Κυριακή 25 Απριλίου 2021

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ (27/4). Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΠΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ.

 


Μια Ουράνια πανσέληνος πλησιάζει κ φορτώνει (27/4), καθώς τα δύο φώτα Ήλιος κ Σελήνη, βρίσκονται σε κοντινή όψη με τον πλανήτη Ουρανό.

Μια πανσέληνος που ακολουθεί την νέα Σελήνη στον Κριό όπου προηγήθηκε (13/4), κ έδωσε την έναρξη μιας νέας δρασης κ εκκίνησης.

Είναι η έναρξη ενός νέου ταξιδιού.

Ένα ταξίδι μέσα από την Ουράνια επιρροή, τον πλανήτη Ουρανό, όπου εδώ ανήκει η ελευθερία, το άνοιγμα μιας νέας συνειδητότητας.


Ουρανός και το ταξίδι του είναι με αναταράξεις.


Οπότε τυγχάνει η επιρροή του Ουρανού είτε στα προσωπικά μας ωροσκόπια μέσα απο τις διελεύσεις του, είτε σε πιο κοσμικές συλλογικές επιρροές όπως αυτή τώρα, είναι σαν να έχουμε μπει σε ένα αεροπορικό ταξίδι, όπου φεύγουμε από τον τόπο όπου μέχρι τώρα βρισκόμασταν για να μεταφερθούμε σε έναν άλλο καινούργιο.


Τουλάχιστον εγώ οπότε είχα διέλευση από Ουρανό, έτσι την έχω βιώσει την επιρροή του.

Σαν να επιβιβαζεσαι σε μια αεροπορική πτήση, όπου μέσα στο ταξίδι κατά την διάρκεια της, έχει τα ταρακουνηματα της, είναι το άγνωστο που θα καταλήξει όλο αυτό. Δεν ξέρεις που θα αποβιβαστείς. Όμως στο τέλος κατέληγα πάντα σε ένα καλύτερο μέρος από πριν. 


Έτσι κι εδώ αυτή Πανσέληνος αμέσως μετά το ξεκίνημα της νέας αστρολογικης χρονιάς (13/4), δηλώνει ότι ο κόσμος έχει μπει μέσα σε ένα ταξίδι χρόνου κ τόπου.

Φεύγει από την κατάσταση της παλιάς συνείδησης, δεν γνωρίζει το που θα πάει, είναι άγνωστη η κατάληξη, έχει τα κύματα του, όπως αυτά του αέρος, έχει την τρέλα του, τα πάνω κάτω του, αφήνει πίσω τον παλιό τρόπο, το γνώριμο, η ύπαρξη αφήνει πίσω της όλα δέρμα, συνειδητότητα, όλα τα πάντα.

Είναι η πτήση , είναι το όχημα το κοσμικό, όπου έχει φέρει το  σύμπαν,  γιατι όλοι ξέρουμε ότι πάμε σε κάτι καινούργιο.


Είναι η εποχή του Υδροχόου που είμαστε εδώ τώρα στον διάδρομο, στο δρόμο, η εποχή του ελεύθερου ανθρώπου με την ατομική βούληση , την αυτονομία κ την ανεξάρτητη του δράση.

Είναι όμως μέχρι να φτάσουμε εκεί μια συνεχή ταραχή, ένα τεστ, ένα εκρηκτικό μείγμα συναισθημάτων που όμως δοκιμάζουν κ τεσταρουν τώρα όλους.


Για να κατακτήσεις την ελευθερία σου κ για να είσαι άξιος να βρεθεις εκεί σε αυτή την υπέροχη πραγματικότητα, της ανώτερης δόνησης του Υδροχόου, χρειαζεται να το αποδείξεις, σου λέει το κοσμικό τώρα.

Χρειάζεται να δείξεις την ισχυρή σου θέληση ( Σελήνη στον Σκορπιό), για να φέρεις την ελευθερία στην ζωή σου και να είσαι άξιος ( Ήλιος στον Ταύρο ) κ ικανός να είσαι σε αυτην την εποχή.


Είμαστε όλοι λοιπόν σε μια πτήση αεροπορική.


Με πολλές δοκιμασίες, κρίσεις (Σκορπιός πανσέληνος), κ μας τεσταρει το κοσμικό.


Ακόμα δεν ξέρουμε ποια πραγματικότητα θα δομηθεί (Ήλιος με Ουρανός στον Ταύρο).


Η μία είναι ο ελεύθερος άνθρωπος με ευημερία, όπου έχει κατακτήσει την ποιότητα στην ζωή του,  έχει αναλάβει ο ίδιος την ευθύνη του, δεν παραδίνεται αμαχητί σε ότι άλλοι αποφασίζουν για αυτόν.

Έχει αποδείξει ότι είναι ον με βούληση, έχει πάρει την ζωή στα χέρια του, αυτή είναι η μία συχνότητα της επόμενης εποχής.

Η άλλη είναι ο άβουλος άνθρωπος που αφήνεται σε ένα σύστημα σαν ρομπότ, που αφήνει την ζωή του σε σωτήρες έξω από αυτόν, που παραδίνει τον εαυτό του για να μην χάσει τα υλιστικά του προνόμια.


Είμαστε λοιπόν σε ένα αεροπορικό ταξίδι μας λέει αυτή η πανσέληνος, με πολλές αναταράξεις.

Κ οι ταραχές είναι έντονες , για να μας υπενθυμίζει το κοσμικό , ότι εμείς είμαστε αυτοί που αποφασίζουν για τις ζωές τους.

Εμείς οι πολλοί.

Είμαστε σε μια πτήση συνειδητότητας.

Αφήνουμε τον προηγουμενο μέρος τόπο, και πάμε σε κάτι άλλο υψηλότερο.

Είναι η ώρα οι πολλοί καλούνται να αναλάβουν το τιμόνι της ζωής τους.

Και να οδηγήσουν το αεροπλάνο.

Στον τόπο της ελευθερίας.

Είναι η ώρα αυτή η κριση να γίνει αφορμή για έναν καλύτερο τρόπο ύπαρξης.


Φιλιά!


Καλή Πανσέληνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.