Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΙΑΣ ΚΡΙΟΣ (8/4)

Έκλειψη Ηλιου σήμερα (8/4), στο ζωδιο της ηγεσιας, κ των αρχηγών, στην 20η μοιρα Κριου.


Τα φωτα Ηλιος κ Σεληνη μαζι με Χειρωνα τον αταίριαστο, τον ασυμβίβαστο, τον απροσαρμοστο στα ψεματα κ στις καθωσπρεπει ψευτικες συμπεριφορες.


Κι ενας νέος φωτεινος δρομος ανοιγει για την ανθρωπότητα.


Μετα απο εναν κυκλο 7 ετών που σημερα κλεινει, απο την εκλειψη που γινει τον Αυγουστο του 2017 στο ζωδιο του Λεοντα κ ενεργοποίησε εκεινο το καλοκαιρι τα Λιονταρια, τους ηγέτες της καρδιας να βγουν μπροστα για να ξυπνήσουν το φως μέσα στα πλήθη.


Ετσι κι αυτη η εκλειψη τωρα περνάει την ανθρωπότητα σε ένα αλλο σημειο, όπου οι ηγεσιες-λέοντες της καρδιας, παίρνουν τα ηνια κ καθοδηγουν.


Ένα τέλος σε αυτη την έκλειψη που έρχεται να φερει πτώση για τα επόεμνα χρονια σε όλο τον ψευτικο κόσμο που μεσουράνησε μέσα απο τα δικτυα της τηλεόρασης, ιντερνετ κ χειραγώγησε μέσα απο ψεματα.


Όλοι οι δημοσιογράφοι που εχουν δικές τους εκπομπες, ακομα κι αυτοι που δειχνουν ένα καλο κ δίκαιο προσωπο, ακολουθουν εντολες απο αντζεντες για να καλουπωσουν, να σε μαζεψουν κ να καθοδηγησουν.


Όλοι οσοι εμφανίζονται στο γυαλι κ προβαλλονται, κανένας τους δεν βγαινει να μιλησει ή να κάνει εκπομπη, που να μην έχει πάρει εντολες απο τα μεγαλα λόμπι.


Τα ψευτικα σκηνικα που ειναι ΟΛΑ στημενα, συνεντευξεις που δινουν μεταξυ τους για να ασχολειται το μυαλο σου με τα ασήμαντα κ όχι με τα σημαντικα.


Θα υπάρξει μια απιστευτη καταρρευση σε ολα, τα αληθινα προσωπα όλων θα βγουν έξω κι όλο αυτο ομως μπορει πολλους να πονεσει, για καποιους αλλους ομως τους υποψιασμένους θα ειναι θεραπευτικο!.


Ήδη η μεγαλη εικονα φανερώνεται, εχει ανοιξει η μεγαλη κουρτινα που δειχνει οτι το 99% σε όσους βλεπεις κ γνωριζεις - κ λιγα λεω- ανηκουν στο συστημα .


Οι περισσοτεροι ακομα κι αυτοι που επαναστατουν δηθεν! κι εχουν μεγαλο κοινο, ανηκουν στις μασωνιες.

Πως αλλιως θα γινονταν γνωστοι;

Πως αλλιως εσυ θα τους μαθαινες;


Η εκλειψη αυτη φερνει ενα μεγαλο δωρο.


Φερνει την απαντηση σε όποια ακυρωση ειχες απο αλλους, σε όποια απορριψη ειχες κ σε εκαναν να νιωθεις μικρος κ ασημαντος, σε εκαναν να νιωθεις αορατος.


Η απαντηση ειναι οτι εισαι φως κ η αληθεια σου ποναει κ τους δηλητηριαζει.


Η απαντηση που ερχεται να φωτισει την ανθρωποτήτα ειναι οτι μας εκαναν να νιωθουμε μικροι κ αορατοι, μυρμηγκια αλλα τωρα θα δουμε οτι ειμαστε γιγαντες με απεραντες δυναμεις κ δυνατοτητες.


Θα δουμε ότι έχουμε βαρυτητα, εισαι σημαντικος κ με ειδικο χρυσο βαρος κ οσο πιο χρυσος κ φωτεινος τοσο κ πιο πολυ θα ενοχλεις.


Ειναι αυτοι οι αλλοι που δεν μπορουν να αντεξουν το φως της αληθειας κ σε κατακρινουν.

Ειναι εκεινοι που εχουν το προβλημα κι οχι εσυ που ερχεσαι για να φερεις την μεγαλη υπενθυμηση.


Αυτη η εκλειψη βγαζει στο φως τιυς φωτεινους αρχηγους, που ερχονται για να ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ κι εσυ οτι μέσα σου ειναι η σοφια κ η αλήθεια.


Η σοφια που αναβει μέσα απο βιωματα κι οχι μέσα απο τα βιβλια κ την ετοιμη γνωση απο εξω.


Ειναι ωρα ενθυμησης.


Να θυμηθεις οτι εισαι φωτια αληθειας κ ότι εχεις τα μαγικα οπλα της αυτοιασης κ αυτοθεραπειας.


Ειναι η ωρα μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.