Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ (4/12). ΤΟ ΠΥΡ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ. Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΘΕ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗΣ.

 


Η έκλειψη στον Τοξότη στις 4/12, άνοιξε ένα μεγάλο πυρ.

Είναι το πυρ του Τοξότη, η φωτιά της γνώσης κ της σοφίας, το πυρ για την ελευθερία που στο ζώδιο αυτό είναι το ύψιστο ιδανικό.

Ο Τοξότης δίνεται με όλο του το είναι για να κερδίσει τον πλούτο, την ελευθερια του με κάθε τρόπο, είτε αυτή είναι υλική είτε είναι πνευματική.

Εδώ ο ανώτερος Τοξότης αναζητάει το νόημα της ύπαρξης μέσα από την αλήθεια, ενώ ο κατώτερος απλά παραδίνεται σε απολαύσεις ψεύτικες υλιστικές προσωρινές, κ ξοδεύει την ζωή του μέσα στην ματαιοδοξία νιώθοντας κενό, καθώς κάποια στιγμή τίποτα δεν φαίνεται από έξω πια να τον καλύπτει.

Ελεύθερος άνθρωπος είναι εκείνος που είναι νοητικά ελεύθερος κ δεν παραδίνει την ψυχή του σε πρόσκαιρες επιφανειακές απολαύσεις , που τον υποδουλώνουν κ τον κάνουν να συμπεριφέρεται σαν δούλος, υποχωρώντας σε διαταγές διεστραμμένων κ διαφθοράς.


Ελεύθερος είναι εκείνος που ενώνει το νου του με την καρδιά, γιατί το ιδανικό της αγάπης προς την αλήθεια κ την ελευθερία είναι το υψηλότερο επίτευγμα που έρχεται να κατακτήσει εδώ σε αυτό τον πλανήτη η ψυχή.

Όλα τα άλλα είναι ψεύτικα, καμία ευτυχία κ ολοκλήρωση δεν μπορεί να φέρουν οι υλικές ανέσεις χωρίς την δίψα της ύπαρξης να συνοδεύεται από την τροφή του να υπάρχει ένα πιο βαθύτερο νόημα σε αυτό που οφείλει να φέρει εδώ.

Όλα καταλήγουν τελικά στο κενό, στο τίποτα, νιώθει άδειος, ενώ ένας ελεύθερος άνθρωπος που στρέφει όλη του την προσοχή σε ένα ανώτερο θέλημα, που επιθυμεί να είναι χρήσιμος μέσα από το έργο του για την καλυτέρευση του κόσμου αυτού, νιώθει πλήρης ολόκληρος, ενώνει μέσα του την Γη με τον Ουρανό.


Αυτή η έκλειψη λοιπόν ταράζει όλο το αφήγημα ενός κατασκευασμένου Μάτριξ, το ψευδές στορι περί ελευθερίας κ αφήνει μετεωρους όσους το ακολούθησαν.

Αυτή η έκλειψη κρύβει κ φέρνει πολλές ανατροπές που θα τις δούμε να ξετυλίγουν τους επόμενους μήνες, καθώς μπορεί να έγινε τώρα, όμως ενεργοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα, για όλο το έτος.


Στην 13η μοίρα του Τοξότη , μιλάει για ένα τέλος στον κόσμο, μιλάει για μια θλίψη της ανθρωπότητας, για ένα χάος που έρχεται καθώς όμως έχει ανάψει νωρίτερα (στην 12η μοίρα Τοξότη), το φως της νέας Ανατολής της ανθρωπότητας.

Έτσι λοιπόν ναι έχει έρθει το φως που γίνεται φωτιά πυρκαγιά όμως για να φέρει κάθαρση σε όλες τις βρωμερές πράξεις που έχουν προηγηθεί αιώνες κ χρόνια πριν , κι έχουν φέρει τώρα την ανθρωπότητα σε αυτό το σημείο.

Είναι το κάρμα κ τα αποτελέσματα του.


