Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Η ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ. ΑΠΟ ΤΟ 2025 Κ ΜΕΤΑ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Κ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

Στην δεκαετία που άνοιξε κ ειδικότερα από το 2027 κ μετά με Πλούτωνα στον Υδροχόο κ Ουρανό στον Δίδυμο, η επικοινωνία κ η σύνδεσή μας με άλλα πεδία θα εκτοξευθεί.

Θα ξεκινήσει η δεκαετία που το μέλλον θα είναι στραμμένο γύρω από τα παιδιά, το κέντρο θα είναι αυτά, ενώ η εκπαίδευση τους, αλλά κ των ενηλίκων θα έχει τον πρώτο ρόλο.

Η εκπαίδευση από το 2025 κ μετά θα έχει να κάνει με μια ανώτερη κατάσταση συνείδησης, εκπαίδευση προς την ενσυναίσθηση ανάμεσα σε όλα τα όντα, την εσωτερική παιδεία, τις συμπεριφορές εκείνες που διέπονται από αγάπη ενδιαφέρων φροντίδα κ νοιαξιμο για τον άλλο, για τον άνθρωπο, για την ύπαρξη.

Γιατί από εδώ κ πέρα η εξέλιξη ζητάει να προσφέρουμε ασφάλεια, να προστατεύσουμε, για να προχωρήσει αυτός ο κόσμος.

Η επικοινωνία θα μεταβεί επίσης σε άλλο επίπεδο.

Θα ερχόμαστε σε επαφή με την άλλη πλευρά, θα έχουν ανοιχτεί τα πεδία της διαίσθησης ενόρασης μέσα από την εκδήλωση της αγάπης, όπου θα μας επιτρέπουν να επικοινωνούμε με τους άλλους κόσμους τους υψηλότερους.

Από τώρα ήδη πολλά παιδιά μικρά που γεννιούνται έρχονται με αυτές τις ικανότητες, να βλέπουν στο αυλό, να ακούν τους άλλους κόσμους κ να επικοινωνούν 

Μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά είναι η εξέλιξη.

Είναι το μέλλον.

Μας δείχνουν τον δρόμο.

Θα μπορούμε να επικοινωνούμε με όσους έχουν φύγει.

Είναι το επόμενο στάδιο της επικοινωνίας αυτό.

Επικοινωνία κ εκπαίδευση.

Τα πιο σημαντικά όπλα που άνθρωποι με ενσυναίσθηση στο τώρα ανοίγουν τις πόρτες σε ένα μέλλον, όπου η σύνδεσή μας θα έχει να κάνει με την θέληση για κάτι καλύτερο, για κάτι ανώτερο, για την ένωση με τον Ουρανό.

Εμείς ανοίγουμε τον δρόμο.

Το μέλλον είμαστε εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.