Σάββατο 4 Απριλίου 2020

ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ



Όλο αυτό το διάστημα, όπου γίνονται όλα αυτά, με τον κόσμο να έχει κλειστεί μέσα, την ακινητοποίηση σε όλα, η οποία όμως φέρνει πολλές αλλαγές κ κρύβει εσωτερικά μηνύματα τα οποία τα έχω περιγράψει σε παλιοτερα μου άρθρα.
Όλο αυτό το διάστημα λοιπόν το ενεργειακό δυναμικό του κόσμου που έρχεται επάνω και καθαρίζει , βγάζει προς τα έξω πολύ αρνητισμό, θυμό, εγκλωβισμό κ φυσικά φόβο.
Όλα αυτά τα συναισθήματα, κ οι δονήσεις δεν είναι ότι δεν υπήρχαν.
Υπήρχαν και ήταν καλά κρυμμένες, ενέργειες υπόγειες, ανασφάλειες κ φόβοι καλά κρυμμένοι.
Πληγές αρχικές όπου κρύβουν την αρχική σχέση του κόσμου με την μήτρα, με την έσω του φωλιά, με την πηγή του εντός, όπου είχε μία σχέση απορριπτική, ψυχρή και απόμακρη, μακριά από τον εαυτό του.
Ένας κόσμος δομημένος όχι σε επαφή με την εσωτερική του φύση πηγή κ εαυτό, αλλά απόμακρος από τα εσωτερικά του μηνύματα κ συνδέσεις.
Στραμμένος μόνο στην έξωθεν κατασταση,  προς την κατάκτηση της υπεροχής όπου κρύβει τους φόβους κ τις ανασφάλειες του, μέσα από τις υλικές μάχες κ εξωτερικές δραστηριότητες.
Αυτό που τώρα βγαίνει έξω κ ο φόβος που δονείται συλλογικά, είναι η απόσταση κ το πάγωμα της επαφής με την ψυχή, με τον εσωτερικό εαυτό, με την μήτρα που τρέφει νοιάζεται κ θεραπεύει.
Αυτή την στιγμή ο κόσμος στρέφεται εντός, και αντιμετωπίζει για πρώτη φορά την επαφή με τον εαυτό του, κάτι όπου μέχρι τώρα απέφευγε με την συνεχή εξωτερική του δράση κ κίνηση.
Κι όμως μέσα από αυτή την δοκιμασία δίνονται τα κλειδιά της θεραπείας, όπου στρέφει με την βία τον κόσμο να φροντίσει τον εαυτό, να δώσει αξία ουσιαστική στο τι είναι πράγματι ζωή, να βρει το νόημα μέσα ανακαλύπτοντας την ουσία εντός.
Όλες αυτές τις μέρες οι ενέργειες που βγαίνουν είναι έντονες , δυνατές καθώς οι παλιές πεποιθήσεις ιδεολογίες βουλιάζουν, ενώ καινούργιες βγαίνουν στο φως δίνοντας μια νέα κατεύθυνση στην ζωή.
Οδηγώντας όμως την ανθρωπότητα προς μια καθαρότερη οδό που φροντίζει νοιάζεται για το υψηλότερο ιδανικό, για την ίδια την ζωή , η αξία που υπερβαίνει κάθε χρήμα, σβήνει κάθε αλαζονεία, και απληστία, κάθε είδους κατάκτησης εις βάρος της ίδιας της ύπαρξης.
Καθώς οι ενέργειες είναι δυνατές για να καταφέρουμε να δονουμαστε σε υψηλές δονήσεις, και να μπορέσει το σωμα μας να ακολουθήσει τους νέους ρυθμούς, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην διατροφή μας.
Η τροφή δεν είναι μόνο φάρμακο.
Είναι κάτι παραπάνω από αυτό.
Μέσα από την τροφή που λαμβάνουμε επηρεάζεται κ θρεφεται το νοητικό μας, καθώς τοξικές τροφές φέρνουν τοξικές μαύρες κ καταστροφικές σκέψεις.
Η τροφή με φρούτα, χυμούς νερό κ ξηρούς καρπούς κυρίως, βοηθάει κ ανυψώνει το σώμα σε αυτή την περίοδο η οποία δεν χαρίζεται εύκολα, αλλά απαιτεί λιτή μη τοξική διατροφή.
Η τροφή είναι φάρμακο γιατι η ηλιακή διατροφή φωτίζει κ φέρνει αισιοδοξία, θετικές σκέψεις, ανυψώνει το νοητικό, βλέπεις καθαρότερα, κ μπορείς να έχεις τον έλεγχο σε ότι συμβαίνει κ να αποκτάς πίστη πιοτερη παράλληλα.
Η σκέψη συνδέεται άμεσα με την διατροφή.
Για να έχεις θετικές σκέψεις κ για να μπορείς να είσαι εσύ ο δημιουργός, χρειάζεται αλλαγή αρχικά στην θρέψη.
Δοκιμάστε να κάνετε μια μικρή αποχή.
ένα μικρό τεστ.
Για λίγες μέρες μόνο.
Και θα δείτε αμέσως ανύψωση στο νοητικό.
Και περισσότερη ενέργεια.
Θα νιώσετε πιο δυνατοί στην αντιμετώπιση των πιο δύσκολων καταστάσεων.

Οι ενέργειες είναι πολύ δυνατές.
Δεν χαρίζονται.
Και εύκολα βυθίζουν.
Μπορούμε όμως να το αντιστρέψουμε.
Και αντί για βύθισμα.
Να ανυψωθουμε.
Γιατί εμείς είμαστε οι δημιουργοί της ζωής μας.
Είναι στο χέρι μας.

Καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.