Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ (12/8). ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

 


Αυτη την εποχή τώρα.

Ναι αυτο τον μήνα.

Τον πιο ζεστό μήνα του καλοκαιριού.

Τον μήνα που η καρδιά καίει.

Γιατί ξυπνά μέσα της η επιθυμία για χαρά, για δημιουργία, για ελευθερία .

Τον μήνα που η καρδιά μέσα φωνάζει, βρυχάται μέσα η φωνή της κ δεν μπορείς άλλο να την αγνοήσεις.


Το μήνα αυτόν, τον Αύγουστο, που μαζί με τον δυνατό ήχο της καρδιάς, γίνεται επάνω στο κοσμικό μια μεγάλη επανάσταση συνείδησης.


Πολλοί είναι αυτοί που αποφασίζουν κ τολμούν να ακούσουν την φωνή της ψυχής που κραυγάζει για ελευθερία, ισότητα, εκτίμηση κ σεβασμό κι έτσι να κόψουν από εργασίες, απο περιβάλλοντα, από φίλους, από σχέσεις κ από καταστάσεις που δεν τους σέβονται κ δεν τους τιμούν.


Γιατί αυτή την περίοδο κ με την Πανσέληνο την επαναστατική να φορτώνει (12/8), δεν μπορείς να μην υπολογίσεις άλλο την καρδιά που νιώθει, κ να παραμένεις σε καταστάσεις που μπορεί να έχεις ασφάλεια κ υλικές απολαβές μεν, όμως μέσα σου νιώθεις θλίψη, μελαγχολία, μέσα σου κλαίς.


Κι αυτό είναι κ το μήνυμα της επαναστατικής αυτής Πανσέληνου στον Υδροχόο που δίπλα της έχει τον Κρόνο που αποκρυσταλλώνει.


Σου δείχνει ολοκάθαρα, φανερώνει τον εσωτερικό σου κόσμο, σε ωθεί στην αναγνώριση των συναισθημάτων, και σου λέει ήρθε η ώρα της ευθύνης για την ζωή σου, ήρθε η ώρα να ελευθερωθείς από ότι σε βαραίνει.


Και κάθε βήμα για την ελευθερία απαιτεί μαζί κ ευθύνη. Υπευθυνότητα.


Γιατί ελευθερία κ ευθύνη πάνε μαζί.


Είναι η στιγμή που πλήθος κόσμου σηκώνει το βλέμμα του ψηλά, στρέφει το κεφάλι του προς μια άλλη κατεύθυνση, προς έναν διαφορετικό δρόμο, αντίληψη κ οπτική.


Στρίβει το σβέρκο του, τον λαιμό του αλλού, σηκώνει το κεφάλι από την προσκόλληση του να έχει υλικά αλλά τελικά να νιώθει δυσαρέσκεια κ να είναι σε μια φυλακή.


Είναι η ώρα όπου πολλοί αντιλαμβάνονται ότι την ευθύνη για την ζωή τους, για την καθημερινότητα τους, για το δύσκολο κάρμα τους, την έχουν οι ίδιοι κ μόνο οι ίδιοι.


Είναι η ώρα αναγνώρισης κ επιλογής να τιμήσουμε την ψυχή που επαναστατεί, κ όχι το εγώ που βολεύεται μεν, τυρανιέται εσωτερικά η ψυχή δε.


Και επανάσταση ψυχής είναι τρόπος δράσης κ κίνησης μέσα στην καθημερινότητα , όχι η δράαη αυτή που γίνεται μηχανικά αλλά αυτή που έρχεται μέσα από ένα νου που αμφισβητεί το υπάρχων σύστημα .


Επανάσταση του ανώτερου Υδροχόου που γίνεται η Πανσέληνος στις 12/8, είναι ένας τρόπος ζωής που ξεχωρίζει απο την μάζα κ τις προσδοκίες των φίλων των γνωστών, ή της οικογένειας.


Γι αυτό κ ο δρόμος του Υδροχόου είναι μοναχικός, γιατί δεν μπορεί να ενωθεί με τον τρόπο που επιβάλλει το σύστημα.

Γιατί ρέει μέσα από τα κύματα της εξέλιξης, γιατί δρα κ πράττει μέσα απο τον σεβασμό κ την ευθύνη για την ελευθερία της ψυχής του.


Βλέπω λοιπόν με πολύ χαρά κόσμο να παραιτείται απο εργασίες που μπορεί να παρείχαν υλικά οφέλη, απο περιβάλλοντα δήθεν κ επιφανειακά, να σπάει σχέσεις κ συνεργασίες, γιατί προτιμάει κ επιλέγει πλέον να έχει μέσα του χαρά κι όχι θλίψη .


Βέβαια σε αυτή την επιλογή μπορεί να έρχονται ενοχές ή τύψεις ή κ φόβοι κ ανασφάλειες, καθώς φυσικά το γύρω περιβάλλον, οι γνωστοί κ οι φίλοι μπορεί να μην υποστηρίζουν αυτή σας την κίνηση.


Κι όμως αυτοί έχουν μάθει σε έναν τρόπο σκέψης φόβου, κ να επιλέγουν το όνομα, το prestide, κ το συμφέρον, είναι σε ύπνωση λόγο φόβου κ εθισμένοι στο σύστημα που τους προσφέρει μια ψευδής ασφάλεια.


Όλοι εσείς που τιμάτε την ψυχή με ρίσκο κ με όποιο κόστος, να ξέρετε ότι είστε ξεχωριστοί γιατί επιλέξατε να ακούσετε το μέσα σας, κι όχι το εγώ της ματαιοδοξίας .


Η κίνηση σας αυτή μπορεί να φέρνει άγχος κ αγωνία , όμως αυτό σας ανεβάζει σκάλες κ οι Ουρανοί τώρα όσο ποτέ υποστηρίζουν αυτή σας την κίνηση.


Μην φοβάστε ότι θα μείνετε μόνοι, είναι η ώρα να ξεχωρίσετε απο το πλήθος, οι παλιοί σας φίλοι παραμένουν κολλημένοι στον ύπνο, στην φυλακή κ δεν μπορούν να σας υποστηρίξουν. Είναι κολλημένοι στο παλιό.


Δεν μπορείτε να ακολουθείτε άλλο εκείνους.

Εχετε κάνει βήμα άλμα μπροστά.

Μην γυρίζετε πίσω στις απαρχαιωμένες αντιλήψεις.


Οι Ουρανοί τώρα έχουν ένα μήνυμα για εσας :


''Όσοι επιλέξατε να ακολουθήσετε την αλήθεια τγς ψυχής σας, νέοι δρόμοι ανοίγουν για εσάς καθώς έχετε κάνει ένα βήμα ανοδικό, προς τον δρόμο της αγάπης.

Όλοι εσείς έχετε τις ευλογίες των Ουρανών κ των υπερφυσικών δυνάμεων που σας υποστηρίζουν κ σας προστατεύουν'.


Κι έτσι είναι ξεχωριστές ψυχές.

Το επιβεβαιώνω μέσα από τα βιώματα μου.


Αφήστε πίσω το παλιό.

Μην φοβάσαι ότι θα είσαι μόνος.

Γιατί τώρα όσο ποτέ, μέσα από αυτή την υπέρβαση σου θα νιώσεις την ένωση με το Όλον.

Και μέσα εκεί δεν είσαι μόνος σου ποτέ.


Καλή Πανσέληνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.