Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ. ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΠΛΕΟΝ

Πριν μια εβδομάδα είδα σε ταινία το έργο του Όργουελ 1984, την παλιά ταινία ( 1956 γυρισμένη).

Σε συνδυασμό αυτή την ταινία με το νεο metaverse  του Ζουκερμπεργκ ( Facebook), κ μαζί με όλα αυτά τα λοκνταουν κ την κατάσταση που ζούμε εδώ κ 2 χρόνια , μπορεις πλέον πανευκολα να κάνεις τις συνδέσεις  κ να καταλάβεις σε τι κόσμο έχουν σκοπό να μας οδηγήσουν.

Το αν θα πάμε εκεί η όχι εξαρτάται από εμάς κ μόνο, δηλαδή από το κατά πόσο οι λαοί συλλογικά όλοι μαζί θα εξεγερθουμε.


Ειδάλλως αν δεν...


Δες τι κόσμο σου ετοιμάζουν λοιπόν ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Απλά εσύ που θα έχεις κάνει όλα τα εμβόλια σαν καλός υπάκουος πολίτης, θα το δεχτείς πολύ πιο εύκολα. Γιατί τα εμβόλια αυτά , αυτό τον σκοπό έχουν, να σε κάνουν υποχείριο τους ολοκληρωτικά χωρίς καμία αντίσταση.


-Με το πρόσχημα του ιού θα απομονώσουν τους πάντες, χωρίς να έχουν καμία επαφή με κανέναν.


-Θα κλείσουν όλες τις επιχειρήσεις τις ιδιωτικές, εσύ θα εργάζεσαι για αυτούς μέσα από μια οθόνη.

Δεν θα υπάρχει εμπόριο, ούτε καμία διασκέδαση, τίποτα που να είναι για χαρά κ ψυχαγωγία γενικότερα.


-Θα απαγορεύσουν κάθε είδους διασκέδαση, η διασκέδαση του καθενός θα είναι μέσα από την metaverse ,,τεχνολογία όπου μέσα από το σπίτι σου θα διασκεδάζεις εικονικά μέσα από μια οθόνη που θα φοράς. ( Εννοείται ότι θα έχει κλείσει κάθε επιχείρηση διασκέδασης, καφέ κλπ, φαίνεται αυτό από τώρα).


-Θα απαγορεύεται να κυκλοφορήσεις έξω, πχ για να πας μια βόλτα η ελευθέρα όπου θέλεις, πριν από κάθε έξοδο σου θα χρειάζεται να τους αναφέρεις που πας, πόση ώρα, τι ακριβώς θα αγοράσεις, ( αν θυμάστε καλά έκαναν ήδη πρόβα αυτά όλο το 2020- μηνυματα κλπ).


-Θα σου αφαιρέσουν ότι σου ανήκει, δεν θα έχεις τίποτα δικό σου, καμία επιχείρηση, κανένα σπίτι, θα σε βάλουν σε ένα χώρο μικρό με τα απαραίτητα, έτσι ώστε να μπορείς να ζεις για να εργάζεσαι κ να παράγεις μόνο γι αυτούς.


-Δεν θα έχεις χρήματα δικά σου, αλλά θα σου δίνουν ένα μικρό ποσό για επιβίωση ( ακριβώς ότι έγινε όταν μπήκαμε σε λοκνταουν, τι ποσό πήρανε κάποιοι, αυτό θα είναι κ τίποτα παραπάνω).


-Θα σου δίνουν ότι θέλουν αυτοί, εφόσον είσαι καλός κ υπάκουος. 


-Θα αφαιρέσουν όλους τους ηλικιωμένους, από τώρα θέλουν να τους καθαρίσουν, κ θα υπάρχει μόνο η μέση ηλικία κ οι μικρότεροι που είναι πιο παραγωγικοί.


-Με τα εμβόλια που τώρα έχουν φέρει, προκαλούν υπογεννητικότητα, έτσι ώστε να σταματήσουν οι γεννήσεις μελλοντικά.


-Θα απαγορεύσουν τους γάμους, τις ενώσεις, κάθε είδους σύνδεση κ επαφή. Θα είναι ο καθένας μόνος του.


