Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΨΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

 Τελικα η θεωρια :


Η σιωπή ειναι χρυσος.

Μα ποσο κι αυτή βολεψε το συστημα.


Θεωρια που μαζι με αλλες θα πεσουν ηχηρα ολα τα επομενα ετη, ολης αυτης της δεκαετίας που μεχρο το τελος της θα φανερωνει την αληθεια με κροτο.


Η σιωπη ειναι χρυσος βολεψε το συστημα που σε θελει σιωπηλο, να μην μιλας, γιατι γνωριζει πολυ καλα ποση δυναμη εχει η φωνη της αληθειας.


Η σιωπη ειναι χρυσος, ενα μοτο που τελικα τα ακουσαμε απο όλους αυτους τους συστημικους.


Απο ολα τα στοματα της κυβέρνησης που μετεδωσε ότι οι συγγενεις στα Τεμπη θα επρεπε να πενθουν βουβα.


Μεχρι κ το τσιρακι τους ο αρχιεπίσκοπος, δεν θυμαμαι ακριβως ποιος, αυτο μετεδιδε σαν μηνυμα στα υπακουα προβατα πιστων, που παπαγαλιζουν ο,τι ακουσουν χωρις καν να το αμφισβητησουν.


Ενω σε ολη αυτη την δεκαετια, της πιο μεγαλης αφυπνισης που ζει η ανθρωποτητα, η αληθεια ειναι οτι : Η ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΡΜΑ.


Είδαμε τα βουβα σφραγισμενα στοματα σε όλες τις θεσεις, σε όλα τα επαγγελματα στην εποχή του κορωνοιου.


Και όλοι εμεις που ειμαστε απο την αλλη πλευρα του πεπλου, απο την πλευρα της αληθειας, ανοιξαμε σοκαρισμενοι διαπλατα τα δικα μας στοματα.


Μπροστα στην βουβαμαρα όλων εκεινων που μεταδιδουν 'πνευματικότητα', 'σοφία', στοχαζονται κ εχουν κοινο για να μαγευουν κ να υπνωτιζουν τελικα με χίλιες δυο ψευδαισθήσεις κ πόσες ακόμα παπαγαλίες.


Βέβαια επειδη η Λερναια Υδρα του συστήματος γνωριζει οτι η σιωπη προσθετει κάρμα, φροντισε να βγαλει την αληθεια έξω βαζοντας δικους της να το παιξουν 'επαναστάτες'.


Τους βλέπεις ευκολα κ τους διακρινεις, γιατι φροντισε να τους κανει γρηγορα διασημους κ γνωστους, κι ετσι να μπορουν να ασκουν τον έλεγχο στα ανυποψίαστα πλήθη.


Όμως Ο,ΤΙ κι αν κανουν, αυτο που τους τυφλώνει κ τους φοβιζει ειναι όταν η αλήθεια φανερώνεται απο στόματα ανιδιοτελή, με αγαθα κίνητρα.


Όταν τα σχεδια τους αποκαλύπτονται απο όλους εκεινους που με κάθε τροπο προσπαθουν να τους κρατησουν στην αφανεια, τυφλώνονται κ απειλούνται.


Μπορει να ειμαστε λίγοι με καθαρα κίνητρα, αλλα η δυναμική της φωνης κ του λόγου μας έχει ισχυ τεραστια.


Κι αυτο φοβιζει, τρομάζει, ταράζει κ ταρακουνά.


Η φωνή μας είναι η απειλή τους.


Προσπαθούν να πάρουν κάποιους με το μέρος τους, όμως οι αληθινά ακεραιοι κ φωτεινοι, δεν λυγιζουν κ δεν μαγεύονται απο κανένα απο τα δολώματα γεματα στρας κ χλιδη που βάζετε.


Αυτα ειναι τα όπλα μας.


Έχουμε κι αλλα.


Αλλα δεν θα σας τα αποκαλύψουμε.


Το φως της αληθειας με καθαρη προθεση.


Τους καιει κ τους λιώνει.


Συνεχιζουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.