Σάββατο 1 Μαΐου 2021

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΛΟ ΠΕΡΑΣΜΑ


Το μεγαλύτερο καθάρισμα στον πλανήτη θα έρθει από τα εμβόλια.

Πολύ κόσμος θα φύγει κ όσοι μείνουν θα έχουν πάρα πολλά προβλήματα, θα παραμείνουν στην χαμηλή κατάσταση , σαν τα ζόμπι.


Ένα μεγάλο καθαρισμα γίνεται την στιγμή που ο πλανήτης έχει εισερθει στην εποχή του Υδροχόου, σε μια εποχή όπου επιθυμεί τον Αναστημένο Άνθρωπο, εκείνον που στέκεται στα πόδια του όρθιος, έχει ατομική βούληση, η γνώση που κατέχει δεν είναι αυτή που έχει παπαγαλισει από άλλους, δεν είναι η γνώση η διαβασμενη από ένα κείμενο, από τα βιβλία.

Είναι ο όρθιος ο Αναστημένος στην συνείδηση του, εκείνος που κατέχει την γνώση μεσα από το βίωμα της καρδιάς του, ο σοφός , ο παρατηρητής, ο ανεξάρτητος.


Ανάσταση λοιπόν σε μια χρονιά που η Γη όλη καθαρίζει.

Ανάσταση από την ρίζα Άνω κ Ισταμαι δηλαδή σηκώνομαι όρθιος, βγαίνω από τον τάφο των νεκρών, φεύγω από την ζωή των ζόμπι, ξυπνάω, ανυψώνομαι μέσα από έναν θάνατο, μέσα από ένα τέλος σε μια άλλη συνείδηση, ξεσηκώνω, αναστατωνω , ταράζομαι αλλά κ ταραζω κι άλλους να δουν το φως, να δουν την αλήθεια, να δουν τον Ήλιο.


Ανάσταση λοιπόν περνάει η Γη κ ταρακουναει δυνατά με κάθε τρόπο, τον κόσμο, το πλήθος για να ξυπνήσει, αναστατώνει για να τους μετακινήσει από το νεκρό σημείο που βρίσκονται στο σημείο της ζωής , να δουν , να ανοίξουν τα μάτια.


Αυτοί οι μήνες είναι ένα πέρασμα, ο κόσμος αποφασίζει αν θα περάσει στη ζωή των ζωντανών.

Πολλοί τους δίνεται η ευκαιρία να δουν, όμως παραμένουν τυφλοί, δούλοι, εξαρτημένοι, μέσα στον φόβο που άλλοι τους έβαλαν.

Είναι λυπηρό που δεν καταλαβαίνουν ότι όλα αυτά γίνονται για τα μεγάλα συμφέροντα κάποιων, είναι νεκροί , ήταν νεκροί κ τώρα από το 2020 , τους δίνεται η ευκαιρία να δουν , να σηκωθούν από τους τάφους τους.

Όμως δεν θέλουν.


Λυπαμαι πολύ αυτές τις μέρες.

Δεν το κρύβω.


Καλή Ανάσταση εύχομαι 

Έστω τελευταία στιγμή

Να ξυπνήσουν κάποιοι κ να βγουν από την ψυχική νοητικη κ σωματική φυλακή τους.


Καλή Ανάσταση.

Καλό περασμα.

Καλό μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.