Η ανατολή είναι εδώ, λίγοι μπορούν να την διακρίνουν όμως, αυτοί που την βλέπουν είναι οι διορατικοί, είναι οι πρωτοπόροι, αυτοί που βλέπουν μπροστά.


Όμως πριν έρθει θα φέρει χάος, μέσα σε αυτό το χάος θα γίνει η κάθαρση που είναι νομοτέλεια.


Η έκλειψη αυτή κάνει πρώτα ένα εξάγωνο με Κρόνο στον Υδροχόο κ δηλώνει το χτίσιμο του νέου κόσμου, που έρχεται μέσα από ανθρώπους που έχουν ακέραιη στάση, είναι αξιόπιστοι, ελεύθεροι κ έχουν κριτική σκέψη, άποψη κ διαφέρει η γνώμη τους από την μάζα.

Μετά σε δεύτερο χρόνο κάνει ένα τετράγωνο μακρινό με Ποσειδώνα που δηλώνει το χάος, τα σύννεφα, την διάλυση όλου του αφηγήματος περί ελευθερίας.

Δηλώνει την απογοήτευση όλων όσων με αφέλεια πίστεψαν σε αυτούς τους υψηλά ιστάμενους, τους έχοντες την υψηλή 'γνώση', καθώς είναι η ώρα της καθίζησης τους από τα υψηλά πόστα όπου βρέθηκαν.

Ναι είναι η ώρα της μεγάλης απογοήτευσης όπου πολλοί στους επόμενους μήνες , εναπόθεσαν την ελευθερία τους σε λάθος άτομα, σε σωτήρες κ σε ειδικούς φωστήρες..

Είναι η ώρα της πτώσης των δημοσιογράφων.

Των επιστημόνων που βγαίνουν στην τηλεόραση, των διασημοτήτων, των πολιτικών, μιας μεγάλης μερίδας νομικών εισαγγελέων, του δικαστικού σώματος που έχει κλειστά τα στόματα του.

Είναι η ώρα της αλήθειας όπως αυτή υπάρχει στην πραγματικότητα, κι όχι αυτή που θέλουν να μας παρουσιάζουν.


Έτσι λοιπόν ένα μεγαλύτερο χάος εξωτερικό έρχεται για να φέρει καθάρισμα στον κόσμο του Μάτριξ, μία τεράστια διάλυση στα σχέδια εκείνων που κυβερνούν τις ζωές μας.

Το πιο ξεχωριστό σημείο που δηλώνει όλα αυτά, το ποιοι θα πληγούν , δεν έρχεται μόνο από την θέση των φώτων στον Τοξότη , αλλά κ από την πολυήμερη σύνοδο της Αφροδίτης με Πλούτωνα στον Αιγόκερω επάνω σε κρίσιμη μοίρα.


Ο Αιγόκερως δηλώνει τους κυβερνώντες, εκείνους που έχουν τιμές κ ασκούν εξουσια .

Εκείνοι που για να ασκήσουν την δύναμη τους, χρησιμοποιούν φόβο απειλές τρομοκρατία βία κ εκβιασμούς.

Μα τι δρόμος ελεύθεριας είναι αυτός!

Μου αρέσει που τον υποστηρίζουν κ πολλοί κ καλά ανθρωπιστές. Σας είδαμε, οι μάσκες έπεσαν.

Οι φασίστες βρίσκονται δίπλα μας, κ κρίνονται πίσω από την μάσκα του φιλάνθρωπου που κατεβαίνει στις πορείες τάχα μου για τα δικαιώματα τα ανθρώπινα, αλλά τώρα με όλα αυτά που γίνονται όχι μόνο δεν μιλάει αλλά υποστηρίζει κι όλη την χούντα κ το ψευδές της αφήγημα.


Η Αφροδίτη λοιπόν δηλώνει την ωραία εικόνα που κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν, δηλώνει όμως κ την ματαιοδοξία, κι εδώ στον Αιγόκερω γίνεται πολύ σκληρή ( στην κατώτερη της εκδοχή), κ δίπλα από τον Πλούτωνα σε μια όψη διάρκειας μέχρι τέλος του έτους, δηλώνει τους εκβιασμούς κ τα υπόγεια κίνητρα που όμως φανερώνονται των κυβερνήσεων.

