Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

ΚΡΟΝΟΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ IS LOADING. Ο ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ.



Κρόνος κ Πλούτωνας is loading και φέρνουν περιορισμό στην ενέργεια ψυχική νοητική κ υλική. Και όσο έρχονται πιο κοντά ο ένας με τον άλλον, τόσο κ μεγαλύτερη η πίεση όπου μας καλεί να πετάξουμε οτιδήποτε μας ρουφά κ μας βυθίζει.
Ο Πλούτωνας φέρνει ρούφηγμα κ ο Κρόνος δηλώνει την υλική υπόσταση, ενώ ο Πλούτωνας την ψυχονοητική κ καλούν κ οι δύο να τινάξουμε ότι βαραίνει το σώμα, βυθίζει την ψυχή, σκοτεινιάζει το νου.
Πλέον η ενέργεια είναι περιορισμένη, και η περίοδος αυτή για να δονούμαστε σε υψηλότερες συχνότητες σε όλα, θέλει αφαίρεση συνηθειών κ εξαρτήσεων όπου εν τέλει δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό στην ύπαρξη σε όλα τα επίπεδα.
Ο παλιός τρόπος σίτισης εξαρτήσεων, ο παλιός ρυθμός όπου ρουφούσαμε ενέργεια από έξω τετέλεστε.
Όσοι έχουν μάθει στην στέρηση κ στο να διατηρούνται με τα λίγα κ τα ουσιαστικά θα περάσουν στην μετάβαση πιο ανώδυνα.
Αρκέσου στα λίγα σε αυτά που σου δίνουν υψηλό δυναμικό κ μπορείς να είσαι ανάλαφρος.
Τα βαρίδια της παλιάς θρέψης είτε από υλική τροφή, είτε από ψυχικό συναισθηματική όπου έρχονται από τον παλιό κόσμο, είναι νεκρά κ βαριά, που τα νέα σώματα υπάρξεις μέσα σε αυτή την μετάβαση δεν μπορούν να σηκώσουν.
Ο κάθε ένας στο χώρο κ στο σημείο που βρίσκεται, ακούει τώρα βαθύτερα κ εντονότερα την ψυχή που ζητά την αφθονία κ την πληρότητα με διαφορετικό τρόπο.
Ο καθένας μας στο σημείο που είναι παίρνει μηνύματα κ οδηγίες που άλλο πια δεν μπορεί να παραβλέψει, γιατί η παλιά ενέργεια κ η διατήρηση της είναι κ κάθεται σαν ατσάλι σκουριασμένο ασήκωτο κ βαρύ.
Ο νέος κόσμος είναι εδώ.
Και τον φτιάχνουμε
Εγώ
Εσύ
Όλοι μας.
Γιατί..
Κάθε ένας από εμάς ένα κύτταρο της Γης.
Κάθε ένας από εμάς ένας κόκκος άμμου.
Που όλοι μαζί όμως
Σχηματίζουμε την χρυσή αμμουδιά.
Πάμε Φίλοι μου
Δυνατά τα περάσματα.
Δυνατή μετάβαση.
Πάμε για τον νέο εαυτό δημιουργό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.