Κυριακή 16 Μαΐου 2021

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20/5. ΦΟΥΣΚΕΣ ΨΕΥΔΗ Κ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ


Μπορεί να έχουν ανοίξει όλα διάπλατα κ όλα να δείχνουν για περισσότερες 'ελευθερίες', όμως οι αστρολογικές ενδείξεις κ ενέργειες που αρχίζουν μετά τις 20/5, κάθε άλλο παρά ανοίγματα δείχνουν.

Μιλούν για περισσότερους περιορισμούς, πιο πολλά μέτρα από την εξουσία, τα οποία έρχονται μέσα από ένα τσουνάμι πλάνης ψεύδους κ παρασκηνίου.

Το οποίο όμως καθώς θα δρα μέσα σε μια περίοδο εκλείψεων, το παρασκήνιο θαερχεται στο φως, θα εκδηλώνεται με έντονο τρόπο θα αποκαλύπτεται φέρνοντας τέλος, ολοκλήρωση σε ένα παρελθόν,σε μια ιστορία όπου κατασκευάστηκε μέσα από ψεύτικες εικόνες κ πληροφοριες.


Μπαινουμε τις επόμενες μέρες στην περίοδο των εκλείψεων, στον άξονα της πληροφορίας, των ΜΜΕ, της δημοσιογραφίας, της εκπαίδευσης.

Ένα τέλος λοιπόν έρχεται μέσα από την αποκάλυψη κ το φως της έκλειψης εστιάζει επάνω σε όλα τα παραπάνω, κλείνοντας έτσι ένα μεγάλο κεφάλαιο.

Μέσα σε αυτές τις εκλείψεις είναι ενεργό το τετράγωνο του Κρόνου Ουρανού, όπου γκρεμίζει την παλια μορφή του κόσμου.

Επίσης έντονο κ ενεργή θα είναι η παρουσία του Ερμή στον Δίδυμο έτοιμος για αναδρομή, κ σε τετράγωνο με Ποσειδώνα.

Δηλώνει το τσουνάμι, την έκρηξη της πληροφορίας που όμως μπερδεύει, είναι η αναπαράσταση του πύργου της Βαβέλ όπου τώρα ναι τώρα γκρεμίζεται.

Είναι η ώρα ο πύργος των διεφθαρμένων ΜΜΕ , προσώπων που χειραγωγούν πουλούν κ πλάνευουν με τον λόγο τους να γκρεμιστεί.


Όλο αυτό το σκηνικό επηρεάζει τον χάρτη της Ελλάδος, όπως κ η επόμενη έκλειψη του Ιουνίου, οπότε ετοιμαστείτε για ένα μεγάλο σημαντικό διάστημα για την χώρα μας, όπου θα φέρει αποδόμηση κ αποκαλύψεις.


Το πιο σημαντικό ίσως διάστημα όλης της χρονιάς για την χώρα μας.


Οι ενέργειες μόνο άνοιγμα δεν δηλώνουν λοιπόν.

Από τις 20/5 κ μετά μέχρι κ αρχές Ιουλίου δώστε προσοχή.

Δεν υπάρχει φόβος όταν υπάρχει η αλήθεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.