Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΔΥΜΟ (19/12). 27η ΜΟΊΡΑ ΤΟΞΟΤΗ/ ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ / Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕΣΑ ΜΑΣ

 


Τα κείμενα του Τορκομ είναι για να δώσω εικόνες από το κοντινό μέλλον φωτεινές, καθώς τώρα οι ενεργειες είναι ανοιχτές για να ειπωθούν κ να γειωθούν.

Θα ακολουθήσουν μερικά ακόμα.

Οι ενέργειες είναι υψηλές κι έχουν δυνατότητα να ανοίξουν νέα πεδία.


Οι μέρες αυτές με την πανσέληνο (19/12) στον Δίδυμο (σκέψεις, κίνηση, επικοινωνία, έκφραση), είναι μέρες που δίνουν την δυνατότητα μεταμόρφωσης κ δημιουργίας μέσω εστίασης εικόνων σε ένα μέλλον φωτεινό κ ελευθερο.


Η πανσέληνος αυτή στον Δίδυμο γίνεται επάνω στην 27η μοίρα κ επάνω στις Μοίρες του Γάλαξιακου Κέντρου.

Ο Ήλιος απέναντι από Σελήνη βρίσκεται στην 27η μοίρα Τοξότη, δηλώνει το νου οραμα του Θεού, ενώ η Σελήνη στην 27η μοίρα δηλώνει τις πράξεις κινήσεις λόγια κ εστίαση που  γειωνονται μέσα από τον άνθρωπο.


Σε αυτή την πανσέληνο υπάρχει μια μαγική συγκυρία, μία ένωση δυναμη πλανητών που λειτουργεί μεταμορφωτικα κ φέρνει ανανέωση μέσα από το βύθισμα , κ δίνει ευκαιρίες για αναγέννηση την στιγμή που ο κόσμος, κ όλες οι αξίες, η ιδια η ζωή έχει καταρρεύσει κ πτωχεύσει.


Την στιγμή αυτή η πανσέληνος που γίνεται, περιέχει μέσα της το σημείο κλειδί, την σύνοδο Αφροδίτη Πλούτωνα,  με την Αφροδίτη να είναι σε στάση, καθώς ετοιμάζεται να κάνει μια αλλαγή, γυρνώντας ανάδρομη από τις 20/12-31/1.


Στην στάσιμη της θέση έχει δύναμη ισχύ, κ δίπλα από τον Πλούτωνα δηλώνει ότι μπορουμε να χρησιμοποιήσουμε τις δυνάμεις μας κ τα εφόδια που έχουμε, τον θησαυρό μας, για να φέρουμε μια καινούργια κατασκευή στο μέλλον αυτού του κόσμου.


Αυτη πανσέληνος ακολουθεί την ηλιακή εκλειψη που έγινε στον Τοξότη (4/12), η οποία φέρνει την διάλυση που θα ακολουθήσει σε βάθος χρόνου, απο ψευδαισθήσεις,  ψέματα, δόγματα.


Η σύνοδος Αφροδίτη Πλούτωνα κυριαρχουσε  κ στην έκλειψη στον Τοξοτη κ στην αυριανή πανσέληνο (19/12) , κ είναι το σημείο που τις συνδέει κ μεταφέρει την ουσία κλειδι των ενεργειών.

Δηλώνει ταυτόχρονα την βαθειά  προδοσία που έχει υποστεί η μάζα,, ο κόσμος, οι λαοί παγκόσμια κ η οποία φανέρωνεται στο επόμενο τρίμηνο κ προκαλεί εκρήξεις.

Προδοσία που ήρθε μέσα από ψέματα, διαστρεβλώσεις, μέσα από πλάνη, χειραγωγήσεις μέσω δογμάτων , κ επιβλητικής στάσης των κυβερνώντων.


Μεταφέρει η πανσέληνος μηνυματα αισιοδοξιας, ενώ φανερώνει την πραγματικότητα σε ότι έχει συμβεί, μέσα σε ένα κλίμα δυστοπικό αρνητικό.

Μιλάει για ότι  η ανθρωπότητα έχει ξεπέσει εντελώς, είναι στο βάθος του πηγαδιού, όμως ταυτοχρονα φέρνει κ το μήνυμα της δεύτερης γεννησης, μιας δεύτερης ευκαιρίας.


Είναι η στιγμή που ξυπνάει στον κόσμο η αληθεια, ακούγεται η φωνή του Θεού εαυτού μέσα μας, κι αυτή η στιγμή οδηγεί σε μια δεύτερη ευκαιρία γέννηση.


Πανσέληνος λοιπόν στον άξονα Τοξότη /Δίδυμο.

Στην 27η μοίρα του Γάλαξιακου κέντρου.

Ο νους του Θεού/ η φωνή του Θεού μέσα μας.


Η ώρα της δεύτερης γεννησης που ξυπνάει τον κόσμο κ μεταμορφώνει την πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.