Τρίτη 2 Απριλίου 2024

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024 . Η ΚΑΡΜΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ.

 Μήνας σημαντικός και ιδιαίτερος που φέρνει μαζί του πολλές νέες ενέργειες, αλλά και διαφορετικές. 


Θέλει προσοχή κ παρατήρηση σε κάθε τι που γίνεται και συμβαίνει, είτε μέσα μας, είτε έξω από εμάς, είτε γύρω στο κοσμικό σκηνικό όπου αυτό τον μήνα θα είναι πολύ έντονο .


Ξεκινάει με τον Άρη να είναι στους Ιχθύες όλο τον μήνα, και ο Άρης είναι ο κυβερνήτης του Κριού, του ζωδίου που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στις 8/4. 


Τα δύο φώτα μαζί με Χείρωνα στην 20η μοίρα συναντιούνται για να ορίσουν την νέα κίνηση στην διαδρομή της εξέλιξης μας, ατομικά και συλλογικά.


Είναι η εκκίνηση όπου καθώς γίνεται μέσα από τις ενέργειες της έκλειψης στον Κριό, δηλώνει ένα κοσμικό νέο ρυθμό, όπου φέρνει τέλος σε παλιές κυβερνήσεις, σε παλιές αρχηγίες και σε παλιά σημαντικά πρόσωπα όπου άλλο ήταν και άλλο φανέρωναν έξω στον κόσμο.


Ο Άρης λοιπόν είναι η σημαντική ενέργεια μέσα στον μήνα όπου δίνει τον ρυθμό και τον τόνο, και ορίζει τον παλμό της νέας κατεύθυνσης, καθώς ολοκληρώνει και φέρνει τέλος σε ό,τι παλιό. 


Μέσα στους Ιχθύες όπου είναι το ζώδιο της ολοκλήρωσης, φέρνει ώθηση στο να έρθει επάνω ό,τι παρασκηνιακό υπήρξε σε πρόσωπα με ρόλο αρχηγίας.


Ο Άρης θα πλησιάσει τον Κρόνο και θα κάνει μια δυνατή σύνοδο μαζί του τις μέρες γύρω από την έκλειψη στον Κριό (8/4), τον πλανήτη του τέλους των ορίων και του χρόνου.


Έρχεται να φέρει τέλος σε ένα τρόπο δράσης ή κίνησης όπου περιείχε πλάνη, εξαπάτηση, ψέματα και υπόγειες τακτικές.


Το διάστημα στο πρώτο μισό του Απριλίου θα χαρακτηριστεί από αυτή την ενέργεια όπου έρχεται να παγώσει τον χρόνο, να φέρει ακινησία, μπλοκαρίσματα και τέλος σε τακτικές υποχθόνιες και σε συμπεριφορές δόλου και εξαπάτησης. 


Πιο έντονο σε όσους λειτουργούν με πονηριά και διπλή κατεύθυνση, ασυνείδητα ή και ηθελημένα για το δικό τους συμφέρον και όφελος.


Καθώς ο μήνας ανήκει στην ενέργεια του Κριού όπου εκεί θα είναι ο Ήλιος μέχρι τις 19/4, θα χρειαστεί πολύ προσοχή και παρατήρηση στις κινήσεις μας, να μην βιαζόμαστε αλλά να λειτουργήσουμε την ενέργεια στο υψηλότερο της δυναμικό.


Δηλαδή στο να χτίσουμε βήμα – βήμα μια πιο συνειδητή συμπεριφορά, να είμαστε ρεαλιστές και συνειδητοί στο τι πράττουμε, αλλά κυρίως να εκδηλώσουμε την ενέργεια προς κάτι ανώτερο υψηλότερο, μέσα από μια πνευματική δράση.


Μπαίνει φρένο σε ό,τι ψεύτικο, πέφτει όλο το εξωτερικό σκηνικό, φανερώνονται τα κόκκαλα, ο σκελετός, αυτό που είναι, γίνεται ένα ξεγύμνωμα. 


Ενώ όμως από την άλλη δίνεται έναρξη στην πνευματική δράση.


Διάβασε την συνέχεια του μήνα κ για κάθε ωροσκόπο/ζώδιο ξεχωριστα εδώ :


https://eviawoman.gr/%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/%ce%b1%cf%80%cf%81%ce%af%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%82-2024-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ad%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%b6%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b1/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2eCT9ibo-H5d6xeG8RqA175vlE7YjEzUOiYW7BsPcZrVnXrKT6hHFaeV4_aem_YYHWUofa-cNLQYlICxJhbw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.