Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ


'Ένα καλό που έκανε αυτή η Κιτς εποχή που ξεκίνησε από το 1990 κ μετά κυρίως σε εμένα, με τις κιτς εκπομπές πρωιναδικα κλπ, κ με όλα αυτά τα πρόσωπα είδωλα που μεσουρανησαν ήταν ότι εκλεισα πολύ νωρίς την τηλεόραση.

Από το 1990 κ μετά για εμένα η τηλεόραση έχει σβήσει, δεν υπάρχει.

Το λες κ ένα βήμα αφύπνισης , αφού από τότε που ξεκίνησε όλη αυτή η κιτσαρια,  μου προκαλούσε αναγουλα.

Έτσι αποφάσισα να απεχω.

Αν με ρωτήσετε για σειρές, εκπομπές, σήριαλ, ηθοποιούς που όλα αυτά τα χρόνια έχουν γίνει διάσημοι, δεν γνωρίζω κανέναν.

Ούτε ατάκες ούτε τίποτα.

Οπότε ναι η Κιτς εποχή μπορεί κ να σε οδηγήσει σε ξύπνημα, το πιθανότερο όμως είναι να σε διατήρησει σε υπνωση κ να συνεχίσεις να κοιμάσαι.

Εξαρτάται τι ψάχνεις κ τι θέλεις.

Πάντως η τάση για εμετό, η αναγουλα είναι ένα στάδιο φυγής από τον κόσμο του Μάτριξ, ένα σκαλί αφύπνισης.


Να ναι καλά λοιπόν γιατί ακριβως επειδη δεν μπορούσα από τότε να βλέπω την υποκρισία, τα δήθεν, κ τα κιτσοχλιδατα ντυσίματα τους, με ώθησαν στο να αντιληφθώ τι πραγματικά γίνεται.


Απέχοντας τόσα χρόνια από την τηλεόραση κι από όλο αυτό το θέατρο που το έχουν κάνει πραγματικότητα κι ο κόσμος ορίζει την ζωή του, μπόρεσα να δω τι αληθινά συμβαίνει.


Έτσι οποία είδηση τύχαινε να έρθει στην επιφάνεια μέσα από υπερβολή κ μεταδίδονταν με έντονο τρόπο, ήξερα ότι κάτι άλλο παίζει.


Εύχομαι ολόψυχα να τελειώσει αυτό το μαρτύριο, με τα ψεύτικα είδωλα, τις άψυχες τέλειες κούκλες, τα ρομπότ που εκτελούν εντολές , που όλοι μαζί ανήκουν στην ίδια λέσχη που φροντίζει να είναι καλά μόνοι αυτοί κ ο υπόλοιπος κόσμος να υποφέρει.


Εύχομαι να έρθει σύντομα η εποχή όπου οι άνθρωποι θα δουν τι είναι αληθινά η ζωή κ πως είναι η πραγματική κανονικότητα'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.