Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Η ΜΟΔΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΨΕΥΔΟΘΕΩΡΙΩΝ

Παρατηρώ εδώ και κάποια χρόνια πόσο πολύ η μόδα αυτή της πνευματικότητας με τις θεωρίες της έχει επηρεάσει τον κόσμο , δημιουργώντας ένα πέπλο ψευδές, κ αντικαθιστωντας την θέση της τελειότητας στον εσωτερικό όμως τώρα χώρο, από την εξωτερική τελειότητα που παλιά υπήρχε.
Από το 2012 όπου εισήλθε ο Ποσειδώνας στο ζώδιο του Ιχθύ, ο πλανήτης της θεϊκής αγάπης, του ιδανικού στο ζώδιο όπου κυβερνά, η πνευματικότητα έγινε μόδα, πήρε τα πάνω της.
Έχω αναφερθεί επάνω σε αυτο το θέμα στο παρελθόν κ ειδικά στο πώς οι παραμορφωμένες θεωρίες του ψευδοπνευματικου πρεστίζ, στην ουσία οδηγούν τον κόσμο στην απάθεια, στην ακινησία κ συντηρεί στην ουσία την οδό που το σύστημα θέλει να περάσει.
Αντικατέστησε το παλιό πρεστίζ που ήθελε την τέλεια εξωτερική εμφάνιση, την στημένη χωρίς ψεγάδι που υπήρχε.
Σε αυτή την στημένη κ πάλι τελειότητα εσωτερικά όμως πλέον, όπου ο ιν φωτισμένος είναι πάντα σε γαλήνη, ηρεμία αγαπάει ακόμα κ τους εγκληματίες, τους βάρβαρους, και τους στέλνει όλους στο φως .
Ένας αναγκασμος ψευδής όπου υπηρετεί το τέλειο πρεστίζ του πνευματικού φωτισμένου, που προβάλλει προς τα έξω μία τέλεια ισορροπημένη εικόνα, χωρίς κανένα ψεγάδι, σε αντικατάσταση του πρώην πρεστίζ που υπήρχε όπου ήθελε το τέλειο κορμί ντύσιμο κ την στημένη ευγενική συμπεριφορά.
Ασχέτως αν από μέσα έβραζε εχωνε θύμωνε κ έριχνε κατάρες από πίσω.
Η ψευδοπνευματικοτητα λοιπόν αυτή που τους στέλνει όλους στο φως (λανθασμένα για μένα κι όχι μόνο), κ βρίσκεται πάντα εκεί είναι αφύσικη κ παντελώς fake.
Ακόμα κ ο Χριστός ο μεγαλύτερος πνευματικός δεν την τηρούσε.
Ακόμα κι ο Χριστός δεν δεχόταν στην βασιλεία του τους εγκληματίες, αυτούς που επέλεγαν να ακολουθήσουν τον Θεό του υλισμού κ παρέδιδαν την ψυχή τους σε αυτόν.
Ο ίδιος ο Χριστός ο μεγαλύτερος προφήτης ever, προφήτεψε τα σκάνδαλα όπου θα έρθουν στον κόσμο στο θέμα με τα παιδιά, κ έλεγε ότι αυτοί που θα απλώσουν χέρι επάνω εκεί χρειάζεται να οδηγηθούν στον θάνατο, στην αυτοκτονία.
Ο ίδιος ο Χριστός έχανε κάθε γαλήνη κ ηρεμία μπροστά όταν αντίκρισε τα ψέματα κ την υποκρισία των Φαρισαίων, όπου σήμερα έχουμε από αυτούς πολλούς καθώς τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε.
Η καταναγκαστική νηνεμία των ψευδοθεωριων οδηγούν τον κόσμο στο να τηρεί στάση απαθειας κ ακινησίας , και οι φωνές να κλείνουν καθώς οι φωτισμένοι δεν ταράζονται αλλά τα τακτοποιούν όλα στέλνοντας όλους στο φως.
Ε λοιπόν δεν γίνεται ετσι φίλοι μου.
Τα στημένο είτε υπηρετεί στημένη εμφάνιση εξωτερική.
Είτε αναγκαστικη αταραξία είναι αφύσικο.
Και σκλαβώνει τον κόσμο για ακόμα μια φορά στο να κλείνει το στόμα του κ να μην αντιδρά.
Κάπου διάβασα πρόσφατα ότι ο Χριστός άφησε ένα δώρο στην ανθρωποτητα, τον λόγο του Θεού.
Ο λόγος φίλοι μου κ η φωνή
Που υπηρετούν την αλήθεια
Ενάντια στην αδικία
Ενάντια στο αίμα κ στα εγκλήματα
Ενάντια στην ανισότητα.
Αυτό είναι το δώρο του.
Μην υπνωτιζεστε με τις ψευδοθεωριες του πνευματικού κ το πρεστίζ του φωτισμένου.
Ο Χριστός ήταν απλος κ φυσικός.
Εξοργιζοταν στην αδικία
Στο ψέμα κ στην εκμετάλλευση.
Όλα αυτά τα new age φωτισμένα
Θα ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ όλα με την σειρά.
Στην επόμενη τριετία.
Αλλά ας μην αφήνουμε τον χρόνο να περνάει.
Γιατί τώρα είναι η ώρα της δράσης.
Της δυναμικής περιόδου.
Όπου μπορούμε να ταράξουμε τα νερά.
Γιατί ο καθένας από εμάς έχει απίστευτη δύναμη.
Το λέω συνέχεια κ θα το λέω πάντα.
ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.