Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ (19/11). ΚΕΦΑΛΙΑ ΙΣΧΥΡΩΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ. ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΚΛΟΝΙΣΜΟΥΣ. Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΎΤΗΚΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ;

 


Η ερχομενη εκλειψη (19/11) στον Ταύρο στην 26-27η μοίρα, σηματοδοτεί μια τεράστια κοσμική ανατροπή σε όλο τον κόσμο.


Δηλώνει μια μεγάλη κάθαρση που έρχεται από τον κόσμο που κυβερνά η ύλη στο κεφάλι του, στον κόσμο του χάους αρχικά, για να έρθει μετέπειτα η τάξη, να θεμελιωθεί η πνευματικότητα.


Σαν πνευματικότητα είναι εκείνος που ζει την ζωή του μέσα από την απλότητα, μέσα από τον εσωτερικό του κόσμο, είναι ενήλικας, υπεύθυνος, είναι ξύπνιος, είναι ακέραιος κ συνειδητός.


Από τον υλιστικό κόσμο της υπερβολής, της εικόνας, του δήθεν, της επιθυμίας να κυριαρχω στον άλλον για να πάρω δύναμη, η πνευματικότητα έρχεται σε εκείνον που την δύναμη του δεν την ρουφάει από έξω, από τις εξωτερικές σαβουρες, από την υπερβολική τροφή, αλλά μπορεί και υπάρχει μέσα από το απλό, από την εσωτερική του αφθονία.


Μεταβαίνουμε εκεί που η ισορροπία, η αρμονία κ η αφθονία έρχεται από μέσα, κι όχι από τα υλικά αγαθά, από τον καταναλωτισμό, από το υπερβολικό φαγητό, ποτό, διασκεδάσεις κι ότι είχε υπάρξει μέχρι τώρα για να καλύπτει τα εσωτερικά μας κενά.


Ο άξονας της έκλειψης που γίνεται Ταύρος/ Σκορπιός, είναι ο άξονας της τροφής/ ενέργειας.

Από πού λοιπόν παίρνεις την ενέργεια σου;

Από εξωτερικές πηγές; Με το να επιβαλλεσαι επάνω σε άλλους; Από τις συνεχείς σου επιθυμίες για εξουσία κ κατοχή;

Πώς τρέφεσαι σε αυτή την ζωή;

Τρέφεις το εγώ σου ;

Ή θρεφεις το εσωτερικό σου είναι;


Η διάρκεια αυτής της έκλειψης είναι μεγάλη.

Δεν θα την δούμε να έρχεται σε δράση μόνο τώρα, αλλά κ για όλο το 2022 που είναι το έτος της ολοκλήρωσης.

Είναι δυνατή κ ισχυρή όμως ειδικά για το επομενο εξαμηνο μέχρι τον Μάιο του 2022. Ενώ βλέπουμε ότι κ τον Μάιο του 2022 θα επαναληφθεί η ίδια Εκλειψη στην 27η μοίρα του Σκορπιού, επάνω δηλαδή στον ίδιο άξονα κ στην ίδια ακριβώς μοίρα.


Όπως είχαμε πει στο πρόσφατο μου βίντεο.

Η έκλειψη στις 19/11, όπου όμως τα γεγονότα ξεκινούν από τις 10/11 κ μετά πιο έντονα, γίνεται επάνω σε μια μοίρα όπου εδώ βρίσκεται το κεφάλι της Μέδουσας.


Εδώ είναι ο Αλγκολ κ δηλώνει την πτώση σε πολλά κεφάλια, ενώ επίσης δηλώνει ταυτόχρονα ότι πολλά κεφάλια θα χαθούν.

Τι σημαίνει αυτό;

Σε πρώτη φάση θα δούμε ισχυροί που κρατούν θέσεις εξουσίας να χάνουν τις θέσεις τους κ την δύναμη τους .

Σε δεύτερη φάση πολλοί στον κόσμο θα χάσουν την νόηση τους, κ θα αποτρελαθουν , θα υπάρξει πολύ χάος από τα σοκ κ τα μυστικά που θα μαθαίνονται.

Πολλοί είναι αυτοί που πήγαν κ εμβολιαστηκαν κ εμπιστεύτηκαν την ζωή τους στους κυβερνώντες, κ θα δούμε να χάνουν τα μυαλά τους κ να ξεκινάει μια χρονιά τρέλας, δυνατων σοκ κ ισχυρών κλονισμων.


Η έκλειψη αυτή , τα δυο φώτα κάνουν ένα ισχυρό τετράγωνο με Δια στον Υδροχόο κ δηλώνει ότι η πόρτα για το μέλλον ανοίγει, μεταφερόμαστε γρήγορα μπροστά μέσα από τις γρήγορες εξελίξεις κ ανατροπές.


Ενώ από την άλλη δηλώνει ο Υδροχόος την αύξηση των εγκεφαλικών διαταραχών, της τρέλας, του χάους κ των ισχυρών κλονισμων που θα πάθει η πλειοψηφία.


Μπαίνουμε πλέον γρήγορα στο μέλλον.

Τα μυστικά που είχαν θαφτεί κ είχαν κρυφθεί για αιώνες βγαίνουν κ αποκαλύπτονται.


Ο κόσμος θα δει τελικά ποιους εμπιστεύτηκε κ έδωσε την ζωή του.


Εκείνοι που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Δεν θα πάθουν τίποτα.

Να έχετε πίστη στην εσωτερική σας πυξίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.