Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ / ΤΗΣ ΑΛΉΘΕΙΑΣ


 Όλοι οι μαχητές του φωτός, οι φωτεινοί εργάτες, όλοι όσοι έχουν έρθει εδώ με τον σκοπό να φέρουν την στροφή σε αυτό τον πλανήτη, με το έργο κ τον σκοπό , την αφοσίωση ψυχή σώμα κ νου, έχουν ενεργοποιηθεί φουλ από τον Μάρτιο του 2020.


Πάρα πολλοί μαζί κι εγώ , αν κι είχαν άλλα σχέδια, είχαν πάρει άλλες αποφάσεις το κοσμικό πυρ , τους ακινητοποίησε στο μέρος που ήταν.


Όπως κ τότε, έτσι κ τώρα όλα έχουν τον λόγο τους. Ο λόγος είναι ότι έχουμε εργο μεταμόρφωσης στον τόπο όπου βρισκόμαστε, στην κάθαρση κ στην αλλαγή του τόπου όπου έχει επιλεχτεί .


Ενεργειακά γίνεται πολύ δουλειά στο αυλό, η οποία δεν φαίνεται , ή φανερώνεται  με πιο αργό Ρυθμό.


Ο λόγος της ακινητοποίησης λοιπόν είναι γιατί χρειάζεται η ενέργεια στο σημείο που βρισκόμαστε.


Με τον Άρη να αποχωρεί από το ζώδιο του Κριού, όπου εκεί υπήρξε πολύ δράση από τον Ιούνιο, κατά αυτή την περίοδο υπήρξε ενδυνάμωση , συγκέντρωση, ακονισμα των πιο δυνατων μας σημείων κ όπλων.


Ο Άρης σε λίγο από τις 7/1 , ο μαχητής του πυρ, που έρχεται στην ανώτερη του δόνηση να προστατεύσει την ύπαρξη, την ζωή, να φρουρησει τον κόσμο,  περνάει στο ζώδιο του Ταύρου κάνοντας μια δυνατή είσοδο με σύνοδο με Ουρανό.


Παίρνει την Ουράνια ενεργεια με τόλμη, θάρρος, ώθηση κ βγαίνει μπροστά γιατί έχει έργο, να προστατεύσει την ζωή, τις αξίες, την ασφάλεια του, ένας Άρης που γίνεται θηρίο όταν του απειλήσεις την ασφάλεια, Ταύρος εν υαλοπωλειο.


Το έργο των μαχητών τώρα θα πάρει μορφή, μπορεί να υπάρξει διαφορετική δράση καθώς κ οι κυβερνώντες θα αλλάξουν την τακτική τους, καθώς βλέπουν ότι ο προηγούμενος τρόπος τους δεν έπιασε, απέτυχε.


Η μάχη θα σκληρύνει κ από τις δύο πλευρές.

Δυο μήνες έντονοι.

Τρίμηνο δυνατό.


Ας δώσουμε τα φώτα μας από το σημείο που είμαστε.

Μπορεί να μην φαίνεται αλλά γίνεται βαθιά κάθαρση.

Γίνεται δουλειά.


Είμαστε πολλοί κ είμαστε παντού.

Το φως της αλήθειας μεταδίδεται με ταχύτητα.


Καλή εβδομάδα σε όλους τους συμμάχους.


Φιλιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.