Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΑΠΟ ΤΩΡΑ Κ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ.

 


Ο Άρης μόλις έχει αποχωρήσει από το τετράγωνο του με Κρόνο (13/1), μία όψη όπου έφερε ακινησία, αργοπορία στις εξελίξεις, αλλά από την άλλη δόθηκε χρόνος για να οργανωθεί ένα σχέδιο, να υπάρξει μια προσεκτική προετοιμασία για αυτό που θα ακολουθήσει.


Πλησιάζει τώρα με όψη τετραγώνου τον Δία κ οι εξελίξεις θα τρεξουν, ήδη βλέπουμε τα γεγονότα να έρχονται με ταχύτητα.


Γύρω στις 18/1-20/1, μέρες ορκωμοσίας στην Αμερική, ο Άρης βρίσκεται κοντά στον Ουρανό, κ οι φλόγες της δράσης κ της μάχης γίνονται ηφαίστειο που ανάβει, η έκρηξη είναι κοντά, εκείνες οι μέρες πριν κ μετά μυρίζουν μπαρούτι.


Να σημειωθεί ότι εκείνη την μέρα στις 20/1, η Σελήνη που δηλώνει τον λαό, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Άρη, στον Κριό, κ δύο μέρες πριν θα υπάρξει οργή από έναν λαό που θα έχει πολεμική δράση κ τα γεγονότα θα φουντώσουν τις φλόγες της επανάστασης της αμφισβήτησης.


Γενικότερα οι μέρες από τις 18/1-22/1 που ακολουθούν δεν θα είναι καθόλου ήρεμες.

Ειλικρινά μέρα ορκωμοσίας με όψη Άρη Ουρανο σε σύνοδο που θυμίζει μπαρούτι, σε ακρίβεια η όψη εκείνη την μέρα, και με έναν Ήλιο που δηλώνει τον κυβερνήτη του κράτους, να έχει μπει στον Υδροχόο κ η πρώτη όψη που κάνει να είναι με Κρόνο, κ μετά Ουρανό τετράγωνο, μόνο για σταθερότητα δεν μιλάει κ για διάρκεια.

Περισσότερο γρήγορη πτώση φέρνει αβεβαιότητα, ανατροπή.


Ο Δίας από την άλλη είναι με τον Ουρανό από τετράγωνο, μία όψη με διάρκεια για τις επόμενες 10 μέρες, κ οι δύο πλανήτες είναι της ελευθεριας, η επιθυμία για επανάσταση, η ώθηση για ανεξαρτησία.

Δείχνει ότι από τον κόσμο θα υπάρξει ανυπακοή, κ θα υπάρξουν καταιγιστικά γεγονότα που θα φέρουν αντίσταση στις αρχές , στους νόμους, στην εξουσία.

Ο κόσμος είναι έτοιμος για να ξεχυθεί έξω, δεν κρατιέται με τίποτα, είναι η ώρα της ελευθερίας.


Είχα γράψει πριν καιρό , μία μικρή πρόβλεψη κ είχα πει, ότι δύο τινά θα συμβούν σε αυτό το διάστημα, 

Ή οι κυβερνήτες θα μας αφήσουν έξω αλλά για λίγο διάστημα κ μετά πάλι μέσα, ή αλλιώς ο κόσμος θα επαναστατήσει κ θα δείξει ανυπακοή, κ μάλιστα αυτό θα συμβεί κ από μαγαζατορες.


Ήδη υπάρχουν κινήσεις κι εδώ κ Ιταλία όπου κάποιοι ανοίγουν μόνοι τους. Οπότε μάλλον το δεύτερο θα συμβεί. Ο κόσμος βγαίνει μόνος του κ αψηφά τα μέτρα, σνομπαρει την εξουσία, γυρίζει την πλάτη του στις αρχες, επαναστατεί.

Και αυτή η επανάσταση είναι με αιτία, έχει λόγο, είναι η επανάσταση του πνευματος, είναι εσωτερική.

Γιατί έχει υπάρξει ένα διάστημα πριν αφύπνισης, οι ζυμώσεις έχουν γίνει κ τώρα φανερώνεται το αποτέλεσμα.


