Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΤΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΟΦΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

 Φέτος το καλοκαίρι που ο τουρισμός εχει παντου πτώση, για πολλους λόγους που θα εξηγηθουν παρακάτω.


Για να δικαιολογήσουν την πτώση οι κυβερνώντες βάζουν κάτι ποστ με αναφορες περι υπερτουρισμου κι οτι κ καλα στα μέρη με πολυ τουρισμο διωχνουν τους τουριστες.


Μεταδιδουν αυτή την δικαιολογια, για να θαψουν την καταστροφη που οι ιδιοι κυβερνώντες προκαλεσαν κ εβαλαν το χερακι τους εδω.


Ναι καλέ !κι εδω Μυκονο που η πτώση εχει αγγιξει το 40 τις εκατο, τους διωχνουμε καλε τους τουριστες, ερχονται κ τους λεμε φυγετε δεν σας θελουμε!


Γι αυτο κ υπαρχουν πλεον σπιτια για σεζον πολλα, στα οποια ειναι αδεια κ παλιοτερα μεχρι κ περσι δεν μπορουσε να βρει κανεις.

Τα εψαχνε με το κυαλι!


Γι αυτο εχουν αρχισει κ ριχνουν τις τιμες στα νοικια, δεν θελουν αλλους τουριστες βρε!


Γι αυτο κ εχουν αρχισει να βγαζουν αγγελιες κ για ολο τον χρονο, γιατι ερχονται τουριστες αλλα δεν τους θελουμε αλλο βρε!.


Απο τις αρχες του ετους στο βιντεο μου για ολη τη χρονιά, αλλα κ στα τελευταια μου βιντεο μιλαω συνεχεια για την πτωση που θα ξεκινουσε απο αυτο το καλοκαιρι σε τουρισμο, εμποριο, αγορα κ κυριως πιανει τις πιο ονομαστες κ διασημες περιοχες.


Αυτο φετος θα κορυφωθει απο τις 20/7 κ μετα κ ολο τον Αυγουστο η πτωση θα ειναι τεραστια!


Ήδη βλεπουμε δειγματα κ στους επόμενους μήνες θα δουμε ενδειξεις για την μεγαλη πτωση της φουσκας που επικρατησε κ πλανεψε μεσα απο την αισχροκερδεια, την απατη κ την εκμεταλλευση τις ζωες των πολλων.


Η παρασταση του θεατρικού έργου που στηθηκε με τα πιονια μαριονετες ηθοποιους μιας ελιτ που εξαπατα, υποκρινεται κ κερδιζει σε βαρος των ανθρωπων, εχει φτασει στο τελος της.


Και ηδη είμαστε τώρα στην αρχη αυτης της ρήξης που παιρνει παραμάζωμα με ντομινο όλους όσους έβαλαν το χερακι τους κ υποστηριξαν όλο αυτο, με οφελος λιγη φημη διασημοτητα , αναγνωριση, καριερες επάνω σε αιμα αθώων χτιστηκαν κ μη υποψιασμένων.


Η πτωση στην αγορα κ ειδικα στον τουρισμο ερχεται πρωτον γιατι πολυ κόσμος 'φευγει' απο τα μπολια παγκοσμιως κ υπαρχει μεγαλη μειωση.


Δευτερον η πλειοψηφια που μπολιαστηκε τρεχει σε γιατρους για τις συνεχεις παρενεργειες που απεκτησε, που διαθεση κ κυριως χρημα μεσα στην παραζαλη απο τις συνεπειες της παγκοσμιας δολοφονιας, που λιγοι προβλεψαμε κ προειδοποιησαμε απο το 2020.


Τριτον γινεται μια στροφη στην ιδεολογια του κόσμου, πεφτει το μοτιβο της πολυτελειας, επιδειξης κ προβολης, το ναρκισσιστικο μοντελο της επιφανειας που πλασαρε την ψεύτικη εικονα μέσα απο τις ανααφαλειες που φροντισαν να δημιουργησουν.


Τεταρτον κ σημαντικό, ο κόσμος γυριζει την πλατη του σε ολα τα διασημα φυντανια, πολιτικους, τηλεπερσονες, διασημους, κλεινει τηλεορασεις, κ ριχνει ακυρο σε τηλεπερσονες κ ο,τι αναδειξε το γυαλι.


Ζουμε μονο την αρχη της καταρρευσης της αυτοκρατοριας τους.

Αυτο τώρα είναι μόνο ενα μικρο δειγμα.


Η οποια θα συνεχισει για την υπολοιπη 3ετια.


Αυτο που τωρα ξεκινησε θα εχει συνεχεια.

Θα κορυφωθει το 2025 κ το 2026.


Και πλεον η παλια πραγματικοτητα καταρρεει.


Απολαυστε την πτωση τους!


Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΛΙΩΝΕΙ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ

ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.