Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ

Για όλους αυτούς που εσπευσαν να  κατηγορήσουν ότι σπέρνω φόβο και τρίχες κατσαρες, η απόδειξη είναι εδώ .

Γιατί άλλο είναι ο φόβος που σπέρνουν τα ΜΜΕ για να φέρουν τους σκοπούς τους.

Κι είναι διαφορετικος ο φόβος εκείνος που γίνεται με αγνή πρόθεση για να προφυλαξει τον άλλον κ να προετοιμασει το έδαφος .


Ο λόγος που αναφέρθηκα στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στο μικρό ποστ που έκανα πριν 4 μέρες, ήταν μέσα από καθαρή πρόθεση κ από αγάπη.

Γιατί δίνω την πληροφορία για να μπορέσουμε να έχουμε τον χρόνο να συνειδητοποιήσουμε την δική μας στάση, να σπάσουμε τις οποίες ψευδαισθήσεις κ τις πλάνες που διαδιδουν ότι καποιες φωτεινές δυναμεις , είτε Ολύμπιοι θεοί είτε σωτήρες ηγέτες θα ερθουν να μας σώσουν, εμάς την ιδιαίτερη φυλή των Ελλήνων κι έτσι οδηγούν εδώ κ χρόνια τους Έλληνες σε ύπνο ακινησία κ απάθεια.

Τελικά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο να είσαι τυφλός κ να περιμένεις την κυβέρνηση να σε σώσει, ή να είσαι αφυπνισμενος μεν σε πλάνη δε κ να περιμένεις κάποια δύναμη να επέμβει για εσένα ;

Είτε στο ένα είσαι,  είτε στο άλλο και οι δύο περιμένουν κάποιον σωτήρα έξω από αυτούς.


Η μόνη δύναμη που θα μας σώσει είναι η δύναμη  μέσα μας. Δεν υπάρχει φωτεινή δύναμη έξω από εμάς. Η ανώτερη δύναμη είναι μέσα μας κ περιμένει να ανάψει από εμάς. Εμείς είμαστε η δύναμη που θα φέρουμε τα πάνω κάτω.


Εμείς είμαστε αυτο το φως, αυτό το πυρ, αυτή η δύναμη που περιμένουμε κ από το 2020 κάνει τα πάντα για να  ανάψει εντος μας κ να την ενεργοποιήσει.

Να ανάψει το πυρ εντός που ενεργεί υπέρ της θεϊκής θέλησης. Να σταθούμε στα δικά μας πόδια, να σταθούμε για τον εαυτό μας, να πάρουμε τη ευθύνη να αλλάξουμε τις βλαβερές συνθήκες που έχουν έρθει.

Ο Θεός μέσα μας είναι αυτό το φως, το πυρ που ανάβει κ ενεργοποιεί τις δικές μας δυνάμεις.

Κι αντί να αναζητούμε την τροφή από έξω κ την στήριξη, να αναζητήσουμε την τροφή από μέσα μας.

Το καθήκον μας είναι να ανάψουμε αυτό το πυρ μέσα μας, να ξυπνήσουμε τον Θεό μέσα μας δηλαδή να υποστηρίξουμε με πάθος την δύναμη που έχουμε για το καλό, το ενάρετο, το ηθικό κ το δίκαιο.


Δεν είναι τυχαίο που αναφέρομαι τώρα όλα αυτά.


Καθώς είναι κ η ουσία όλου του έργου που θα παιχτει, καθώς θα ανάψει το φως σε πολλές καρδιές κ θα δούμε πολλους ανθρώπους να γίνονται το παράδειγμα της αλήθειας που υποστηρίζουν να την φέρνουν σε πράξη.


Αυτή είναι η λέξη ΕΛΠΙΔΑ που αναφέρθηκα σε ποστ άρθρα κ βίντεο (Σεπτεμβρίο),  όταν έλεγα για τον Δεκέμβριο μήνα.

Και δεν αναιρω τίποτα από όλα αυτά που είπα 

Ισχύουν.

Όπως κ το άλλο έργο που θα παιχτεί θα είναι τα σοκ ( κυριως στον Ελληνικό χώρο), καθώς θα βλέπουν τις ψευδαισθήσεις που τους ταισαν (μεχρι το καλοκαίρι), περί σωτήριες δυνάμεις να σβήνουν.


