Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ Κ ΚΡΟΝΟΣ. ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ


Πόσο βαθειά σκεπτόμενος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που παίρνει απόφαση να κάνει ένα εμβόλιο για να μπορεί να ταξιδεύει;


Πόσο λογικός κ ώριμος μπορεί να είναι κάποιος που κάνει το εμβόλιο για να πάει για καφέ;


Πόσο υπεύθυνος κ σκεπτόμενος μπορεί να είναι κάποιος , όταν εμπιστεύεται πρόσωπα που ανήκουν σε μια υψηλή τάξη αναγνωρίσιμα, όπου όμως έχουν αποδείξει ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο πλούτος κ το ατομικό τους συμφέρον;


Πόσο ενήλικας μπορεί να είναι κάποιος κ ώριμος συναισθηματικά, όταν ενεργεί χωρίς εσωτερική σκέψη παρατήρηση κ γίνεται εύπιστος κ υπάκουος σε εντολές άλλων;


Πόσο τελικά καλλιεργημένος είναι κάποιος μέσα του, όταν υποκύπτει σε ένα σύστημα που υποκρίνεται κοροϊδεύει κ πλουτίζει εις βάρος του, μόνο κ μόνο επειδή μέσα από αυτό το σύστημα ο ίδιος ωφελείται κ βολεύεται;


Βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου φανερώνονται οι ελλείψεις της κοινωνίας, έρχεται στο φως η ανήλικη στάση του πλήθους, η πλειοψηφία εσωτερικά δεν ξέρει τι της γίνεται.


Έχτισε εξωτερικά μια επιτυχημένη εικόνα, αλλά εσωτερικά κ συναισθηματικά είναι ανώριμη, είναι βρέφος, είναι το παιδί που ζητάει από κάποιον έξω από αυτήν, από έναν πολιτικό, από έναν σωτήρα, από έναν γονέα να δει πως θα πράξει.


Αυτή την εποχή φανερώνεται η απουσία της εσωτερικής παιδείας, η ανευθυνότητα, η ανωριμότητα, η επιπολαιότητα της ανθρωπινης ύπαρξης.


Κι όμως όλη αυτή η παράνοια έβγαλε προς τα έξω την ανωριμότητα, την επιπολαιοτητα, κ την ανήλικη στάση που έχει η πλειοψηφία του κόσμου.


Έβγαλε και φανέρωσε επίσης τον φόβο που έχουν μέσα τους οι πιο πολλοί, κι αυτός ο φόβος τους οδηγεί σε μη έκφραση της αλήθειας τους, στο να κρατούν υποκριτική στάση .


Με τον Πλούτωνα από το 2008 να βρίσκεται στο ζώδιο του Κρόνου Αιγόκερω, φανέρωσε τι κρύβεται κάτω από την εξωτερική πραγματικότητα.


Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης του ελέγχου, είναι ο παντοκράτορας του πλανήτη Γη, είναι οι ιδιότητες αυτού του πλανήτη που κυριαρχούν στην Γη.


Ο Κρόνος στην κατώτερη του ποιότητα δηλώνει τον φόβο, τον τρόμο, κ τον θάνατο κ την ακινησία, την ανασφάλεια, την αναξιοπιστία, την ψυχική ανωριμότητα, την εκμετάλλευση, την επιτυχία με κάθε μέσο ανήθικο εύκολο κ ύπουλο.


Στην ανώτερη του σκάλα είναι η ωριμότητα, η ενηλικιωση κ η υπευθυνότητα. Είναι η ώριμη αγάπη που προστατεύει άλλους κ φροντίζει για την ισορροπία.


Αν ο Κρόνος είναι αυτός που κυβερνά την Γη μας, δηλώνει ότι ο πλανήτης μας αυτό κυριαρχείται από τον φόβο.

Αν ο Κρόνος είναι το ανώτερο σκαλί εξέλιξης κ επίτευξης, καθώς εδώ ανήκουν οι υψηλά ιστάμενοι, οι εξουσίες, τα κεφάλια που κυβερνούν.

Αν λοιπόν είναι το κεφάλι της ανθρωπότητας, είναι η εξουσία του πλανήτη, έδειξε με φανερό τρόπο ότι στο κεφάλι της πλειοψηφίας κυριαρχεί ο φόβος, η ανωριμότητα, η έλλειψη συναισθηματικής παιδείας.

Κυριεύει ο υλισμός, η υλιστική νοοτροπία αντί της συναισθηματικής ωριμότητας.

Έχουμε να κάνουμε με χαμηλό πεδίο συνειδητότητας, που δεν σκέφτεται απλά μιμείται  ότι βλέπει, που δεν προβληματίζεται, δεν αμφιβάλλει.

Που επαναλαμβανει ότι υπάρχει μέσα από το κουτί προγραμματισμων.

Έχουμε να κάνουμε με μια μάζα που ζει στον φόβο, γιατί δεν έχει δυναμώσει εκπαιδεύσει την εσωτερική της μόρφωση.

Έχουμε να κάνουμε με ανευθυνότητα που προδίδει το μέλλον αυτού του κόσμου μόνο κ μόνο για να περάσει καλά.


Εσείς θα εμπιστευοσασταν έναν άνθρωπο που πηγαίνει να κάνει ένα εμβόλιο μόνο κ μόνο για να μπορεί να ταξιδεύει κ να περνάει καλά, έναν άνθρωπο που δεν θέλει να στερηθεί τώρα τίποτα, να μην θυσιάσει τίποτα, αλλά με αυτή του κίνηση θυσιάζει το μέλλον του κόσμου;


Θα θεωρούσατε υπεύθυνο αυτόν που για να μην χάσει για λίγο τα  δήθεν προνόμια του, προχωρΕι σε μια κίνηση, προδίδοντας όμως το μέλλον κ την εξέλιξη των παιδιών αυτού του κόσμου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.