Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ. ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΞΕΓΥΜΝΩΝΟΝΤΑΙ Κ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ


Αυτό το έτος όπως έχουμε πει πολλάκις, είναι το έτος όπου ο κόσμος αλλάζει.
Ο κόσμος μετά δεν θα ειναι ίδιος με πριν.
Και το πριν δεν έχει να κάνει μόνο με το πρόσφατο παρελθον, αλλά έχει να κάνει με μια ιστορία ενός κύκλου που μετράει χιλιάδες χρόνια πριν.
Μόνο αν σκεφτείς ότι η σύνοδος του Δία Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα σε αυτή την πανσέληνο (8/4) με ακρίβεια, στο ζώδιο του Αιγόκερω εχει να υπάρξει από το 1700.
Όπως κ η σύνοδος Πλούτωνα Κρονου όπου έγινε τον Ιανουάριο πάλι στο ίδιο ζώδιο, μετραει 500 χρόνια πίσω.
Να μην πω για την τριπλή σύνοδο Δία Πλούτωνα Κρόνου όπου είναι ακόμα πιο σπάνια κ μετράει πολύ παραπάνω έτη.
Αυτή την στιγμή αλλάζει όλο το κύτταρο (Πλούτωνας), καθαρίζει από τα παλιά δεδομένα, από την τοξίνωση όπου έχει υπάρξει, κ φέρνει από το παρελθόν.
Ο Πλούτωνας είναι η κάθαρση όπου φέρνει την αναγέννηση, αποβάλλει το παλιό που έχει πεθάνει, όπου είναι τοξικό κι έχει σαπίσει, δεν είναι λειτουργικό.
Η τοξίνωση που φέρνει την καθαρση κ στα τρία επίπεδα, σε ψυχικό πνευματικό, σε σωματικό κ στο νοητικό.
Καθαρίζει η νόηση, στην συλλογική συνείδηση από παλιές ιδέες, καθαρίζει το σώμα από τα δηλητήρια της σάπιας τροφής, καθαρίζει η ψυχή από αρνητικά συναισθήματα κ οδηγείται σε μια αναβάθμιση όλο το σύστημα ανθρώπινο γήινο συλλογικά.
Μια μαζική μεταμόρφωση κάνει μέρος.
Εκείνοι που σκέφτονται κ πιστεύουν κ κάνουν σχέδια με τα παλιά μυαλά σκέψεις κ πρόγραμμα χρειάζεται να αποδεχτούν ότι η ζωή από εδώ κ πέρα δεν θα λειτουργεί όπως πριν.
Ο κόσμος δεν μπορεί να είναι ίδιος.
Το παλιό μοντελο ζωής έχει πεθάνει.
Χρειάζεται να είμαστε ανοιχτοί κ αισιόδοξοι προς ένα νεότερο μοντέλο το οποίο θα μας οδηγήσει αναγκαστικά ο Πλούτωνας εκεί με τον τρόπο του.
Να έχουμε πίστη.

Η Πανσέληνος που έγινε (8/4), δείχνει ότι το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο. Δηλώνει ότι μια μαζική μεταμόρφωση είναι προ των πυλών.
Ο κόσμος αυτή την στιγμή βιωνει  μία μάχη.
Ταλαντεύεται ανάμεσα σε δύο άκρα.
Ανάμεσα στον πολεμικό Κριό κ στον ειρηνικό Ζυγό.
Είναι η μάχη ανάμεσα στον πόλεμο κ στην ειρήνη.
Από την μια η μάχη και η αντίσταση στο καινούργιο (Κριός κ Άρης στον Υδροχόο σε τετράγωνο με Ουρανο), κ από την αλλη η αποδοχή η ηρεμία  (Ζυγός κ Αφροδιτη στους Διδύμους), που συντάσσεται με την ειρήνη, την αρμονία, την ευχαρίστηση σε αυτό που ήρθε κ έρχεται, καθώς βρίσκει πολλούς τρόπους ύπαρξης,  για να δημιουργήσει μέσα στα νέα δεδομένα.
Στην κορυφή της αντίθεσης των δύο άκρων υπάρχει η σύνοδος Δία Πλούτωνα.
Φέρνει σε κορύφωση ένα άνοιγμα.
Ο Δίας είναι η επέκταση κ το άνοιγμα σε μια κρυμμένη αλήθεια (Πλούτωνας).
Τα κρυμμένα μυστικά, που βρισκονται στο βάθος του Πλούτωνα ανοίγουν κ φανερωνονται.
Συλλογικά αυτό πρόκειται να φέρει το άνοιγμα ενός ηφαιστείου, όπου θα αποκαλύψει κ ήδη γίνεται μέχρι κ την επόμενη Πανσέληνο (7/5), τις κρυφές υπόγειες δουλειές των ατόμων όπου κρατούσαν στα χέρια τους τα ηνία του κόσμου.
Αυτές οι αποκαλύψεις πρόκειται να φέρουν στον κόσμο με σκληρό τρόπο κ πολύ πόνο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, καθώς ο Πλούτωνας αναγκάζει να δει πράγματα για τους ηγέτες κ τα πρόσωπα που πίστεψε κ να οδηγηθεί μακροπρόθεσμα σε μια αλλαγή στάση νοοτροπίας ιδεολογίας κ τρόπο ζωής.
 Καθώς θα δει πως όλο το σύστημα ζωής του, ο τρόπος διατροφής του, οι παραδόσεις του, η πίστη σε θρησκείες, βασίστηκε επάνω σε διαστροφή διαφθορά, επάνω σε θάνατο βασανισμό, επάνω σε έναν τρόπο βανδαλωδη που τον πίστεψε, τον ακολούθησε κ τον εμπιστεύτηκε.
Οι βασιλιάδες ξεγυμνωνονται ενώ ο κόσμος μεταμορφώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.