Υπήρξαν βέβαια και κάποιοι 'καλοθελητες' που είναι στημένοι στην γωνία , είτε κ μέσα στον αστρολογικό χώρο, είτε εκτός κ έβγαλαν γρήγορα τα συμπεράσματά τους.

Γι αυτούς λοιπόν να ενημερώσω ότι :

Ούτε τα παρατάω.

Ούτε ακυρώνω τίποτα από αυτά που έχω υποστηρίξει κ γράφω εδώ κ πολλά χρόνια.


Απλά είμαι απόλυτα ειλικρινής κ αληθινή όπως πάντα, κάτι που εσείς δεν μπορείτε να το κάνετε γιατί η διαφορά μας βρίσκεται στην πρόθεση κ στα κίνητρα.

Είμαστε έτη φωτός μακριά μεταξύ μας, κι ότι κι αν κάνετε δεν μπορείτε να με αγγιξετε .

Καθώς το δικό μου κίνητρο είναι η αλήθεια κ δεν αποσκοπω ούτε στην καλή εικόνα μου, ούτε στο κέρδος, ούτε να έχω πελατακια.

Εσείς δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό γιατί έχετε μάθει να γλύφετε τον κόσμο,  για το προσωπικό σας όφελος κ για αυτό θα συνεχίσετε να του κρύβεται την αλήθεια , κ δεν θα μπορέσετε ποτε να του μιλήσετε με ευθύτητα κ με ανοιχτη καρδιά.


Κινείστε οριζοντια , μέσα από το μυαλό, για αυτό θα μείνετε στάσιμοι στα ιδια κ οι μόνες συμβουλές που μπορείτε να δώσετε στον κόσμο είναι για τα ερωτικά κ τα οίκονομικα, την στιγμη αυτη που αυτός έχει ανάγκη από κάτι ουσιαστικό αληθινά και βαθύ.

Γι αυτό είμαστε κ θα συνεχίσουμε να είμαστε έτη φωτός μακριά κ δεν θα μπορέσετε πότε να με αγγιξετε . Γιατί κάθε φορά που θα το κάνετε κ θα πλησιάζετε κοντά,  θα τρώτε τα μούτρα σας.

Ξέρετε να μιλάτε για πνευματικότητα, διαλογισμούς, καθώς αυτή είναι κ η μόδα, ενώ η ζωή σας κ οι πράξεις σας είναι ακριβώς το αντίθετο, μέσα στην ύλη κ στην ψευτοχλιδη, κ μένετε μόνο στην θεωρία.


Αυτοί που εκτιμώ είναι εκείνους που κάνουν πράξη αυτά που λένε κ δεν είναι θεωριες.

Αλλά φέρνουν την απόδειξη μέσα από τις επιλογές τους.

Αυτό είναι το φως του Δεκεμβρίου που άναβει κ διαδίδεται παντού.

Πχ άτομα όπως οι υγειονομικοι που έχουν αποφασίσει να μην εργαστούν , έχουν τον θαυμασμό μου.

Ο κ Βαθιωτης που έφερε παραδειγμα με την παραίτηση του, καθώς η ανώτερη συνείδηση του δεν δεχόταν να εργάζεται με υποκρισία.

Ο Σερβετάλης άλλο φωτεινό παράδειγμα που δεν δέχτηκε να παίξει σε ένα έργο που ήταν αντίθετο με το μήνυμα που έφερνε και αυτά που υποστηρίζει.

Κι έφερε σεισμό μέσα από την πράξη του.

Έφερε έκρηξη μέσα στον Νοεμβριο.

Ο γνωστός παγκόσμιος αθλητής του τένις, που κι αυτός δεν θα συμμετέχει καθώς δεν δέχεται την υποχρεωτικοτητα του εμβολιασμού.


Αυτοί είναι οι λωτοί που ανοίγουν μέσα στον βάλτο.

Είναι οι άνθρωποι που έχουν αποφασίσει με ίδιο έργο να υποστηρίζουν το θεϊκό φως μέσα τους, μέσα από πράξεις.

Αυτή είναι η δύναμη που επεμβαίνει διαδίδεται κ αλλάζει τα γεγονότα.

Εμείς θα τα αλλάξουμε.

Η φωτεινή δύναμη που υπάρχει μέσα μας.

Έχουμε καθήκον να την υποστηρίξουμε μέχρι τέλος.


Καλο μήνα σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.