-Η αγάπη, η χαρά σαν συναίσθημα θα απαγορεύονται ή θα έχουν εξαφανιστεί, ενώ θα φροντίζουν να διατηρούν το μίσος, τον φόβο, τον τρόμο.


-Δεν θα μπορείς να λες την γνώμη σου ελευθερα, θα λες ότι θέλουν αυτοί, αν σου λένε 2 + 2 ισον 5 εσύ αναγκαστικά θα συμφωνείς, αλλιώς θα έχεις ποινές, φυλάκιση κ ότι άλλο.


Ειλικρινά απορώ που όλα τα είναι ολανοιχτα μπροστά μας , κάποιοι συνεχίζουν να μην βλέπουν, να μην μιλούν, να αδιαφορούν, να φέρονται όπως πριν, να ενδιαφέρονται μόνο για το αν θα βγουν έξω, για το αν θα μπορούν να πάνε στα μπουζούκια, για καφέ κλπ.


Έχεις καταλάβει ότι αν όλοι δεν άντιδρασουμε, κ δεν ανοίξουμε τα στόματα, δεν ουρλιαξουμε σαν κάθε  φυσιολογικος άνθρωπος που οφείλει τώρα να κάνει,  που οδηγούμαστε;


Ειλικρινά πως μπορείς ακόμα να είσαι σιωπηλός, να κρατάς κατάσταση ζεν, επειδή σε έχουν χειραγωγήσει να μην εξαγριώνεσαι κ να μην μιλάς, για να μην χαλάσεις το image σου, ή επειδή δεν είναι πνευματικά ορθό;


Σε έχουν χειραγωγησει μέσα από την πνευματική μόδα, με διάφορες μπούρδες, να είσαι τώρα απαθής, κ να τα αφήνεις ολα  στην ροή, γιατί πιστεύεις ότι δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα.


Δεν σου είπαν ότι όλα αλλάζουν αν κάνεις εσύ την κίνηση, αν αντί δράσεις.

Δεν σου είπαν ότι η δύναμη είναι στα χέρια μας;

Γνωρίζεις ότι αυτή την στιγμή ένας φυσιολογικος άνθρωπος είναι εξοργισμένος κ ανήσυχος, κ κάνει ότι περνάει από τα χέρια του για να ανατρέψει αυτό;


Γνωρίζεις ότι αυτή την στιγμή έχεις την ευθύνη να ξυπνήσεις το θηρίο μέσα σου, κ να ουρλιάξεις απέναντι σε όποιον υποστηρίζει τα σχέδια τους, αντί να αφήνεσαι στην σιωπή ;

Πότε θα αρχίσεις να βλέπεις ότι μόνο εσύ με την δική σου συμμετοχή ενωμενους με άλλους, είσαι η δύναμη για την ελευθερία σου;

Πότε θα ξεσηκωθείς, όταν σε πετάξουν έξω από το σπίτι σου;

Η ακόμα κ τότε θα συνέχισεις να πηγαίνεις με την ροή, να κάνεις ωμ, κ θα αφήνεσαι;


Εσύ που συνεχίζεις να είσαι υπνωτισμενος κ σαν καλό σκυλάκι πηγαίνεις κ τρυπιεσαι, πότε θα αντιδράσεις κ θα ξυπνήσεις;

Οταν θα σου έχουν αφαιρέσει όλα τα πάντα, κ θα σε έχουν αφήσει ολογυμνο;


Πράγματικα απορώ αυτή την στιγμή που τα σχέδια τους είναι φανερά, ότι υπάρχουν άνθρωποι που σιωπαινουν, που συνεχίζουν τις βόλτες τους κ τις εξόδους τους, σαν να μην γίνεται τίποτα.


Που το μόνο που τους νοιάζει είναι να κάνουν τα εμβόλια για να μπορούν να πάνε να διασκεδάσουν, ενώ έξω ο πόλεμος πλέον είναι ολοφάνερος, ο εχθρός επίσης.


Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση από την απαθεία, την τύφλωση κ την πλήρη σιωπή.


Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι αυτή η μερίδα κόσμου ζει σε άλλο πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.