Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Καλό Ιούνιο να εχουμε! Καλο καλοκαίρι!

 Η ανάλυση μου για τον μήνα Ιούνιο 

Ο Ιούνιος μήνας των Διδύμων προσφέρει ευκαιρίες για να κινήσουμε καταστάσεις και έχουμε ταυτόχρονα την υποστήριξη από σημαντικά πρόσωπα ή ανθρώπους που είναι κοντά μας. 


Οι πλανήτες έχουν περάσει στους Διδύμους, και φέρνουν ώθηση όλο τον μήνα για να έρθουμε σε επαφή, να επικοινωνήσουμε με άλλα πρόσωπα, και να βελτιώσουμε σχέσεις με άτομα που μπορεί να είχαμε απομακρυνθεί.


Η πρώτη εβδομάδα είναι αρκετά καλή και εδώ χρειάζεται να αρπάξουμε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται για να διεκδικήσουμε, να φέρουμε κάποιες συμφωνίες, για να κάνουμε συζητήσεις ή σημαντικές αγορές. 


Το πρώτο μισό του μήνα όμως είναι διφορούμενο, καθώς οι πρώτες του μέρες μεν είναι αρκετά θετικές για συνδέσεις και δραστηριότητες, για όποια κίνηση ή μετακίνηση.


Ενώ μετά προσοχή θέλει γύρω στις 6/6 όπου γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, και φέρνει ένα μπλοκάρισμα, μια ακινησία ή μια αργοπορία στις εξελίξεις. 


Η συμμετοχή του Κρόνου φέρνει απαισιοδοξία, πτώση και ένα μάζεμα σε ό,τι είχε δρομολογηθεί νωρίτερα και οι μέρες μέχρι τις 13/6 απαιτούν προσοχή σε κινήσεις κ υπομονή. 


Οι ενέργειες των ημερών ζητούν ωριμότητα, σύνεση και προσοχή στον λόγο, στην έκφραση και στις αποφάσεις μας.


Οι Δίδυμοι είναι η γλώσσα, ο νους, είναι το πρώτο σημείο της λογικής.


Στην κατώτερη του ποιότητα είναι η λογική η κατευθυνόμενη, η κοινή λογική της μάζας που κατευθύνεται από ειδικούς γνώστες, περιμένει τον δάσκαλο, κάποιον ειδικό που έχει γνώση για να αποφασίσει για την ζωή της.


Οι Δίδυμοι είναι οι πληροφορίες και τα νέα, οι ειδήσεις και ότι μεταδίδετε έξω, όλα αυτά μέσα σε αυτό τον μήνα έρχονται να αμφισβητηθούν και να κριθούν, και να ιδωθεί μέσα από μια πιο ώριμη ματιά, καθώς κοσμικά είμαστε σε μια μεγάλη μετατόπιση που έχει ενισχυθεί από τον προηγούμενο μήνα Μάιο. 


Είναι ο Ιούνιος που φέρνει την ωριμότητα στο νοητικό και στην αντίληψη μας, καθώς κρίνει αυστηρά ό,τι επιπολαιότητα, παιδικότητα και αφέλεια.


Όλη η ανάλυση του μήνα κ για κάθε ωροσκοπο ή ζωδιο γενικα διαβασε εδω :


https://eviawoman.gr/%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/%ce%b9%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b9%ce%bf%cf%83-%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bb%ce%b7%cf%88%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1%cf%83/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0YrHjWgRRmcSHY9rWctTvZAiKoWHcrDqty9HQ6XToBi-yjn06N6IyFjqc_aem_Wd74ZDyJOQ4bl4FpcxR_FQ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.