Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ. Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ. Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΜΑΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΠΡΟΣ.




Η εποχή της πιο έντονης κάθαρσης, όλων εκείνων όπου χρειάζεται να πεταχτούν από πάνω μας, από το σώμα μας, από το νου μας, οι ψυχικές ακαθαρσίες που έχουμε κουβαλήσει επάνω μας στους ώμους αιώνων πίσω, ότι μας βαραίνει την ζωή, εκείνα που μας βυθίζουν ήρθε η στιγμή να αφαιρεθούν.
Ο Άρης μόλις χτες μπήκε στο ζώδιο του Σκορπιού, στο κέντρο του πυρήνα μας, εκεί που βρίσκεται το άνθος του λωτού μας, η ουσία μας όπου όμως έχει καλυφθεί κ σκεπαστεί μέσα στα έλη των τοξινών κ των πιο σκοτεινών σκέψεων κ συναισθημάτων.
Τα άνθη κ τα πέταλα της καρδιάς όπου ανοίγουν μονάχα όταν έχουμε κάνει την βουτιά για να ανακαλύψουμε την δική μας ουσία τον δικό μας θησαυρό, όπου έχει θαφτεί μέσα από τις ενώσεις μας κ τις παρεμβολές σωμάτων κ άλλων οντοτήτων όπου επιτρέψαμε να διεισδύσουν κ να διαβάλουν τον δικό μας προσωπικό χώρο.
Πολλές φορές ζούμε κ ακολουθούμε τυφλά δρόμους ζωές τρόπους όπου μας υπέδειξαν από έξω χωρίς να γνωρίζουμε ή να έχουμε κάνει την απαραίτητη διαδικασία κ να κοιτάξουμε βαθύτερα κατά πόσο αυτό συναινεί ευχαριστεί κ φέρνει την χαρά κ την ελαφράδα στην ψυχή μας.
Ο άνθρωπος είναι εδώ με προορισμό να γίνει άγγελος , να πάει στην ανώτερη κατάσταση του αετού όπου είναι ανάλαφρος δηλαδή κ χωρίς βαρίδια περιττών 'τροφών' που τον κρατούν καθηλωμένο στα γήινα έλη.
Τα σώματα αγγέλων όπου είναι αέρινα κ μπορούν να είναι εδώ κ ταυτόχρονα κ σε επαφή με άλλες δονήσεις που βρίσκονται στην γη αλλά ταυτόχρονα κ πάνω από αυτήν.
Ο Άρης λοιπόν στο ζώδιο του Σκορπιού κ κινεί την δίμηνη πιο δυνατή περίοδος κάθαρσης με όλο τον μήνα Δεκέμβριο κ Ιανουάριο με τις εκλείψεις του να συνεχίζει το έργο του.
Με τον Άρη στον Σκορπιό είμαστε πιο αποφασιστικοί να φέρουμε σε δράση αποφάσεις σκέψεις ενδότερες όπου υπήρξαν όλο το προηγούμενο διάστημα με τον Ερμή στην καρδιά του πυρήνα μας ανάδρομο ακόμα πιο βαθύ δηλαδή στον Σκορπιό.
Από ακόμα σήμερα μπορούν να ξεκινήσουν σιγά σιγά τα βήματα, μολονότι ο Ερμής για δυο ακόμα μέρες είναι σε στάση, πάραυτα έχει δυναμική στο να τηρήσει αυτά που αποφασίστηκαν καθότι ακίνητος δηλαδή αμετακίνητος, στο να ακολουθήσει αυτά που αποφάσισε.
Ξεκινήστε λοιπόν κ από σήμερα ακόμα, ενώ κ από τις 22/11 πλησιάζει κ ο Άρης σε αντίθεση με Ουρανό κ φέρνει ακόμα πιο έντονη θέληση κ πυροδότηση στις καινούργιες κινήσεις αλλαγών.
Άρης στον Σκορπιό κ κινεί το συνδυασμό του δίδυμου του καθαρτηρίου ΑΙΩΝΩΝ, σε όλα.
Κάθε ένας από εμάς ατομικά καθαρίζει, κ με τις αποφάσεις του κ κινήσεις του, φέρνει δυνατές ενεργειακές δονήσεις στο να πεταχτούν κ να γκρεμιστούν όλα όσα έρχονται μέσα από ένα παρελθόν που ακινητοποιεί την ζωή σε βάλτο συλλογικά.
Άρης κ το δίμηνο αυτό κρατήστε το στο ημερολόγιο σας.
Πριν κ μετά.
Οι βαλίτσες, τα παλιά μπαγκάζια που μεταφέραμε από παλιά, από κοινωνικούς προγραμματισμούς, τις οικογένειες μας πάλιωσαν, αποσυντίθενται.
Τα λουριά κόπηκαν.
Οι δεσμοί με το παρελθόν.
Με την ιστορία του κόσμου.
Του τοξικού εγώ
Κόπηκε κ διαλύθηκε.
Πυρ λοιπόν φύγαμε!

Άρης στον Σκορπιό (19/11-3/1/2020)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.