Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

ΜΕΤΑΒΛΗΤΑ ΖΩΔΙΑ (ΔΙΔΥΜΟΙ, ΠΑΡΘΕΝΟΙ, ΤΟΞΟΤΕΣ, ΙΧΘΕΙΣ)


 

Τα μεταβλητα τα ζώδια (Δίδυμοι Τοξότες Παρθένος Ιχθύες) , τέλος του δεύτερου δεκαημέρου κ αρχές του τρίτου κι όσοι έχουν πλανήτες εκεί, η κ ωροσκοπο είναι αυτά που θα συγκλονιστουν περισσότερο από όλους στα επόμενα χρόνια.

Ειδικά όταν ο Κρόνος θα περάσει στον Ιχθύ κ θα φέρει την σκληρή πραγματικότητα σε όποια ψευδαίσθηση είχαν τώρα.

Από το 2020 ο Ποσειδώνας ο πλανήτης της λήθης, του ύπνου κ της πλάνης, βρίσκεται σε αυτά τα δεκαημερα φέρνοντας τους μία κατάσταση σύγχυσης, στο να μην μπορούν να δουν καθαρά.

Τους έχει βάλει σε μια λήθη, τους έχει ναρκώσει, βρίσκονται σε ύπνο.


Βασικά σε ύπνο ήταν μέχρι τώρα, όλη τους την ζωή, καθώς ο Ποσειδώνας όταν έρχεται σε επαφή με έναν πλανήτη μας, αρχικά έρχεται με σκοπό την διάλυση κ μετά την αφύπνιση.

Αλλά πρώτα μεγεθύνει το όνειρο, την κατάσταση αυτής της απάθειας, της υποταγής, όπου έρχεται σαν αποτέλεσμα από αυταπάτες που έχουν τραφεί μέσα στο σύλλογικο ασυνειδητο.

Ειδικά αυτά τα ζώδια είναι σε μεγάλη πλάνη τώρα, καθώς έχουν πιστέψει σε ένα έργο, σε ένα σκηνικό ψεύτικο, το οποίο όμως θα τους φέρει σύντομα αποκαλύψεις, όμως δυστυχώς μέσα από έντονες ψυχικές αναταραχές.


Ο Ποσειδώνας είναι ο ύπνος, είναι το ψευδές όταν η ψυχή είναι σε ύπνωση κ βλέπει τον κόσμο μέσα από την προσκόλληση της με την ύλη.

Σε ανώτερη εκδοχή όμως σε αυτό τον κόσμο καλεί ο Ποσειδώνας να ξυπνήσει το άτομο, να αφυπνιστει κ να έρθει σε σύνδεση η ψυχή του με την πνευματική της φύση.


Έτσι λοιπόν θα δούμε κυρίως από το 2023 κ μετά , με τον Κρόνο να περνάει στον Ιχθύ, κ να φέρνει την σκληρή ρεαλιστική κατάσταση.

Για τώρα έχουν πιαστεί θύματα κ φυλακιζονται σε μια πλάνη, εκτός κι αν είναι άτομα συνειδητα, δουλεμενα στο ψυχικό τους χώρο, κ συνδέονται με την εσωτερική τους φωνή.


Μην πιστεύεται ότι σας λένε.

Μην παίρνεται αποφάσεις σημαντικές τώρα για την ζωή σας, γιατί η κρίση σας δεν είναι καλή κ θα σας φέρει προβλήματα μετά.

Μην επηρεαζεστε από τους άλλους κ από την οπτική των κοντινων ανθρώπων σας, γιατί δεν θα έχετε καλά ξεμπερδεματα.

Επίσης αποφεύγεται τα χάπια, όχι φάρμακα, πόσο μάλλον τα εμβόλια που το πιο πιθανό μετά να δείτε τα αποτελέσματα τους κ να το μετανιώσετε.


Αν δεν είστε σίγουροι για κάτι, καλύτερα να μην το κάνετε.

Οι άλλοι θα θέλουν να σας πείσουν , κ είστε ευάλωτοι κ ευεπηρεαστοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.