Επίσης δηλώνει την μερίδα του κοσμου που τάσσεται με το σύστημα κ το ακολουθεί, λόγω συμφεροντος κ για να εχει υλικά οφέλη κ προνόμια.

Είναι δυστυχώς το ότι πολλοί έχουν καταλάβει τι συμβαίνει, μου τα λένε οι ίδιοι, αλλά δεν έχουν το θάρρος να ξεχωρίσουν, να πάνε κόντρα σε όλο αυτό.

Μιλάμε για την υποκρισια, άλλα πιστεύω κι άλλα κάνω. Είναι ο φόβος τους να διαφέρουν, κι έτσι παραδίδουν την ζωή τους, ενώ ξέρουν ότι όλο αυτό θα δημιουργήσει μια φυλακή δίχως αύριο.


Όμως αυτή η έκλειψη τα φέρνει όλα επάνω, τα φέρνει όλα στο φως αρχικά, όμως μας λέει ότι όλα αυτά θα αλλάξουν .

Και η στάση του κόσμου που ακολουθεί το κυβερνητικό αφήγημα θα πάρει αλλά τροπή , και οι κυβερνώντες θα έρθει μια τεράστια ανατροπή κ μεγάλη πτώση στα σχέδια τους κ στο έργο που με τόσο πάθος υπηρετούν.


Λίγο πιο μετά στις 20/12 θα στραφεί αναδρομη λοιπόν η Αφροδίτη κ θα δούμε πολλά γεγονότα να ακολουθούν μέχρι κ τέλος Ιανουαρίου.


Το συν σε όλα αυτά είναι η θέση του Άρη που θα εισέλθει μέσα στον Τοξότη από τις 14/12, κ θα φέρει την πυρκαγιά, θα διαδώσει τα νέα της αλήθειας.

Ένα παγκόσμιο φως θα εκραγεί σε όλο τον πλανήτη, όπου μέσα σε αυτο θα ανάψει τις καρδιές πλήθος κόσμου όπου θα βγει στους δρόμους για να ανατρέψει το καθεστώς της παγκόσμιας υγείονομικής χούντας.


Να πω ότι αυτή η θέση θα βοηθήσει κ τον ελληνικό κόσμο να ξεσηκωθεί, καθώς κι αυτή η έκλειψη αλλά κ η προηγούμενη (19/11 στην 27η Ταύρου), γίνεται επάνω σε κομβικά σημεία στην χώρα μας. Όμως ακόμα είναι αδύναμος ο λαός μας. Έχει θολή κρίση.

Αλλά θα έρθει μεγάλη απογοήτευση κ θλίψη που θα ξυπνήσει εδώ πολλούς, αλλά στην αρχή θα είναι μουδιασμενοι κ θυμωμένοι για να αντιδράσουν.

Ενώ μετά εξέγερση δυνατή πιο μεγάλη έρχεται Μάρτιο κ Απρίλιο.

Ενώ το φινάλε που θα είναι αξέχαστο κ θα αφήσει ιστορία θα γίνει το φθινόπωρο του 2022.


Μπαίνουμε στο έτος της μεγάλης κάθαρσης.

Είναι το 2022 το έτος της πνευματικής φώτισης που πολλαπλασιάζεται.

Που έρχεται να φέρει την ολοκλήρωση σε όλο αυτό το πλαστό αφήγημα.

Κ οι πρωταγωνιστές σε αυτό θα είμαστε εμείς.

Οι άνθρωποι με ψυχη.

Το δικό μας φως.

Η δική μας θέληση ενέργεια κ δράση, είναι που κινεί τα γεγονότα κ μετατρέπει όλο το σύστημα.

Όπως μέσα έτσι κι έξω.

Εμείς είμαστε η αλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.