Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ (10/7). Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ Κ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ.

 


Πόσο θλιβερό είναι να βλέπεις τους ανθρώπους γύρω να είναι σε πλάνη, μέσα στο Μάτριξ κ να το υποστηρίζουν με νύχια κ με δόντια.

Είμαστε εδώ για αυτό το σήριαλ, έχουμε υπογράψει συμβόλαια ψυχής για αυτό το έργο που παίζεται τώρα.

Έχουμε έρθει να φέρουμε τα πάνω κάτω, να ξεριζώσουμε τις ρίζες του συστήματος.

Έχουμε έρθει για να δούμε ζωντανά τον παλιό κόσμο, να πεθαίνει, να συμβάλλουμε σε αυτό τον θάνατο.

Είμαστε διάσπαρτοι, είμαστε σκόρπιοι, όμως αυτή την στιγμή ερχόμαστε πιο κοντά, δημιουργούμε το νέο κόσμο,  αναγνωρίζουμε ο ένας τον άλλον.


Μία νέα σελήνη στον Καρκίνο (10/7), τοσο μα τόσο δυνατή, κουβαλάει τόσο φως μαζί της, έχει άρωμα έκλειψης, φέρνει ένωση κ  δύναμη , φέρνει μαζί της την δημιουργία.

Είναι η πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό που θα γράψω κάτι χαρούμενο, σε αστρολογικη πρόβλεψη κι έχει να κάνει με αυτό που στην εδώ κ τωρα δημιουργείτε.

Έχει άρωμα ενωσης, ενωση ψυχών, σαν τον έρωτα δυνατή, όπου το πάθος η θέληση κ επιθυμία τις φέρνει κοντά, κ γίνονται ένα.

Με την διαφορά μόνο όπου εδώ η ένωση ειναι εσωτερική κατάσταση. Έχει λάβει μέρος πρώτα εντός, για να φέρει έργο μετά .

Είναι η ουσία μέσα μας, είναι η επίγνωση του ποιοι είμαστε, η σιγουριά της αξιας μας, κ των ποιοτήτων που φέρουμε που οδηγούν στην ένωση με το θείο μέρος .

Γιατί αυτός είναι ο σκοπός κάθε ενωσης.

Να ανακαλύψουμε την αληθινή μας φύση, να δούμε τον αληθινό εαυτό, τα όπλα που κατέχουμε κ όλα αυτά να τα στρέψουμε προς τον ανώτερο εαυτό, τον δημιουργό μέσα μας.


Μία νέα σελήνη κ είναι ερωτική, έχει συναίσθημα με πάθος θέληση σιγουριά για την νίκη, για την δημιουργία του νέου κόσμου όπου έρχεται μέσα από εμάς, μέσα από αυτό που έχουμε εντός μας, μέσα από τον αληθινό φωτεινό εαυτό μας.

Μία νεα σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, το ζώδιο της οικογένειας , του σπιτιού, οι ρίζες.

Σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, τον καταλύτη, τον δημιουργό αλλά κ καταστροφέα.

Και οι παλιές ρίζες του σάπιου κόσμου ξεριζώνονται, από όλους εμάς, από καθέναν από εμάς, που έχει γνωρίσει ποιος είναι, γιατί είναι εδώ.

Έρχεται η νέα σελήνη αυτή μέσα από μια περίοδο χάους, μετά από μια κρίση, για να βαλει βάσεις κ θεμέλια με αξίες , με αλήθεια , με τις δυνάμεις κ τις ικανότητες του νέου κόσμου.

Με Άρη κ Αφροδίτη στο λιοντάρι, στο ζώδιο της χαράς κ του έρωτα, τα δυο μέρη του εαυτού, το αρσενικό κ το θηλυκο, η τόλμη κ το συναίσθημα ενώνονται μέσα μας με στόχο την επίτευξη ενός ανώτερου σχεδίου, που εξελίσσεται καθημερινά μέσα από την δική μας συμμετοχή στα γεγονότα.


Ο μόνος έρωτας που είναι αληθινός, έχει διάρκεια , είναι αιώνιος στον χρονο κ δημιουργεί, είναι η ένωση με το θείο εαυτό μας.

Αυτός είναι ο έρωτας που οδηγεί στην ολοκλήρωση 

Ο έρωτας κ η ένωση με τον πυρήνα του θείου εαυτού.

Κανένας έξω από εμάς δεν μπορεί να μας κάνει ολόκληρους. Κανένα αντικείμενο δεν μπορεί να φέρει την ευτυχία, όλα είναι πρόσκαιρα πεθαίνουν κ μαραζώνουν στον χρόνο.

Ο αληθινός πλούτος βρίσκεται στην ουσία μέσα μας.

Που έχουμε καλλιεργήσει κ δυναμώσει.


Αυτή η νέα σελήνη φέρνει λοιπόν την δυναμη ενός κόσμου νέου όπου δημιουργείται από ανθρώπους πλούσιους σε εσωτερικές αξίες.

Ολοκληρωμένους, ενωμένους με την έσω ουσία τους.

Όπου με την σιγουριά της πίστης , της θέλησης κ της αγάπης, βάζουν τα θεμέλια κ τις αξίες του νέου κόσμου ενώνονται κ δημιουργούν μεταξύ τους μια μεγάλη οικογένεια.

Ο έρωτας για το υψηλότερο που βάζει τώρα τα θεμέλια του νέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.