τα ρέστα τους, πριν αποχωρήσουν.

Οι αναιρετικες μοίρες ολων των ζωδίων , δηλώνουν μία άρνηση να εγκαταλείψουν το σπίτι χώρο όπου είχαν βολεύει.

Εδώ δηλώνει ένα είδος κυριαρχίας, καθώς υπάρχει μια ολοκληρωση στα θέματα που κυβερνάει το ζώδιο, ένα είδος άνεσης καθώς έχει μάθει κάθε του ποιότητα κ πτυχή, κι έτσι νιώθει βασιλιάς αρχοντας, καθώς το περιβάλλον έχει αποκτήσει οικειότητα, καταλήγοντας να συμπεριφέρεται με αλαζονεία στόμφο έπαρση σκληρότητα .

Αντιθέτως οι πρώτες μοίρες ενός ζωδίου, δηλώνουν μία πιο συνεσταλμένη συμπεριφορά, καθώς το περιβάλλον έιναι καινούργιο, άγνωστο άρα οι καλοί τρόποι κυριαρχούν , περισσότερο ταπεινότητα κ σύνεση.

Ας επανέλθουμε λοιπόν στην 29η Αιγοκερω.

Εδώ είναι η πύλη της βίας, είναι η ολοκλήρωση σε ένα παρελθόν βίας που υπήρξε κ δίνει το φόρτε του τώρα για να μπορέσει να κρατηθεί όσο μπορεί.

Εδώ στην τελευταία μοίρα του ζωδίου , η εξουσία δεν θέλει να παραδώσει τα όπλα, δεν θέλει να αποχωρήσει, γιατί ξέρει ότι είναι τα τελευταία της, ότι χρειάζεται να παραδώσει την θέση της στην ανθρωπότητα, αλλά κάνει ότι μπορεί για να κρατηθεί.

Εδώ λοιπόν θα δείτε.

Θα δούμε όλοι μας.

Το πιο σκληρό έργο σενάριο βίας.

Από τις 6/12 μέχρι τις 16/12.

Θα αποκαλύψει με έντονο τρόπο έξω τους πιο αδίστακτους εγκληματίες να φανερώνονται.

Θα δούμε τα τέρατα οπου πατάνε επί πτωμάτων να παίζουν όλα τους τα χαρτιά χωρίς να κρατάνε καν τα προσχήματα.

Είναι η ολοκλήρωση ενός έργου.

Μιας ταινίας θρίλερ παράνοιας που παίζεται τωρα στις κοσμικές οθόνες.

Πριν οι αδίστακτοι εγκαταλείψουν.

Πριν τα Τέρατα αποχωρήσουν.

Φανερώνονται .

Δεν κρύβονται.


Δείτε το έργο χωρίς φόβο.

Χωρίς τρόμο.

Σαν θεατές που παρακολουθούν μια ταινία.

Της οποίας το αποτέλεσμα είναι η ανύψωση της συνείδησης.

Από το σκότος στο φως.

Δείτε το φινάλε.

Το έργο χιλιάδων ετών 

Που κρύφτηκε ολοκληρώνεται.

Φανερώνεται.

Πριν μας οδηγήσει στο μέλλον.

Όπου η ανθρωπότητα κυβερνάει

Κ παίρνει το μέλλον στα χέρια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.