Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

ΑΡΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (9/4). ΑΓΓΕΛΟΙ Κ ΔΑΙΜΟΝΕΣ .

 



Μια όψη που κορυφώνεται αυτές τις μέρες (9/4), όμως η ενέργεια της είναι σε ισχύ από τις 31/3.

Είναι η ενέργεια του νερού που κυριάρχησε τον προηγούμενο μήνα , που ενώνεται τώρα με έντονο τρόπο, μέσα από μια όψη κάθαρσης διάλυσης κρίσης κ δοκιμασίας.


Όλα αυτά όμως είναι στάδια εξέλιξης.

Γιατί η κρίση φέρνει εξέλιξη.


Έτσι λοιπόν τα δύο δυνατά στοιχεία νερό που μετασχηματίζει αλλοιώνει, κ η φωτιά όπου μέσα από το πυρ της καίει φωτίζει κ μεταμορφώνει.

Η αλχημεία δύο δυνατών στοιχείων που έρχονται για να ενωθούν κ να φέρουν την κάθαρση, είτε μέσω διάλυσης, είτε μέσα από ένα τέλος.

Η ολοκλήρωση του παλιού κόσμου, που τώρα αποδυναμώνεται για να έρθουν οι νέες ιδέες, πράξεις, το συλλογικό ασυνείδητο που έχει μπει σε ύπνωση, έτσι ώστε μέσα από την περίοδο αυτή μία κύηση λαμβάνει.

Οι σπόροι που θρέφει το συναίσθημα, δυναμώνουν για να γίνουν οι ήλιοι του νέου κόσμου.


Άρης σε τετραγωνο με Ποσειδώνα, κ τα αρχέγονα ένστικτα έρχονται στο φως κ φανερώνονται.

Τα ένστικτα που αναλόγως την συνειδητότητα του καθενός, το ποσό δουλεμενος είναι κάποιος μέσα του, θα εκδηλωθούν αναλόγως.


Έτσι λοιπόν βλέπουμε δράσεις τώρα ανεξελεγκτες, καθώς τα ένστικτα του φόβου κ των ανασφαλειων , μπορεί να κυριεύσουν τον άνθρωπο κ να τον κάνουν ζώο που ασκεί βία κ φόνο.

Είναι τα ίδια ένστικτα που οδηγούν το κεφάλι, αντί το κεφάλι να κυριαρχήσει σε αυτά που φέρνουν τις βίαιες πράξεις έξω, βγάζουν τώρα τις πιο εγκληματικές κινήσεις.

Είτε είσαι φτωχός , είτε είσαι πλούσιος αν δεν είσαι ψυχή που έχει δουλέψει εσωτερικά με τον εαυτό της, ψυχή δουλεμενη κ συνειδητή, τότε αυτή η ενέργεια θα βγάλει τις κατώτερες της ποιότητες.

Ο Άρης η δράση, ο νους, το κεφάλι.

Ποσειδώνας ο πλανήτης των φτωχών κ αδύναμων, είναι όμως κ ο πλανήτης των παμπλουτων.

Άρης σε τετραγωνο Ποσειδώνας κ αδουλευτες ψυχές που λόγω φτώχειας κ αδυναμίας γίνονται φόνοι, εγκληματίες για να επιβιώσουν.

Άρης σε τετράγωνο Ποσειδώνας κι όμως ο ίδιος άνθρωπος με το ίδιο κεφάλι, αν είναι πλούσιος θα γίνει αλαζόνας, κυνικός, θα βλέπει τους άλλους κατώτερους, θα εκμεταλλευτεί, θα εξαπατήσει.

Γιατί είναι η ασυνείδητη ψυχή, η αδουλευτη που έχει παγιδέψει το νου της μεσα στον εξωτερικό κόσμο της ύλιστικης πραγματικότητας.


Στην ανώτερη της ποιότητα αυτή η όψη δουλεύει εσωτερικά κι όχι εξωτερικά.

Δυναμώνει την σύνδεση με την πηγή, πλέον το ένστικτο σε θετικό πρόσημο γίνεται η φωνή όπου καθοδηγεί μέσα όμως από σοφια κ αγάπη.

Είναι οι μέρες που η φωνή της διαίσθησης, του αοράτου μας παίρνει από το χέρι απαλά, να οδηγήσει τις πράξεις μας.

Είναι η φωνή των αγγέλων, του Άγγελου μέσα μας όπου ερχεται να δείξει τον δρόμο μέσα από μια δυνατή κάθαρση που έχει προηγηθεί.


Αυτές τις μέρες η όψη λειτουργεί σε δύο στάδια.

Είναι ο δρόμος των δαιμόνων που κυριεύουν τον άνθρωπο.

Η ο δρόμος των αγγέλων.


Η όψη αυτή αποδυναμωνεται στις 15/4.

Για να ανοίξει το πυρ.

Να παραδώσει πλέον ανοιχτά τον μήνα Απρίλη σε μια μάχη.

Μάχη φωτός κ σκότους.

Μάχη αγγέλων κ δαιμόνων.


Αυτά κ άλλα πολλά σε βίντεο μου .

Που έχω ετοιμάσει.


Φιλιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.