Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Μια εβδομάδα Όαση (22/7-30/7)



Καλημερούδια σας.

Η εβδομάδα αυτή είναι μια μικρή όαση μέσα σε όλες τις έντονες ενέργειες που συνεχώς κατεβαίνουν κ θα συνεχίσουν για πολύ διάστημα ακόμα,
προκειμένου να ξυπνήσει ο κόσμος, ή κι ένα μεγάλο τμήμα του, από την λήθη της ύλης που κοιμάται κ ζει στον κόσμο των ψεμάτων που ο ίδιος φτιάχνει.

Η εβδομάδα οασούλα λοιπόν, περιέχει πολύ συναίσθημα, καρδιά κ αγάπη.
Ένωση με την καρδιά με το μέσα μας, γιατί εκεί μόνο βρίσκεται η αλήθεια.
Μην ακούτε κανέναν .
Εξασκείστε την έσω ηχώ κ φωνή.
Πολύ δυνατή διάκριση.
Γιατί το παραμύθι ειναι παντού.

Σε έναν κόσμο όπου παραποιεί τα πάντα, μεταδίδει ότι τον συμφέρει, για να έχει υλικό όφελος, αλλοιώνει την αλήθεια όπως τον βολεύει, η εβδομάδα αυτή μας στρέφει μέσα ακόμα περισσότερο.
Κοίτα μέσα, σου λέει, άκου την δική σου γνώμη.
Μόνο εκεί είναι η αλήθεια.
Η καθαρή ανώτερη αλήθεια έχει αδέλφια της την δικαιοσύνη, την αδελφοσύνη, την ακεραιότητα, κσι την αγάπη που μπορεί πολλές φορές ο λόγος της να είναι κοφτός, αλλά χρειάζεται γιατί η αγάπη οφείλει να βάζει όρια σε κάθε παραβάτη που τα υπερβαίνει .

Ο Άρης λοιπόν η δράση, η ώθηση κ η κίνηση βρίσκεται στο Λιοντάρι , στο ζώδιο της καρδιάς του είναι μας, κ της αυτοπεποίθησης, και συναντάει τον Δία στον Τοξότη από τρίγωνο τις επόμενες μέρες (25&26/7).

Αυτό μας δίνει ώθηση στο να προχωρήσουμε μπροστά με θάρρος και να εκφράσουμε τα θέλω μας ξεκάθαρα, να δουμε την αισιόδοξη πλευρά.
Να δούμε με νέες οπτικές κ μέσα από ανώτερες πλευρές κάποια θέματα που μας αποκαλύφτηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα.

Απο την άλλη η Αφροδίτη στον Καρκίνο συναντάει τον ανάδρομο Ερμή , και κατεβάζει τους τόνους στις σχέσεις, γίνονται κάποιοι διάλογοι, ανοιγόμαστε συναισθηματικά , γινόμαστε πιο γλυκύς, τρυφεροί κ ζεστοί.

Επίσης καλή εβδομάδα για να ζητήσετε κάποια χρηματα που σας οφείλουν, όπως κ να ανοίξετε την καρδιά σας κ να μιλήσετε, να βγάλετε ότι σας απασχολεί.
Η εβδομάδα όαση όπου το συναίσθημα πρωτοστατεί με τους πλανήτες τους προσωπικούς να είναι στον Καρκίνο κ στο Λιοντάρι.
Ο βασιλιάς το υψηλότερο συναίσθημα
της αγάπης, αυτή την εβδομάδα,
κάθεται στον θρόνο του.

Καλή εβδομάδα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.