Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

ΟΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΣΤΑ ΖΏΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ. ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΉΜΕΡΟ


Όσοι ανήκουν στα ζώδια του σταθερού σταυρου , Ταύρος Σκορπιός Λέων Υδροχοος , ειδικά στο πρώτο δεκαήμερο κ έχουν εκεί κ προσωπικούς πλανήτες, θα είναι οι πρωταγωνιστές των ημερών.


Θα υπάρχει έντονη δραση, επιθυμία για ελευθερία κ ανεξαρτησία, παρόρμηση για αλλαγές.

Το κοσμικό τους καλεί να προχωρήσουν μπροστά, να φέρουν εξέλιξη κ πρόοδο στην ζωή τους, να αφήσουν την ζώνη ασφαλείας κ να ρισκάρουν στο καινούργιο που τους καλεί η ψυχή τους.


Όσοι ήδη έχουν κάνει αλλαγές θα δουν στην ζωή τους , γρήγορες εξελίξεις κ ένα χέρι βοηθείας να τους σπρώχνει πιο γρήγορα προς το πεδίο που τους καλεί ο εσωτερικός εαυτός.


Τα σταθερά βιώνουν την πιο μεγάλη κρίση γιατί είναι τα ζώδια που δύσκολα αλλάζουν, πιότερο στραμμένα στην ύλη κ σε εξαρτήσεις που βυθίζουν.


Για να περάσετε πιο εύκολα αυτή την περίοδο, το καλύτερο είναι η συνεχή επαγρύπνηση κ σύνδεση με τον εσωτερικό εαυτό, η παρατήρηση κ η εγρήγορση.

Επίσης να έχετε κατά νου ότι τίποτα δεν θα είναι ίδιο, οπότε βγαίνετε από την ρουτίνα σας ( το έχετε καταλαβει αυτό), καθώς βιώνετε συνεχείς αναταραχές .


Ο Ουρανός είναι καιρό στο πρώτο δεκαήμερο κ σας ωθεί να πετάξετε από πάνω σας παλιές συνήθειες, να αποκολληθειτε από τις υλιστικές εξαρτήσεις κ απολαύσεις που όμως βλάπτουν κ να υιοθετήσετε νέες πιο μοντέρνες.

Παρόλα αυτά σας δίνει τόλμη, ενώ όσοι παραβαινετε με υπερβολή κ αυθαδεια τις ελευθερίες των άλλων, σας κόβει τα φτερά.

Δίνει φτερά στους τολμηρούς της καρδιάς, που η ελευθερία τους όμως έρχεται μέσα από σεβασμό στην άλλη ύπαρξη.


Ο Κρόνος έχει μπει στο Υδροχόο κ φέρνει το τελειωμα του χρόνου, τον κορεσμό, είναι το τέλος του χρόνου, του δεν πάει άλλο, ένα τέλος που έρχεται απότομα, με διάσπαση απόσταση χωρισμό, κόψιμο δεσμών συνηθειών.


Κρόνος μαζί με Ουρανό ζητούν ελευθερία μαζίε υπευθυνότητα.


Ο Δίας για λίγο ακόμα από τον Υδροχοο σας βοηθάει με τύχη κ στο να φιλοσοφησετε όλα αυτά που σας συμβαίνουν, να το πάρετε πιο ανάλαφρα κ να τολμήσετε με ενθουσιασμό.


Προσοχή σε ατυχήματα αυτές τις μερες, όχι ρίσκα, όχι γρήγορη οδήγηση, προσοχή δεν πιάνουμε με βρεγμένο χέρι ρεύματα.


Επίσης η έντονη ενεργεια του Ουράνιου σκηνικού μπορεί να προκαλέσει ζημιές σε συσκευές διάφορες.


Όλοι μέσα στον χάρτη μας έχουμε σταθερό σταυρό , ας δούμε που κ τι καλουμαστε να ανανεώσουμε.


Αυτά.


Καλημερα σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.