Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

ΕΡΜΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ Κ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΤΕΛΟΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ 8/7 ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ


Μέχρι κ σήμερα είναι σε ισχύ το τετράγωνο του Ερμή με Ποσειδώνα που έφερε την πλάνη κ τα μεγαλειώδη ψέματα από τα ΜΜΕ.

Τεράστιες φούσκες, αλλοίωση σε όλα, για χειραγώγηση του πλήθους, για να εξαναγκάσει με ύπουλο τρόπο να πάει ο κόσμος να εμβολιαστεί.

Το τετράγωνο αυτό ξεκίνησε από τις 20 Μαϊου κ μετά, μία διάρκεια ενάμιση μήνα, κ καταλαβαίνετε όλοι τι πάρτυ έγινε από ψευδής ειδήσεις που έδωσαν ρεσιτάλ για να φέρουν σύγχυση χάος κ να μπερδέψουν τον κόσμο.

Όποιος απέχει από την τηλεόραση κ την ενέργεια της, ΠΑΝΤΕΛΏΣ, γνωρίζει πολύ καλά τι σκοπούς εξυπηρετούν όλοι μέσα εκεί κ μυρίζεται από μακριά την απάτη.

Τι να πρωτογραψεις για τις ειδήσεις που κυκλοφόρησαν αυτό όλο το διάστημα, για να τρομάξουν τον κόσμο κ να τον κατευθύνουν.

Είμαστε στην εποχή που δίνει μάχη η αλήθεια με το ψέμα.

Άνθρωποι που προσπαθούν να ενημερώσουν τον κόσμο με αλήθειες, πράγματι δίνουν μάχη μπροστά στα θηρία που συνεχώς ξεψυχούν.

Τα ερπετά της δημοσιογραφίας, όλοι όσοι βγαίνουν στην μεγάλη οθόνη, κ τρομοκρατούν κανείς από αυτούς δεν έχει ψυχή, δεν είναι άνθρωπος.

Ο κόσμος κατευθύνεται από τέρατα, ζόμπι έχουν κάνει κατάληψη το μυαλό του κόσμου, καθώς αυτός κ είναι ο στόχος το μυαλό σου.

Η αποκάλυψη είναι εδώ, κ ξεγυμνώνει συνεχώς με το φως της τα ερπετοειδη που κυριαρχούν, βγάζει τις μάσκες τους καθημερινά κ με γρήγορους ρυθμούς.

Ζόμπι ερπετά που έπεισαν τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί, να δηλητηριαστεί.

Σαν εικόνα συνεχώς έρχεται όλο κ πιο κοντά , από το μέλλον όπου άνθρωποι που τους πίστεψαν θα ξερνάνε στους δρόμους κ θα λιποθυμούν από τα σοκ, όταν μάθουν κ δουν τι έκαναν κ ποιους πίστεψαν.

Δεν αργεί αυτό

Είναι κοντά.

Το πότε δεν μπορώ να το ορίσω.

Γνωρίζω όμως ότι θα γίνει.


Έτσι λοιπόν ο Ερμής αύριο (7/7), αποχωρεί από το τετράγωνο του Ποσειδώνα, μετά από ενάμιση μήνα.

Στις περισσότερες ειδήσεις που κυκλοφόρησαν , ειδικά τρόμου κ φόβου, προσωπικά δεν έδωσα καμία σημασία.

Από εδώ κ πέρα θα δούμε τι ισχύει κ όσο ο Ερμής θα πάει στον Καρκίνο κ θα κάνει τρίγωνο με Δια κ μετά με Ποσειδώνα τον Ιούλιο, κ τον Αύγουστο όταν θα κάνει τετράγωνο από Λέων με Ουρανό.

Θα δούμε από αυτή την  Πέμπτη κιολας να ξεκαθαρίζει το τοπίο, τι ισχύει κ τι όχι, να κάθεται όλη αυτή η σκόνη, τα σύννεφα που έφεραν χάος θα φύγουν.


Από Πέμπτη λοιπόν στις 8/7, κ λίγες μέρες μετά η νέα Σελήνη (10/7),  όπου ο Ερμής πλησιάζει απο τρίγωνο τον Δία, κ φέρνει άνοιγμα κ άπλωμα στο να δούμε τελικά με ανοιχτό μυαλό τι ίσχυε, τι έγινε, τι ειπώθηκε.


Ανοίξτε τα αυτιά σας, κ τα εσωτερικά σας μάτια.

Κ ακούστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.