Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ. ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΘΑ ΠΕΙΝΆΣΟΥΝ


Διαβάζω σε σάιτ ' Η Δάφνη Μητσοτάκη καθάριζε πατάτες για καλό σκοπο' .

Καλά έκανε , τώρα που οικογενειακως θα πτωχυνουν κ θα μπουν μέσα στην στενή, κάποιος εκεί που θα πάνε χρειάζεται να ξέρει πως τις καθαρίζουν.

Το μέλλον των Κουληδων είναι αναλόγως με ότι έπραξαν.

Κανείς δεν γλυτώνει από την Καρμικη τιμωρία.

Οι οικογένειες όπως αυτή που πλούτισαν με εκμετάλλευση θα συναντήσουν μεγάλες φτωχές.

Οι πλούσιοι θα πεινάσουν.

Ο χλευασμός τους, η ειρωνεία τους, η ξιπασια τους, η προκλητική τους φιγούρα , οι ατιμίες, οι αδικίες, τα πλούτη που κερδήθηκαν με άδικο τρόπο, επάνω σε πλάτες όλων, όλες αυτές οι τακτικές που ανήκουν σε συμπεριφορές μιας μερίδας ελίτ, βλαχοελιτ όπως λέει κ μια φίλη μου κ την υιοθέτησα αυτή την λεξη γιατί περιγράφει με ακρίβεια αυτό που είναι.


Εκείνος που είναι αληθινά πλούσιος είτε υλικά, είτε πνευματικά, δεν έχει ανάγκη να κάνει επίδειξη, ούτε να φωτογραφήσει τα πλούτη του για να τον δουν.

Ο αληθινά πλούσιος ζει απλά , ζει χωρίς επίδειξη.

Μια ολόκληρη χώρα , η Ελλάδα κυβερνιεται από το 1980 από μια βλαχοελιτ, επίδειξη μεγαλομανία, ο νεοπλουτος που θέλει να φανεί, πραγματικά αυτή η χώρα στην πλειοψηφία της ένα τεράστιο εγώ μεγαλομανίας.


Θυμάμαι μικρή καθώς ταξιδεύαμε συνεχώς με τους γονείς μου, γνωρίζαμε αληθινά πλούσιους, στο εξωτερικό, γενναιόδωρους, μεγαλόψυχος απλούς, χωρίς καμία διάθεση επιδειξης, σπάνιους αληθινά δυσεύρετος.

Αυτό το πράγμα που ξεκίνησε ο επιφανειακος πλούτος εμένα προσωπικά, από το 1980 μου φέρνει εμετό, κι όλα αυτά τα χρόνια έβλεπα σαν τα μανιτάρια να πολλαπλασιάζεται μια γραμμή όλοι, μία επίδειξη, μία αντιγραφή.


Όπως έχω γράψει πέρσι σε κείμενο μου, μπορεί να το βρω να το ξαναβάλω, με πολύ θυμό το είχα γράψει καθώς έβλεπα ολοκάθαρα την πτώση , την ξεφτίλα κ την πτώχευση που ερχόταν στην χώρα, μέσα από μια κυβέρνηση ξιπασμενη, κενοδοξη που ψηφίστηκε αντίστοιχα από έναν λαό που στο πρόσωπο της έβλεπε τον εαυτό του, πόσο τυφλώνει αυτή η ύλη, αυτή η κενότητα, έπεσαν όλοι μεσα σε αυτη την φάκα, στην φάκα του νεόπλουτου.


Έγραφα λοιπόν τότε, ότι η Ελλάδα η χώρα μας έχει επιλεγεί να πληρώσει το νόμισμα ακριβά, καθώς είναι μια χώρα που το εγώ της ματαιοδοξίας την πλανεψε κι έτσι θα είναι κι αυτή όπου καρμικα έχει επιλεγεί για την απόλυτη κατάρρευση.


Μην απορείτε λοιπόν για όλα αυτά που γίνονται, για τα αυστηρότερα λοκνταουν, για την απόλυτη δικτατορία, είναι η Καρμικη ανταπόδοση, είναι το πλήρωμα ενός λαού που έχει μάθει να επιλέγει άρχοντες είδωλα κ πρότυπα κενά, κούφια , επιδεικτικά.


Μετά την πτώχευση που πάμε , κ οσο λαός θα ταπεινώνει το μεγάλο εγώ του, θα μάθει τις αληθινές αξίες, πολλοί εδώ κ χρονιά άλλαξαν βέβαια, θα έρθει κ η τιμωρία λοιπόν μετά κ του κυβερνητικού σώματος, των πολιτικών όπου θα δουν κι αυτοί μεγάλη φτώχεια κ θα είναι πολύ πιο δύσκολο για αυτούς.


Ταπείνωση στην ύλη τώρα, για να μάθουμε τι αληθινά αξίζει στην ζωή, για να μάθουμε να σκεφτόμαστε κ τους άλλους, οτι δεν είμαστε Θεοί όπως ο Έλληναρας κάποτε πίστευε κι έλεγε ' do you know who i am'?

Ο Έλληναρας που από το 1990 ειδικά, στην τελευταία εποχή του Κιτς κ της βλαχειας, της ψεύτικης επιδειξης που υπήρχε, εμπαινε μέσα κ νόμιζε ότι ήταν ο Θεός γιατί είχε να πλερώσει.

Η ντίβα με την μύτη ψιλά που δεν καταδεχόταν να μιλήσει η να κοιτάξει , κάποιον έξω του σιναφιου της.


Ταπείνωση στο υλιστικό εγώ, στο έχειν, για να δει την ουσία, κ να δει ποια είναι η αξία του χωρίς κατέχει, ποιος είναι χωρίς υλικά στολίδια.


Μετά βέβαια έρχεται η Ανάσταση στην χώρα.

Αλλά τώρα θα το.πιουμε το ποτήρι μέχρι κάτω.

Αυτοί που έχουν μάθει σε στέρηση κ στα λίγα, που έχουν δώσει περισσότερο αξια στο πνεύμα, κ στην εσωτερική απλότητα, στην καλλιέργεια την πνευματική, αυτοί δεν θα υποφέρουν.

Δεν μπορείς να υπηρετείς , είπε ο Χριστός, δύο κύριους, την ύλη η το πνεύμα, θα επιλέξεις έναν σαν πρώτο κύριο κι ανάλογα θα έχεις κ το αποτέλεσμα.

Γιατί η αιτία φέρνει το αποτέλεσμα.

Σε έναν κόσμο ύλης, έχουμε έρθει να φέρουμε πνεύμα στο εδώ κ τώρα.

Δηλαδή έργο μέσα από αγνά καθαρά κίνητρα.

Το κάρμα έρχεται σαν πληρωμή γιατί θέλει να φέρει την ισορροπία.

Την ισορροπία στο εγώ κ οι άλλοι.

Μάθε σου λέει να υπολογίζεις κ τους άλλους.

Να τους τιμας.

Μάθε την ειρήνη, την ισότητα.

Κανείς δεν είναι πιο πάνω από εσένα.

Κανείς πιο κάτω.

Εργασου για ένα κοινό σκοπό.

Ο κυβερνήτης του κάρμα Κρονος μην ξεχνάμε ότι έχει έξαρση στο ζωδιο του Ζυγού, όπου είναι οι άλλοι, η συνεργασία, η ενότητα, η ισοτιμία.

Δες κ τους άλλους σου λέει.

Αν τα τηρείς αυτά τότε το κάρμα θα σε ανταμείψει.

Αν όχι θα πληρώσεις κ εδώ κ σε άλλες ζωές.


Αυτά είχα να πω.


Καλημέρα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.