Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Η δική μου αστρολογία



Φίλοι μου πάρα πολλοί από εσάς, καθώς ενθουσιάζεστε απο την αστρολογική ανάλυση,  θέλετε να κάνετε ένα παρόμοιο δωράκι σε άλλους.
Όμως όπως ζητάω κάθε φορά από τον καθένα σας που πλησιαζει, χρειάζεται να το θέλει ο ίδιος κ να το ζητάει, να είναι έτοιμος χρονικά και ανοιχτός, να το ζητάει η ψυχή του, να έρχεται με αυτή κι όχι με το μυαλό.

Οι ενέργειες δεν μπορούν να δώσουν κάτι σε αυτόν που δεν το ζητάει από μέσα.
Οπότε αφήστε τα δώρα, καθώς εδώ σε αυτές τις συνεδρίες είναι περισσότερο ενεργειακή η συμμετοχή κ διαβάζουμε τα σύμβολα συντονισμένα με τον βαθμό κ την ετοιμότητα που έχει ο καθένας στην ψυχική του νόηση.
Δεν του κάνετε καλό με το να επιμένετε αν αληθινά
ο ίδιος δεν θέλει, δεν πιστεύει, δεν είναι έτοιμος.
Η αστρολογία η βαθύτερη κ η αυθεντική, κατευθύνεται πρώτα απο το ψυχικό πεδίο το οποίο δημιουργεί κ τα έξωθεν γεγονότα.

Αυτός ειναι ο απώτερος σκοπός της,
ο άνθρωπος από υπηρέτης συμφερόντων, να ανυψωθεί και  να ξυπνήσει και να συνειδητοποιήσει οτι ο ίδιος είναι ο δημιουργός κ ο υπεύθυνος των καταστάσεων του, κι ότι επίσης είναι και καρμικές πληρωμές από παλιότερες ζωές κ χρέη που έρχονται στο τώρα για να τις πληρώσει κ να τις διορθώσει.

Η αυθεντική αστρολογία θέλει να σε κάνει ανεξάρτητο, αυτόνομο, να μην εξαρτάσαι απο αυτήν, τουναντίον το αντίθετο να γίνεις κυρίαρχος στην ζωή σου κ πάνω απο τις ενέργειες που υπάρχουν.
Γι αυτό κ όταν βλέπω κάποιους να γίνονται εξαρτημένοι κ να θέλουν επανάληψη συχνή που δεν τους βοηθάει, τους διώχνω καθώς το θέμα δεν είναι να φυλακιστούν περισσότερο
Αλλά να λάβουν μια καθοδήγηση.

Ο σκοπός της αληθινής αστρολογίας είναι να σε κάνει κυρίαρχο στην ζωή σου, και να κινείς τα ηνία με οδηγό τον χάρτη και τος ενέργειες που εκείνη την στιγμή υπάρχουν προς το καλύτερο.
Να αρπάζεις την ευκαιρία όταν έρχεται, να χαμηλώνεις τους τόνους επίσης οταν ζητείται.
Όπως και το να προλαμβάνεις τα γεγονότα καθώς το μότο 'των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" εδώ όντως χρησιμεύει.
Γνωρίζουν πολύ καλα κάποιοι που τους έχω βάλει στοπ καθώς βλέπω ότι δεν βοηθιούνται, καθώς εδώ δεν είμαι για να εκμεταλλευτώ την αδυναμία σου, αλλα για να γίνεις δυνατότερος .
Οπότε οχι δώρα γιατί ο άλλος δεν είναι το ίδιο έτοιμος.
Και εκείνοι που σας εχω φρενάρει γνωρίζετε πολυ καλα τον λόγο.
Την αστρολογία την υπηρετώ με αγάπη κ μέσα απο την ανώτερη αλήθεια.
Θα την έκανα ούτως η άλλως.
Θα την υπηρετούσα ετσι κι αλλιώς.
Το οικονομικο χώρια γιατί είναι αναγκαίο.
Αλλά τίθεται κ για θέμα ορίων.
Καθώς πολλές φορές πολλοί χειρίζονται την καλή σου πρόθεση και εκμεταλλεύονται την προσφορά.

Φιλιά κ σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.