Μέσα σε όλο αυτό το κρεσεντο των πολλών όψεων, έχουμε κ μια κυρία όψη, αυτή που θα χαρακτηρίσει όλη την χρονιά.

Ο Κρόνος πλησιάζει τον Ουρανό από τετράγωνο κ αυτό θα έχει διάρκεια για όλο τον μηνα μέχρι κ Φεβρουάριο. Η όψη όμως θα κυριαρχεί όλο το έτος.


Ο πλανήτης των ορίων κ του ελέγχου, έρχεται σε σύγκρουση με τον Ουρανό, τον πλανήτη που δεν θέλει όρια, τον πλανητη της ελευθερίας.

Είναι η κόντρα του παλιού με το καινούργιο.

Είναι η μάχη των συστημικών με τους αμφισβητίες.

Είναι οι συντηρητικοί με τους αφυπνισμενους.

Είναι η ώρα του παρόντος χρόνου που βάζει όρια στις κινήσεις της εξουσίας.

Είναι ο κόσμος που θέλει να προχωρήσει μπροστά, κι εκείνοι που θέλουν να μείνουν στην παλιά σάπια 'κανονικότητα'.

Είναι η ώρα του χρόνου.

Είναι οι πολλοί που έχουν κάνει συνειδητοποιήσεις τους κ έχουν δει καθαρά , η αντίληψη υπό διέγερση κ ανήσυχη, θέλει απελευθέρωση κ δίνει αγώνα για αυτήν.

Είναι η ώρα της επανάστασης.

Της ανατροπής.


Ο Άρης Ουρανός από τώρα ήδη φορτώνει, είναι το φυτίλι που ανάβει κ οδηγεί σε εκπυρσοκρότηση, σε ότι έχει καταπιεστεί.

Είναι η άρνηση σε υποταγή που φουντώνει κ δυναμώνει το ηφαίστειο.

Είναι η ώρα του κόσμου που στα χέρια του κρατάει το άναμμα του ηφαιστείου.


Ο Κρόνος κ ο Ουρανός από τώρα κ για όλο το Φεβρουάριο, φέρνουν καταιγιστικά γεγονότα, που φέρνουν ένα ντόμινο εξελίξεων όπου μπορεί να υπερβεί τον έλεγχο.

Ραγδαίες αλλαγές στον κόσμο, όπου θα φέρουν αστάθεια για το επόμενο διάστημα, αποσταθεροποίηση, ρευστότητα, μία συνεχή αλλαγή στις εξελίξεις.


Με τον Κρόνο κ τον Ουρανό να είναι στα ζώδια Υδροχοος κ Ταύρος, όλα αυτά αφορούν τις οικονομίες των κρατών, πολιτικά πρόσωπα σε εγκλεισμο κ πτώση, σε ακινησία, ομάδες υπό διάλυση, σύλλογοι κόμματα, κ σωματεία γκρέμισμα, φιλίες σε διάσπαση.


Πιθανόν να υπάρξει κάτι με ίντερνετ κ τηλεόραση.


Για τέλος το κερασάκι στην τούρτα , το φέρνει η πανσέληνος στο Λιοντάρι, που γίνεται στις 28/1, στον άξονα της πολιτικής κ προσώπων διασήμων ακόμα κ στον χώρο της τηλεόρασης, κ του σταρ σύστεμ.

Εδω θα δούμε ειδικά τις μέρες από τις 21/1 με κορύφωση την πανσέληνο, ταρακουνηματα, αναταραχές, ξαφνικές επεμβάσεις .


Από τις 14/1 , από χτες δηλαδή με τον Άρη να αποχωρεί από Κρόνο κ να πλησιάζει Δια, είναι η όψη μιας γέννησης μιας δημιουργίας, που έρχεται όμως με κρότο, κάνει θόρυβο δυνατό.


Από τώρα ξαφνικά γεγονότα, κ η αγαπη για την ελευθερία, θα είναι τα χαρτιά που θα φέρουν μια στροφή , ένα γύρισμα της τύχης απότομο.


Αυτά από την αστρολογική επικαιρότητα.


Φιλιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.